Şimdi Ara

Sahibinden.com Premium üyeliği olan , vitrin hakkı olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuz sahibinden.comda vitrine ilan koymak aşırı pahalı

Galerici arkadaşların premium üyelikleri oluyor , vitrine istediği kadar ilan koyabiliyor , aramızda bu konuda yardımcı olcak var ise aracı sayesinde satar isem bi miktar verebilirim . Başkası kazancagına siz kazanmış olursunuz .

Ö.M atarsanız hemen dönüş yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sahibinden.com'da Premium Üyeliğin Faydaları

Sahibinden.com'daki Premium üyelik, ilanlarını öne çıkarmak ve daha fazla görünürlük elde etmek isteyen kullanıcılar için özel avantajlar sunar.

Premium Ofis Nedir?

Premium Ofis, Sahibinden.com'da ilanlarını daha yüksek sıralamada gösteren bir özelliktir. Bu özellik, ilanlarının daha fazla kişi tarafından görülmesini ve potansiyel müşterilere ulaşmasını sağlar.

Sahibinden Premium Üyelik Nedir?

Sahibinden Premium üyelik, kullanıcıların çok çeşitli ek özelliklerden yararlanmalarını sağlayan bir aboneliktir. Premium üyeler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi avantaja erişebilir:

• Premium Ofis
    • Vitrin Hakkı (özellikle ilgi çekici ilanlar için)
    • İlan Başına Daha Fazla Fotoğraf Paylaşımı
    • İlan Başlığında İlave Karakter Sayısı
    • İlan Süresinin Uzatılması

Premium Ofis Sahibinden Ne Demek?

Premium Ofis Sahibinden, Sahibinden.com'da Premium üyelik satın alan ve ilanlarını Premium Ofis özelliğinden yararlandırarak öne çıkaran kullanıcıları ifade eder.

Sahibinden Premium Galerisi Ne Demek?

Sahibinden Premium Galerisi, Premium üyelerin ilanlarını görsel olarak daha çekici hale getirmek için kullanabilecekleri bir özelliktir. Premium üyeler, ilanlarına daha fazla fotoğraf ekleyebilir ve bu fotoğrafları slayt gösterisi şeklinde görüntüleyebilirler.

Sahibinden Üyelik Fiyatları

Sahibinden Premium üyelik ücretleri, seçilen pakete ve üyelik süresine bağlı olarak değişir. Güncel üyelik fiyatları için Sahibinden.com web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vitrin çok farkediyor mu? Ben alıcı olsam, filtremi yapar, ilanları sıralarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Vitrin çok farkediyor mu? Ben alıcı olsam, filtremi yapar, ilanları sıralarım.

işte bende o yüzden diyorum , eğer vitrin sayesinde satarsam komisyonu vericem arkadaşa , kesin farketcegini bilsem alıcam 500e vitrin ilanı :) bende çok sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.