Şimdi Ara

2010 accent era 1.6 style hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar arabayı deiştircez şuanda 2005 model peugeot partner adventure var elimizde bi alıcı bulduk satmayı düşünüyoruz sıfır era alcaz 1.6 style otomatik en fullu sunroof felan . kafamda bi kaç soru war internette bi kaç ilanda aracın motoru 1.6 TURBO 114 beygir oldugu yazıyo Turbu oldugu doğrumu acaba ? bide kullanışlımı tavsiye edermisiniz ?

• Turbo yok o araçlarda. Normal atmosferik 1.6 benzinli motor. 122hp diye biliyorum ben gücünü ama yanılıyor olabilirim.
  • bende öle biliyorum ama aşşağıda werdiim linktekii açıklamaları okurmusunuz acaba :)
    http://www.sahibinden.com/acil_satilik_arac-20WQQaXQQ10550851WQQpXQQdisplayitem
  • 1.6 da turbo yok. 1.5 dizelde turbo vardır.

1.6 motorun teknik özellikleri şöyle:
    -1.6 DOHC CVVT(sürekli değişken subap zamanlaması)
    -MPI (çok noktadan enjeksiyonlu)
    -motor gücü 112 hp
    -maksimum tork 14.9
    -16 valve

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 15 Haziran 2009; 13:58:42 >
  • Açıklamaya bak.

FULL+FULL 2007 ÇOK TEMİZ BİR ARAÇ, ORJİNAL ÇELİK CATLI ,TURBO MOTOR 114 BEYGİR KAPASİTELİ,DERİ DİREKSİYON, DERİ VİTESKOLU, PİONERR MÜZİK SETİ,GÖZLÜK SAKLAMA KONSOLU,RESİSTANSLI AYNALAR, KROLMATİK DİKİZ AYNASI, GÜNEŞLİK SENSÖRLÜ İÇ AYDINLATMA, DİCİTAL 16000 PT KILİMA, WİP MAKAM KOLTUGU,AMARİKAN FİLM CAMLI, XERON FAR, FAR İÇTEN AYARLAMA KONSOLU,DIŞ AYARLANA BİLİR ELEKTRONİK AYNALAR, COCUK KAPI KİLİDİ ELEKTONİK.30.000 BAKIMI AKBAK SERVİSİNDE YAPTIRILMIŞTIR.

Böyle bir açıklamaya güven olur mu?
  • peki sizin tavsiyeniz 1.6 benzinlimi yoksa 1.5 dizelmii . şimdi 2.0 turbo arabadan inip 1.5 turboya binsem az gelmezmi?
  • 1.6 nın yakıtı şehir içinde sizi yorabilir. 1.5 CRDI daha mantıklı.

Motor hacmi sizi yanıltmasın. Partner 2.0 motor da olsa 90hp gücünde ve ticari bir araç. Era nın 1.5 dizel motoru 110hp gücünde. Arada 20hp lik bir fark ve Era'nın binek bir araç olma avantajı var. 1.5 dizel Era çekiş olarak kesinlikle bir sıkıntı yaşatmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakıt yormaz fazla kullanmıoruz zaten arabayı.birde ben ehliyetimi daha almadım az bi zaman kaldı 1 sene kadar :) yani sadece mahallede sokak aralrında geziorum :D sana son bi sorum olcak kusura bakmazsan 1.5 dizelmi daha iyi kaçar 1.6 benzinlimi ?
  • era'nın 1.5 crdi-vgt motoruna, partner'ın 2.0 dizel motoru mukayese bile edilemez.

1.5 turbo dizel motorun teknik özellikleri.
    -16 valve DOHC, Turbo Intercooler VGT(değişken geometrili turbo şarj)
    -CRDI(common rail direkt enjeksiyon)
    -motor gücü 110 hp
    -maksimum tork 240.

eğer paran varsa 1.5 dizel al.
  • dizel kafama yatıyoo
  • Selam muhtemelen aracı almışsınızdır. Bizde yeni aldık bence mukemmel bir araç hem sessiz hemde çok seriii ayrıca bir önceki arabam da megan 2 dinamik ve 2006 modeldi ve ksinlikle hyundai daha öz güven uyandıran bir yapıda.

aslında bu araba babamda kalıcak bende test etme fırsatı bulduğum i 30 u düşünmekteyim.

gözü kapalı al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkancky

Selam muhtemelen aracı almışsınızdır. Bizde yeni aldık bence mukemmel bir araç hem sessiz hemde çok seriii ayrıca bir önceki arabam da megan 2 dinamik ve 2006 modeldi ve ksinlikle hyundai daha öz güven uyandıran bir yapıda.

aslında bu araba babamda kalıcak bende test etme fırsatı bulduğum i 30 u düşünmekteyim.

gözü kapalı al derim.

hyundai era mı yoksa megane 2 mi daha az güven verdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Selam muhtemelen aracı almışsınızdır. Bizde yeni aldık bence mukemmel bir araç hem sessiz hemde çok seriii ayrıca bir önceki arabam da megan 2 dinamik ve 2006 modeldi ve ksinlikle hyundai daha öz güven uyandıran bir yapıda.

gözü kapalı al derim.

Yazılanlara bakılırsa Megane daha az güven vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

1.6 nın yakıtı şehir içinde sizi yorabilir. 1.5 CRDI daha mantıklı.

Motor hacmi sizi yanıltmasın. Partner 2.0 motor da olsa 90hp gücünde ve ticari bir araç. Era nın 1.5 dizel motoru 110hp gücünde. Arada 20hp lik bir fark ve Era'nın binek bir araç olma avantajı var. 1.5 dizel Era çekiş olarak kesinlikle bir sıkıntı yaşatmaz.

era daha hafif ve güçlü.fazla bile gelir
  • quote:

quote:

gözü kapalı al derim.

yazdığındaki anlama göre megane daha az güven vermiş
  • dizel al kardeş...
  • quote:

quote:

gözü kapalı al derim.

merhaba hocam ben megan 2 diicem bir ust sinif diyeceksin fakat ben meganda oyle bir kaza yaptimki ayni pozisyonda daha 250 km olan era ile girdim emin olun arabada ufak bir savurma olmadi ve kurtardim.

arti meganda kazadan sonra babam sen dalmisin filan dedi aradan iki ay gecti ayni arabayla frenlerin ani manevra ve reflekslerde bosaldigi yonunde amcam kaza ile burun buruna kalmis ve servis raporunda bize 2 milyar masraf arti arabanin refleks karsisinda sensor arizasi verdigini soyledi.

sonuc bu

bunun disinda era alt sinif olmasina ragmen daha sessiz bir araba bu deneyimim 2009 eradandir bendeki 2010 700 km yol gittim henuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.