< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 25 Şubat 2007; 13:52:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecar limon -- 25 Şubat 2007; 13:52:26 > |
Ne admlar var kardeşim ya. ben olayın mekanizmasını soruyorum nası çalışır sonradan takılır mı diyorum. Ayrıca ben arabama taktırmak istiyorum da demedim ki. Bi forumda gördüm merak ettim dedim. Adamlar çıkıp benim şoförlüğüme laf ediyorlar. Bunu söyleyen adamlar heralde haytlarında R9 dan başka araba kullanmamışlar. Ufacık arabanın önünü görürsün. Siz hiç Mercedes E serisi kullandınız mı? Kullanmadığınız belli arabın bittiği yeri zor kestiriyorsun. Keza bi D segment araba da öyle. Adamlar da boşu boşuna koyuyorlar de mi o sensörleri oraya. Zaten sensör ne gerekli ki diyen arakadaşların ben ehliyeti olduğuna hatta soför koltuğuna oturmuş olduklarına da inanmıyorum. Sen sadece dümdüz önüne bakıyorsan zaten şoför değilsin. Riskli manevralara girmiyor dar yerlere park edemiyorsun demektir.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 25 Şubat 2007; 23:28:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düttürüleyla -- 26 Şubat 2007; 1:37:10 > |
|
|
|
|
|