2017 C4 Cactus 1.6 e-HDi Shine nasıldır?
-
-
Güncel bilgi verecek arkadaşlar vardır ama C4 cactus ana konusu var. Bir göz gezdirin derim.
https://forum.donanimhaber.com/citro-n-c4-cactus--125181983 -
C4 Cactus tip olarak donanım olarak motor olarak başarılı bir model. Fakat bahsettiğiniz model robotize otomatik şanzıman kullanıyor ve bu şanzıman özellikle ilk geçişlerde sarsıntı yapıyor. Bir de kronik kapı paslanması problemi vardı diye hatırlıyorum. Servis ücretsiz değişim yapıyor diye biliyorum fakat ileride problem olabilir.
Alternatif olarak 750.000 bandına 2017 model civarında 1.5 dci otomatik Duster ya da Captur bakılabilir. İstemediğinizi belirtmişsiniz fakat çok zora sokmayacaksa manuel Egea Cross bakılabilir. Model yılını biraz düşüreyim derseniz C4 Cactus ile aynı motor aynı şanzımana sahip bir 3008 de bulunabilir.
-
Bilgiler için çok teşekkürler. Fiyatlar yüksek kalıyor diğer yazdıklarınız da. Suv değilde otomobil olarak ne önerirsiniz?
-
2015-2016 civarında 1.6 eHDI ya da 1.6 BlueHDI 308 bulursanız süper olur. Aşağıya örnek bir araç linki bırakıyorum.
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-308-active-1.6-bluehdi-120hp-s-s-eat6-t9-1105957072/detay -
2015-2016 modelleri mi daha iyi? 2017 olsa mesela daha sıkıntılı mı bu model? Ayrıca 308 öneriniz şanzımanı'nın iyi olmasından dolayı mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: volkantipi2015-2016 modelleri mi daha iyi? 2017 olsa mesela daha sıkıntılı mı bu model? Ayrıca 308 öneriniz şanzımanı'nın iyi olmasından dolayı mı?
2017 bulabiliyorsanız tabii ki 2017 sini alın fakat fiyatların yükseleceğini düşündüğüm için 2015-2016 diye yazdım. 1.6 e-HDI 308 lerdeki şanzıman bahsettiğiniz C4 Cactus'lerde olan aynı sarsıntılı şanzıman. Fakat sorun çıkarmaz. 1.6 BlueHDI lerdeki ise EAT6 şanzıman hem sorunsuz hem konforlu. 1.6 BlueHDI 308 lerin şanzımanı da iyi fakat 308 genel olarak iyi bir araç (donanım,konfor,sürüş,güvenlik,sorunsuzluk iyi). Eğer 1.6 BlueHDI alacaksanız AdBlue tankı dışında kronik bir problemi yok diye biliyorum. Nitekim ben de aynı motora sahip 508 kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.
-
Tam otomatik şanzıman temiz bulursanız kaçırmayın -
Cactüs mü? Tam otomatik yazdığım model mi?
-
308 -
Merhaba bir tanıdıktan 2016 Focus 1.5 Style buldum. Yarı otomatik. Şanzıman sıkıntısı yaşar mıyım? Belki 2 sene sonra bir değişim gerekebilir falan dedi.
-
Çift kavrama alacak olsam tercihlerim. egea, i30 ceed cerato arasında olur. Megane bulursanız onuda ekleyin -
Focus'un tercih etmeme sebebini nedir?
-
Makyajlı kasa benzinlisi arkadaşda vardı sattım kurtuldum dediydi. Adamlarda yeni focusta devem etmediler.
Ben tercihimi söyledim ceed yada kardeşi i30 için araştırın şanzımanı nasıldır. 2015 makyaj öncesi tam otomatik makyaj sonrası çift kavramadır. Sorun yaşayan kitlesi azdır tam otomatikleri bir tık fazla yakar ama taş gibidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X