Şimdi Ara

Kameralı Park Sensörü. Hemde Tampon Delmek Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNU ÖNCE KENDİ ARACIM İÇİN ALDIM. ARACI EŞİM KULLANACAĞINDAN DOLAYI PARK ETMEDE ZORLUK YAŞAMAMASINI İSTEDİK. BİR YANDAN DA ARACIMIN TAMPONUNUN DELİNMESİNİ İSTEMİYORDUM. KISA BİR ARAŞTIRMA SONUCU BU ÜRÜNÜ BULDUM. ÜRÜNÜ BEĞENİNCE DE BURADAN DA BEĞENEN OLUR DİYE BİR KAÇ TANE DAHA GETİRTTİM. :D
    İlgilenen olursa;

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-arac-kamerasi-essiz-kamerali-park-sensoru-hemde-tampon-delmek-yok-milat-320647863/detay/

• Çok güzel bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi III I II III I I -- 13 Eylül 2016; 23:54:27 >
  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    nerden getırttınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Çok güzel bir ürün.

Teşekkürler.

Aliexpress ten aldım ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Çok güzel bir ürün.

Teşekkürler.

Aliexpress ten aldım ben bunu

Hocam bunun birde kablosuz olanları var onlara da baktınız mı?
  • Evet. Onları da gördüm ama benim için önemli olan çalışan düzgün kolay bir sistem.
    Şimdi elektronik işi Türkiyede bile şans işiyken ben gidip wifi çalışan bir ekipmanı da dışarıdan almak istemedim.
    Bunun en azından kontrolünü ve çalıştığını test edebiliyorum. En uç nokta bunda kablo sorununun çözümünü kolaylıkla telafi edebilirsiniz. Wifi de o imkan olmaz diye düşündüm.

Beni bu sistemi almaya en çok teşvik eden şey tampon delme gibi bir durumun olmaması. Tüm işi tek cihaz üzerindeki sensör ve kamera yapıyor. Yok tamponu indir aşağı, 4 farklı noktadan del, onları sabitle, ara bağlantı kutusuna giriş yapıp ordan çıkışı dikiz aynasına ver. Uzun, zahmetli bir iş.

Bunda tek cihaz, 170 derecelik görme açısı ile işi görüyor. Renkli ve gece de gündüz gibi çalışan 4,3" lük süper geniş estetik bir dikiz aynası. Kabloları da aracın üst taraftaki döşeme altından geçirdim. Bagajdan kablo bir giriyor, arka kapı fitili üstünden ön kapı üst fitil hizasına, oradan da üst döşemeden dikiz aynası hizasına. Orada yaklaşık 5-10cm'lik dikiz aynası bağlantısı yeterli oldu.

Kullanışlı. Gayet memnunum. Suya karşı da dayanıklı. Ratahlıkla oto yıkamalara da giriyorsunuz.

Benim gibi düşünen illaki olur diye zaten benimkiyle beraber birkaç tane getirttim bende. Yoksa eşe dosta vereceğim. :D

Sahibindendekilere bakıyorum. Tamponu deleceğin, eski usül cihazlar bile 200TL'den satışta.

Bak resimlerde sensörü eklediğim yer de belli. Plakalık aydınlatmaları oluyor ya 2-3 tane. Benim araçta 2 taneydi. Bir tanesini çıkarıp hemen oraya monte ettim. Zaten standart geçme aparatlıymış sensör. Lambayı çıkarıp bunu klipsledim.
    Bir de fotoğrafa dikiz aynasını da ekledim. 5-10 cm kablo dedim de o bile görünmüyor. :D Kameralı Park Sensörü. Hemde Tampon Delmek Yok
     Kameralı Park Sensörü. Hemde Tampon Delmek Yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.