< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 17 Nisan 2024; 15:12:36 > |
Togg T10X Kullanıcı İncelemesi
-
-
Güzel araç ama biraz sıkıcı olmaya başladı . Özellikle İstanbul'da her sokak arasından togg çıkmaya başladı. Togg görmekten sıkılmaya başladım. Kızılay bedava dagıtmış gibi her yerde olan otomobilleri sevmiyorum sanıyorum -
Megane 4 çok nadir görülen bir araçtı değil mi? -
Almanya'dan tirenle geliyaa
Floransadan gemiylen geliyaa
Togg teneggee
Maket montac çöb çakma
Alanlar bin pişman vay enayiler Kakalayacak keriz arıyollaa
Seçimler ne zamaaaan
Bakalim bu haysiyetli(!) Üyelerimizden hangileri buraya gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Nisan 2024; 21:52:3 > -
TOGG'a yerli elektromotor lazım, Bosch motoruyla satılıyor. Bu yüzden yerli oto döviz artınca zam yiyor, şaka gibi.
Kasa ve üretim kalitesi VW grup ayarında, mühendislik olarak ise bir VW değil tabii ki de.
Teneke TOGG vs diyorlar bunlar boş laf. Abidik gubidik marka alacağıma yerli araç alırım. Hem elektrik kumarına girmek+ithal araç kumar olur.
İçine oturmadım ama uzaktan mıncıklamıştım iç mekan kalitesi D segment ayarında.
Ben alırsam sedan kasayı bekleyeceğim, T10F çok daha seksi ve menzili 600 km.
Şehir içi için biçilmiş kaftan. Dur kalk dur kalk dayanmıyor içten yanmalı araçlar. Bir tane 25 lt tanklı dizel jeneratör alıp uzun yol ve kış sorununu da çözebilirsiniz. -
İyi hoş güzel de kullanıcı incelemesinden ziyade övme konusu olmuş. Ben konuya girince detaylı artısıyla eksisiyle bir inceleme bekledim. Şiir tadında reklam metni gibi duruyor. Yine de elinize sağlık.
-
Eksi olarak da arada bir uygulamaların verdiği hata mesajları var.
2 aydır kullanıyorum ben de, 1 kere tek oldu ama immobilizer hatası aldım, gruplarda da rastlamıştım bu mesajı alana. ama araba çalışmadı hiç bi tuş çalışmadı falan demişler, biri servisi aradım gece geldiler hallettiler demiş misal.
ben aracın menüsünden Resetle dedim bir dk içinde kapanıp açılıyor araç kendine geliyor. sonra çalıştırıp yola çıktım. öncesinde ben de bu hatayı ilk defa gördüğüm için servisi aramıştım, normalde servisler şasi numarasının son 5 hanesini sorar, bu sefer çıkan hanımefendi şasi numarasının tamamı beyefendi deyince tepem attı kapattım telefonu, sonra sıfırlamak geldi aklıma.
1.4 güncellemesinden önce harita donardı arada, haritayı ekrandan çekip geri ekrana alınca, yani kapatıp açınca, düzelirdi. bu işlem yarım dk sürmez. son güncellemeden sonra yaşamadım.
bir eksisi de bugün fark ettik tekrardan, silecekleri çalıştırmak için su tuşuna basılı tutunca su gelmeden silecek başlıyor, kuru kuru bir tur atıyor. bu da sileceğe zarar verir diye düşünüyorum. togg care üzerinden talep açarak böyle sorunları bildiriyoruz. sonraki güncellemede çözerler umarım. yazılımla çözülmeyecek bişey değil sonuçta.
bir de şerit takip ve adatpif cc henüz eklenmedi uygulamaya.
araç Android 10 tabanlı bir sistem kullanıyor.
Araç altındaki 600 kiloluk batarya yükü ile yola yapışıyor. Viraj kabiliyeti en iyi C SUV lardan birini kullnıyordum, 2018 Tucson; geyik testini 77 ile geçemeyen bir ton rakibi varken 78 ile geçiyordu Tucson.
Togg T10X Tucsondan daha iyi kesinlikle yol tutuşunda.
içi de daha geniş. örneğin Tucsonda koltuğu en yükseğe alınca kafam tavana değerdi, bunda değmiyor. boy 1.92 olsa da daha yüksekte durunca yola daha hakim oluyorum gibi geliyor. Koltuğu yükseltip kullanmak iyi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Nisan 2024; 22:51:19 >
-
Son güncelleme alan aracı inceledim beni tatmin etmedi. Amiral gemi olup sd600 işlemcisi varmış gibi çalışıyor:D bu kadar devlet desteği ile satılan bir aracın çok daha iyi olması lazımdı. Almanya da TR den ucuza satılacak deniyor tam komedi olacak. Aynı fiyata bile satılsa bu Türk insanıyla alay etmektir.
-
Almanyada muhtemelen yüzde 19 kdv ile satılıyor araçlar. ekstra vergi yok. Tr de yüzde 10 ek ötv var; Togg ve avrupadan ithal tüm elektrikli araçlar için aynı vergi var. çinden gelene ekstra yüzde 40 daha var bunların üstüne.
ama araba güzel. iç mekan kalitesi, ekranların tasarımı falan yakın fiyata satılan hiçbir elektrikli araçta yoktur.
-
öt+kdv sana bana var üreticiye yok. xiaomi su7 ye bak birde togg a bak^^ fabrika bir gram vergi vermediği devletten destek alıyor yetmiyor %100 kar ile satılıyor:) Öyle bir millet olduk ki kim kimi tutarsa... Doğuş togg yüzünden elektrikli araç getirmiyor TR ye buna rağmen satışlar çok düşük. Eminim Togg için yine bi düzenleme gelecektir. Hayrıma olmayan yatırımı hiçbir zaman desteklemiyorum beter olsunlar.
-
Güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık
-
Bende test surusu yaptim beğendim ama hala mantikli gelmiyor.Togg'un kaderini bence T10f belirleyecek düşük rüzgar direnci yüksek menzil + ısı pompası + yazılım hatalarının fixlenmesi + otonom surusun aktif olması + T10x e göre daha uygun satış fiyatını sağlarsa alınir.
Yerli ve milli gazı ile bitmemiş bir aracı 60bin usd verip almanın mantığı yok. -
Siyasetse de genel seçimde üzerine düşeni yaptığı için yine başarılı bir araçtır.
Gecen sene bu zamanlar TCG Anadolu Mius Togg TFX hepsi sahnedeydi.
-
2 milyon az para değil gerçekten . Togg'un fiyatı rekabetçi falan değil çok daha uyguna elektrikli veya içten yanmalı araçlar mevcut . Kendi yerli markamız olması tabi ki güzel bir duygu ama keşke daha ulasilabilir fiyatlara gelseydi togg . Yurt dışında daha uyguna satılırsa bu araç kendimi enayi gibi hissederim
İyi hoş güzel de kullanıcı incelemesinden ziyade övme konusu olmuş. Ben konuya girince detaylı artısıyla eksisiyle bir inceleme bekledim. Şiir tadında reklam metni gibi duruyor. Yine de elinize sağlık. |
Megane 4 çok nadir görülen bir araçtı değil mi?
|
Almanya'dan tirenle geliyaa
Floransadan gemiylen geliyaa Togg teneggee Maket montac çöb çakma Alanlar bin pişman vay enayiler Kakalayacak keriz arıyollaa Seçimler ne zamaaaan Bakalim bu haysiyetli(!) Üyelerimizden hangileri buraya gelecek |
İnsanlar farkında değil ama şehir içi kullanım için alınacak en ucuz Elektrikli araç. Rakipleri e2008 ve emokka onlarda aracın yarısı kadar ve aynı fiyata. Donanım olarak da baya doyurucu o fiyat bandında bence F/P araç. |
Hocam bunlar ahlaksız, aylarca togg için etmedik hakaret bırakmadılar,araba çatır çatır satılınca alanlara kuduz köpek gibi hakaret ediyorlar Yorma kendini |
Benim küçümsedigim insanlar muhalefet değil, tele1de mangır merdan seyredip kendini bir bok zannedenler,piro dede diye,togg İtalya'dan geliyaa alamanyada montac diye zırlayan şarlatanlar Dün cengir cengir kavga ediyorlardı dedeleri için, şimdi hepsi sövüyor Dün togg maketti fabrikası yoktu, bugün togg pahalı asgari ücretli alamıyor Bu utanmaz adamlar muhalefet falan değil, Türkiye'de yüzdesi 5 bile olmayan faşist memleket düşmanı bir güruh |
1 ay önce V1 donanım standart menzil araç aldım. Tüm ekstralarla birlikte 1508 TL Herkes çok pahalı falan demiş ama c-Suv bir araca göre günümüz şartlarında baya uygun. Benzer donanım ekstralarla B Corsa bile 1400 TL civarı. Ekstra kredi olanakları da cabası. Corsa da 200 taşıt kredi çekebiliyorken nisan kampanyasıyla Togg da 1000 kadar taşıt kredisi çekebiliyorsun. Tabi faiz oranı 3,89 piyasa altında olsa da yüksek bir faiz oranı. Neyse araç düşüncelerim Öncelikle eksileri -menzil düşük (Kullanım tarzına göre önemli veya önemsiz olabilir benim için az önemli) -ısı pompası olmaması -yazılımsal hatalar (güncellemeyle azaldı dense de bir kez yüksek voltaj hatası aldım 1 kez de ekranlar gitti restart yapmak zorunda kaldım) Artıları -Akıllı cihaz olması (bence en önemli artısı güncellenebilir bir cihaz olması) -Malzeme kalitesi ve rahatlığı -güçlü elektrikli motor (220 beygir araç kullanmak çok keyifli) -Hızlı şarj olanakları |
Güzel bir inceleme olmuş.
Bazı arkadaşlar istiyor ki hem ucuz olsun, hem kaliteli olsun, hem az yaksın, hem çok kaçsın, hem hiç arıza vermesin, hem de tüm parçaları yerli olsun, üstüne de kaymak koyalım tam olsun. Bir yıl öncesine kadar yerli araba markamız yoktu beyler biraz insaflı olmak lazım. Yerli üretime destek olalım ki paramız yurt dışına gitmesin, paramız yurt dışına gitmezse alım gücümüz de artacaktır. |
Togg'un başarısının en büyük sırrı Türkiye'nin uzun yıllardır yan sanayide ki üretim tecrübesi bu yan sanayi birçok markaya (Mercedes, Ford, bmw, renault, vw gibi daha sayamayacağımız marka) parça üretme hem kaliteli hemde ucuz ürün tedarik edebiliyor. Bizde çorba yapmak için malzeme var ama çorba yapan yoktu. Togg ile bunu çözdü Türkiye. Tabi bunun yanında Togg ekibininde hakkı yenmez çok kaliteli, çok tecrübeli bir ekibin Togg'da olması başarılı bir ürünü ortaya çıkardı.
|
Benzer içerikler
- peugeot bipper otomobil ruhsatlı varmı
- uzun yolda araba dinlendirme
- a sınıfı yakıt tasarruflu lastikler
- peugeot 301 1.5 bluehdi yorum
- sibop yanık araba ne yapar
- ford focus 2024 fiyat listesi
- kia sorento 2024 fiyat
- citroen c4x shine bold fiyat
- renault espace 2024
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X