Şimdi Ara

Ön-Arka Park Sensörü Önerisi ve Ankara'da Montaj için Yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
7.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir terslik olmazsa yakın zaman içinde sıfır Seat Leon 1.2 TSI Manuel Vites bir araç alacağım. Doğuş Oto Çankaya görsel destekli park sensörünü (aracın kendi ekranından görünen) sonradan takmadıklarını, yalnızca sesli arka park sensörünü 450-500TL'ye taktıklarını söyledi.

Benim için ön ve arka park sensörü olmazsa olmaz. Orijinal OPS(Optical Parking System) destekli sistemi takabileceğini söyleyen bir yer buldum; ancak fiyat 1900TL. Hem aracın elektronik aksamının garanti dışı kalmasını göze alıp hem de bu kadar yüksek bir fiyat vermek istemiyorum açıkçası. Bu sebeple harici bir ekranla da olsa ön ve arka sensör bilgilerini görsel verebilen, kaliteli bir sensör seti taktırmak geçiyor aklımdan.

1. Kullandığınız, bildiğiniz ve önerebileceğiniz ön-arka park sensörü marka-modeli var mıdır? Bu orijinal olmayan sistemlerde ön sensörler nasıl devreye giriyor? Manuel olarak devreye sokup çıkarılabilecek bir düğme bulunuyor mu?

2. Ankara'da park sensörü satış ve montajını yapan, işçiliği ve deneyimi iyi, tavsiye edebileceğiniz iyi bir yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techaddict -- 25 Nisan 2016; 22:13:19 >

• techaddict T kullanıcısına yanıt
    Şaşmazda vag store var Ali bey ismi orjinali vardır elinde büyük ihtimal adresi hatırlayamadım ama internetten bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    1900TL'lik fiyatı Sahibinden'deki bir Golf OPS Sensör ilanından ulaşarak "Bünyamin Kurukahveci"den aldım. Şimdi Facebook'ta "Ankara Vag Store" sayfasına baktım. Aynı kişinin paylaşımları var, muhtemelen fiyat aldığım yer Vag Store.
  • Ön park sensörüne ne gerek var hocam yav, 1900TL diyosunuz, parayı yolda mı buluyorsunuz. Arka park sensörü de alın 100 liraya bir marka taktırın 20liraya tamamdır. Arka park sensörünü arka stop lambasından çekiyor, geri taktığınızda stop lambası beyaz yanınca sensör çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 25 Nisan 2016; 18:31:13 >
  • techaddict T kullanıcısına yanıt
    hocam ikisi daha önce beraber çalışıyordu sonra ayrıldılar vag store isimli iki dükkan var ikiside şaşmazda biri Bünyamin beyin diğeri Ali beyin dükkanı
  • Konu hort olacak ama benimde ihtiyacım var, Ankara da park sensörü montajı nerede yaptırabilirim? Araç 2012 model polo 6r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.