GARİP BİR USB ARIZASI
Arkadaşlar merhaba,
1 hafta önce sıfır HP Victus laptop aldım. Bununla birlikte Logitech 3D extreme joystick kullanıyordum.
İki gün önce bilgisayarı kapatırken bir sorunum yoktu. Şimdi joystick'i asla tanımıyor.
Bir diğer enteresan nokta ise eğer joystick takarsam o sırada aktif çalışan bluetooth'lu logitech m185 kablosuz mouse çalışmayı durduruyor. Eğer joystick'i sökersem mouse çalışmaya başlıyor.
Uçuş simülasyonunda da aygıt yöneticisinde de joystick'i hiç görmüyor. İki gün önce kapatırken update yapmıştı o yüzden mi diye geri almaya çalıştım güncellemeyi ama işe yaramadı.
Joystick için win11 uyumlu değil diyor, ama ben tak çalıştır kullanmıştım hiçbir sorun yoktu ki eski laptopumda da 1 sene win11 ile kullandım.
Laptop soğutucu standı üzerinde de 2 çoklayıcı var eğer soğutucu yanındaki girişe takarsam fan çalışmayı durduruyor. Sökersem joystick'i fan çalışmaya başlıyor.
400 bin TL - Yeni Sürücü İçin
Arkadaşlar merhaba,
Araba sürmeye yeni başlayacak biri için araç arayışımız var.
Baktıklarım aşağıdaki gibi, kararsız kaldım biraz 1-2 gün içinde alınacak.
Öncelikle sürücü manuel vites kullanmayı dert etmiyor. Fakat park konusu muhtemelen iyi olmaz, o yüzden arkası uzun araçlar biraz düşündürür bizi.
* Nissan Micra 2018 CVT. Bu aracın ikinci elini buldum hasar kayıtsız ufak 1-2 sürtmesi var. Fiyat 385 bin TL. Donanım olarak iyi, arka park sensörü var. Bluetooth g
* Citroen C3 1.2 . Baz donanım paketi oluyor, park sensörü taktıranlar var. 2020 modelini falan bu paralara bulabiliyorum. Hatta 2021 de var düşük kmlerde. Manuel vites tabi.
* Kia Picanto. Bunun motoru tabi nispeten daha zayıf, hatta bayağı zayıf. Fakat arkada kamera var vs. ilgi çekici donanımları var.
* Hyundai i10. Yukarıdakinin kardeşi zaten. Sıfır km için tanıdık bayiyi zorlayacağım biraz bakalım.
Led far tavsiyesi hk.
Arkadaşlar merhaba,
Mobildeyim, aratttım fakat son zamanlarda benzer bir konu göremedim.
Aracım egea mercekli halojen farlı.
Bilhassa kısa farları zayıf zifiri karanlıkta, sürekli uzunları da yakamam malum.
Karşı tarafın gözünü almayacak kaliteli bir ürün arıyorum. Stark niken öneriyorlar, fiyatı uygun geliyor ama kararma yaptırıyormuş farda vs.philips dediler satan yer çok sınırlı.
1) yukarıdaki kriterlere göre önereceğiniz modeller nelerdir, uzun ömürlü olması tercihimdir.
2) izmirde montaj dahil kaliteli ekipman kullanan yer var mıdır? Sanayiye baktım bir tür hepsi abidik gubidik markalar.
Teşekkurler.
Arkadaşlar merhaba,
DH Garaj kısmı hiç aktif değil, bu sebeple konuyu buraya açmak istedim.
Oto yıkamacıların kalitesiz ürünlerinden, aceleyle yalan yanlış temizlik yapmasından, pislikten boğulmuş bezlerin araca sürülmesinden artık bıkmış durumdayım. Hijyen yerlerde, bir de bu pandemi döneminde maskesiz cirit atıyorlar aracın içinden artık kendim yapmak istiyorum bu işleri.
Çok fazla sayıda ürün var, sonax herkesin bildiği bir marka fakat farklı yerli ürünler de var övüyorlar (reklam olmazsa newmix markasını burada dillendirmek istiyorum olumlu yorumları var bayağı).
Neler almak lazım tam set olarak, cila şampuan lastik jant parlatıcı yanı sıra eldiven güderi vb. gibi ekipmanlar da dahil.
Asıl can alıcı soru şu, İzmir'de basınçlı su kullanabileceğim, milletin vakit konusunda çok sıkıştırmayacağı nereyi bulabilirim, bilhassa Karşıyaka - Çiğli - Bornova bölgesi tercihimdir.
Teşekkürler.
KİRALIK ARAÇ TRAFİK CEZA İTİRAZI HK.
|
YAZI STİLİNİ GELİŞTİRMEK HK.
|
iPhone VPN Bağlantı Sorunu (Yurtdışı İçin)
|
iPad senkronizasyon sorunu [ACİL]
|
iPhone 5 iOS8.1 Şarj Sorunu
|
Bayraklı Tünellerindeki Kameraları Açıklığa Kavuşturalım
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20.009
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 84.592 (Bu ay: 1.281)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.618 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası