Şimdi Ara

GARİP BİR USB ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 hafta önce sıfır HP Victus laptop aldım. Bununla birlikte Logitech 3D extreme joystick kullanıyordum.

İki gün önce bilgisayarı kapatırken bir sorunum yoktu. Şimdi joystick'i asla tanımıyor.

Bir diğer enteresan nokta ise eğer joystick takarsam o sırada aktif çalışan bluetooth'lu logitech m185 kablosuz mouse çalışmayı durduruyor. Eğer joystick'i sökersem mouse çalışmaya başlıyor.

Uçuş simülasyonunda da aygıt yöneticisinde de joystick'i hiç görmüyor. İki gün önce kapatırken update yapmıştı o yüzden mi diye geri almaya çalıştım güncellemeyi ama işe yaramadı.

Joystick için win11 uyumlu değil diyor, ama ben tak çalıştır kullanmıştım hiçbir sorun yoktu ki eski laptopumda da 1 sene win11 ile kullandım.

Laptop soğutucu standı üzerinde de 2 çoklayıcı var eğer soğutucu yanındaki girişe takarsam fan çalışmayı durduruyor. Sökersem joystick'i fan çalışmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 2 Haziran 2024; 10:28:17 >

• Joyistikte kısa devre var muhtemelen joyistiği riskini alırım dersen başka cihazlarda da dene muhtemelen onlarda da çalışmayacaktır sen joyistiği takınca pc kendini koruyor ve usbyi kapatıyor çekince ise kısa devre kalkıyor.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Merhaba benim de aklıma bu geldi. Ama sabit durduğu yerde nasıl böyle bir şey oldu anlamadım. Servise bakalım en iyisi evet başka laptop da tanımıyor

• kısa devre var bir üründe oda usbdeki 5v girişini bozmuştur normal anakartlarda değişimi kolay laptoplarda bilmiyorum kücük bir sigorta değiştiriyorsun çalışmaya başlıyor 1.8v olabilir genelde laptop tamircileri cözer o işi garantisi varsa hiç dokunma gönder

• Bilgi amaçlı yazayım logitech joystickte vardı problem, dediğiniz gibi kısa devre sanırım.

Neyse ki garanti bitmemişti sıfırıyla değiştirdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.