Şimdi Ara

Dosya COM surrogate üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 kullanıyorum ve müziklerimdeki ayrıntıları değiştirmek isterken bu uyarıyı alıyorum.

Not:Konu ve içerik teknopattan alınmıştır. Aynı hatayı bende alıyorum ve çözümünü hiç bir yerde bulamadım.

• ???
  • dewilswale kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözeceğiz bunu ?
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    Başka bir forumda "Müzikleri market uygulaması yerine Media player ile açın. Varsayılan program media player olarak ayarlayıp pc yeniden başlatın." cevabını aldım, ama henüz denemedim. İstersen bir deneyiver.
    Yarın bir deneyeyim bakalım olacak mı.Şuan aimp kullanıyorum belki bi fark yaratır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen ben de aimp kullanıyorum ve media player da kaldırdım windows bileşenlerinden. O yüzden üşendim denemeye. Olursa bana da haber ver.

İşe yaramadı
    O zaman belki de bilgisayarın Normal-MBR ya da UEFI-GBT olması ile alakalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewilswale -- 17 Haziran 2016; 19:13:44 >
    Bilgisayar UEFI-GBT biçiminde.Ancak anlamadığım bunun ne gibi veya nasıl bir ilgisi olduğu.
    Bir nevi flash belleği fat32 değilde ntfs olarak biçimlendirmek gibi
    Windows 8.1' de herhangi bir sorun yoktu, bunu yaparken.Sonra Windows 10'a geçtim ve bu sorun baş göstermeye başladı.Windows 8 den 10'a geçerken değiştirdiğim tek şey ise o MBR'den GBT'ye almak olmuştu. Yani ya windows 10'un kendisinde bir şey var yada benim değiştirdiğim ayar yüzünden böyle olmuştur diye düşündüm. Başka bir şey aklıma gelmiyor.
  • @dewilswale Bu şekilde dosya özelliklerine müdahale edebildiğimi fark ettim.Aynı şekilde albüm fotoğrafını da düzenleyebiliyorsunuz.Şimdilik iyi bir çözüm

Dikkat etmemişim Aimp'te böyle bir özellik olduğunu. Söylediğin iyi oldu değiştireyim hazır öğrenmişken
  • aynı sorun bende de var. Dosyadaki başlık vs değiştirmek isterken fark ettim ancak bu hatayı alıyorum ama istediğim gibi de dosya ismini ayarlayabiliyorum.

yani her ne kadar kullanılıyor desede iptal yeniden dene veya tmam dediğimde girdiğim güncel şeyler kayıt oluyor çok ilginç.

bende win 10 pro kullanıyorum. Normal mbr yanlış hatırlamıyorsam ama onunla ilgili mi bilmiyorum.

Görev yöneticisinde com surrogate işlemi çıkıyor bu işlem sırasında daha sonra kayboluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.