Şimdi Ara

Bu araç iki gündür bu şekilde sokakta park edilmiş duruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim burası küçük ilçe olduğu icin trafik kültürü ve kuralı namına birsey yok.Evimin sokağında komşumuz bu aracı bu şekilde iki gündür park halinde bekletiyor.Ben evime sokağın diğer tarafından geçiyorum.Sokagın sağındaki iki aracın bir hatası yok.Onların ev kapısının önü ve hergün park ettikleri yer.Sorun sol taraftaki kamyonetin sağ tarafta arac olmasına rağmen aracı bu sekilde park etmesi.Adamlarda ne utanma,ne çekinme birşey yok malesef

Bu fotoğrafı ceza yazılması icin gönderecegimiz bir birim yok mu?Mahalle arasındaki sokaklar trafik kuralına dahil degil mi?Kimse bunlarla ilgilenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 8 Aralık 2024; 18:33:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E devlete yaz buranin polisleri calismiyor vs diyr biraz da abart cok degil 3 gun sonra seyret
    Egm online ihbara da yaz ordan daha hizli olur

• Hırsız suçlu suçlu olmasına da ev sahibinin de suçu var madem iki gündür araç orada ve çekilmiyor sen de bir zahmet kapınn önüne tam çekme biraz geri ya da ileri çek ki diğer araçlar geçebilsin.

• oradan nasıl geçemiyorsunuz anlamadım, yan yana iki araç geçiririm oradan. atladığım bir kısım mı var?

• Anlamayanlar olmuş. Şöyle izah edeyim. Sokak dar. Yani bir araba park edilirse sadece bir araba için geçecek kadar mesafe kalıyor.

Sokağa araçlar, fotoğrafın çekildiği açının sağına park etmiş.

Eğer sol tarafa da park ederseniz, sağdaki araç ile yan yana gelince geçmeye yer kalmıyor. Zaten fotoğraftan da bu anlaşılıyor.

Buradaki durumda araç, bir yangın çıkması durumunda itfaiye, veya acil durumda ambülansın geçmesini de engelliyor.

Bu nedenle durumu adres ve fotoğraflı olarak EGM'ye bildirebilirsin. Çözüm bulamazsan Cimer'e yazarsın. Ama başvururken bu hatalı parkın yangın can ve mal güvenliğini tehdit ettiğini belirtmeyi unutma. Ayrıca fotoğrafta aracın plakası muhakkak net olarak görünsün.

• Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar benim ihbar ettigimin bilgisini verirler mi?Sonra sizi su numara ihbar etti demesinler.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt

Gel geç de göreyim.İki aracın arasındaki mesafe sana 5 metre mi gözüküyor?Aracın şarjlı motosiklet ta da fıat 500 se geçersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Derdi sağdaki caddy değil, soldaki kamyonet

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki bu konuda sana "öyle bir şeyin yapılması anayasa suçudur" demek isterdim ama ülkemizi yöneten siyasi irade şikayet edilene şikayetçinin adının ve hatta adresinin verilmesini istiyor.

• Sadece bu hafta 3 tır 6 araca ceza yazdırdım. Okul etrafına, yaya geçidine park yapılmaması için dil döktük anlamadılar. Cezayı yiyince biri bile kalmadı ortalıkta. Arayın yapıştırsınlar.

Geçen hafta ana yola park etmiş 2 tıra yazdırdım. Ekipler kısa sürede geliyor. Gölcük/ Başiskele bölgesinde ekipler güzel çalışıyor. Polisin dediği tek şey ihbar olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.