Şimdi Ara

Park Halinde Uzun Süre Kayıt Yapacak Araç içi kamera var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumda bu konu ile ilgili çok başlık var şarjlı olarak uzun süre kayıt yapabilecek kamera tavsiyesi bulamadım.
    Benim istediğim aracı gece park ettiğimde kendi şarjıyla enaz 3-4 saat kayıt yapabilecek bir araç içi kamera var mı? öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

• Kendi kapasitesi ile biraz zor.Anca power bank gibi harici guc saglayicilar ile calistirabilirsiniz
  • 3-4 saat aralıksız kayıt yapan araç içi kamerası bildiğim kadarıyla yok. Gopro tarzı action kameralar da o kadar dayanmıyor. Olsa olsa el kamerası olur. Yada araç içi kamerası olarak bazı modellerde sensör var sadece hareket algılayınca kayıt yapıyor 10-15 sn neyse artık hareket yoksa kaydetmiyor. Öyle birşey olabilir. Bunun dışında ben güvenlik nedeniyle kamerayı araç içinde bırakmıyorum. Kötü niyetli kişiler camı kırıp 300-400 liralık kamerayı çok kolay bir şekilde çalabilir.
  • En çokta sileceğimi hayvan gibi kaldıran bu insanı varlıkları bulmak için süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

En çokta sileceğimi hayvan gibi kaldıran bu insanı varlıkları bulmak için süper olurdu.

Yamuk yere mi park ediyorsunuz ? Veya çizgiyi aşarak mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En çokta sileceğimi hayvan gibi kaldıran bu insanı varlıkları bulmak için süper olurdu.

Çözüm olabilir belki.

Alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Çözüm olabilir belki.

Alıntıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu şekilde park eden var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bazen Normal sokağa parkediyorum adam gelmiş lütfen aracınızı kendi apartmanınızın önüne parkedin yazmış. oysaki apartmanların özel otoparkı var yol dediğin herkesin ortak kullanım alanı.
    Birde normal digital fotoğraf makinaları bile batarya ile 2 saat kayıt yapabiliyorken bunu araç içi kameranın yapması çokmu zor? gerekirse camın önüne koymam kamerayı içerde saklarım ama kaydetsin birkaç saat yeter bana
  • Powerbank ile yapabilirsiniz. Forumda bununla uğraşan arkadaşlar vardı. Sensörlü kamera+powerbank iş görür.

• Araç kamerasını power bank A, power bank i da Araç kamerasının şarjına bağlayın. Ortalama 500 ma harcar Araç kamerası. 10 saatten fazla kayıt yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

Çözüm olabilir belki.

Alıntıdır.

Çok tehditkar olmuş.

• Araç kamerasını powerbanke onu da Güneş enerjisi paneline bağlayan bi forumdaşımız vardı.
    Onun konusunu bulursanız yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S£rkAn -- 26 Mart 2015; 0:47:10 >
  • Aynı şeyi bende yapmak istiyorum ancak malesef ya hareket sensörlü kamera ya da powerbankten başka çözüm yok. Hareket sensörlü kameraların çoğu saçma sapan yaprak vs. Hareketinde kayıt yapıyor. Powerbankte 1 tane yetmez. 2 tane olmalı. Birini evde şarj ederken digerini gece -gündüz degişmeli kullanacaksınız. Ve malesef teki 50-100 tl arasında degişiyor.
    Gece kayıt işini isteme sebebiniz sanırım park halinde araca zarar vermek isteyenleri gözetlemek. Bunu otoparka kamera sistemi kurdurarak giderin derim. En azından kayıt etti etmedi derdi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Aynı şeyi bende yapmak istiyorum ancak malesef ya hareket sensörlü kamera ya da powerbankten başka çözüm yok. Hareket sensörlü kameraların çoğu saçma sapan yaprak vs. Hareketinde kayıt yapıyor. Powerbankte 1 tane yetmez. 2 tane olmalı. Birini evde şarj ederken digerini gece -gündüz degişmeli kullanacaksınız. Ve malesef teki 50-100 tl arasında degişiyor.
    Gece kayıt işini isteme sebebiniz sanırım park halinde araca zarar vermek isteyenleri gözetlemek. Bunu otoparka kamera sistemi kurdurarak giderin derim. En azından kayıt etti etmedi derdi olmaz.

Otoparkımda zaten sıkıntı yok sıkıntı olan çarşıya pazara v.s giderken aracı parkediyoruz döndüğümüzde ya aynası gitmiş ya çizilmiş olabiliyor. onu tespit etmek istiyorum. bazı arkadaşlar power bank diyorlar peki şöyle çakmak girişinden şarj olabilen powerbank varmıdır o sürekli çakmak girişinde dursa araç çalıştıkça şarj olsa kamerada ona bağlı olsa böyle bişey yapabilirmiyiz? öbür türlü önerilerde bulunan arkadaşlarada çok teşekkür ederim ama en maliyetsiz yolla bi çözüm bulsak iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: moralman

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Aynı şeyi bende yapmak istiyorum ancak malesef ya hareket sensörlü kamera ya da powerbankten başka çözüm yok. Hareket sensörlü kameraların çoğu saçma sapan yaprak vs. Hareketinde kayıt yapıyor. Powerbankte 1 tane yetmez. 2 tane olmalı. Birini evde şarj ederken digerini gece -gündüz degişmeli kullanacaksınız. Ve malesef teki 50-100 tl arasında degişiyor.

Otoparkımda zaten sıkıntı yok sıkıntı olan çarşıya pazara v.s giderken aracı parkediyoruz döndüğümüzde ya aynası gitmiş ya çizilmiş olabiliyor. onu tespit etmek istiyorum. bazı arkadaşlar power bank diyorlar peki şöyle çakmak girişinden şarj olabilen powerbank varmıdır o sürekli çakmak girişinde dursa araç çalıştıkça şarj olsa kamerada ona bağlı olsa böyle bişey yapabilirmiyiz? öbür türlü önerilerde bulunan arkadaşlarada çok teşekkür ederim ama en maliyetsiz yolla bi çözüm bulsak iyi olur

Hocam çözüm bulabildiniz mi bu hususta?

• Neden araç kamerasını çakmalıkta takılı tutmuyorsunuz. Benim bildiğim çakmaklık kontaktan bağımsızdır. En azından benim araçta öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

Neden araç kamerasını çakmalıkta takılı tutmuyorsunuz. Benim bildiğim çakmaklık kontaktan bağımsızdır. En azından benim araçta öyle.

birçoğunda bağımsız değil

http://m.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_263761.html

sadece 10 günde geldi ve orjinal

arac takip sistemi kurmak için 5" android telefondan 2 adet bimeksten tanesini 200 liraya satın aldım
    telefonu bu powerbanke bağlayıp stepnede gizleyeceğim

benzer şekilde istenirse kamerada bu powerbanke bağlanabilir

• Benim aksiyon kamerası 1000ma ile yaklaşık 80dk şarj ediyor.

pilini söküp usb üzerinden besleyiniz yazıyor araç kullanımında.

10000mah 'lık bi powerbank ile 12saat civarında kayıt yapılabilir.

kamera xiaomi yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Benim aksiyon kamerası 1000ma ile yaklaşık 80dk şarj ediyor.

kamera xiaomi yi.

usb kontaktsn bağımsız sürekli besleme almalı bu durumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest_1999

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

Benim aksiyon kamerası 1000ma ile yaklaşık 80dk şarj ediyor.

kamera xiaomi yi.

usb kontaktsn bağımsız sürekli besleme almalı bu durumda

60Ah akü varsa araçta, kaliteli bir usb adaptör ile beslenirse 100-120saate kadar kesintisiz kayıt yapar ama akü de bitebilir

aküden beslenirse günlük kesintisiz kaydı sağlar ancak görüntü kalitesi ve hafıza kartı da iyi seçilmeli. 1080p 60fps 10dk video 1.8gb tutuyor. sürekli hafıza dolabilir.

Aküden içeriye direkt çekilecek bi kablo ile bu çözülebilir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.