Şimdi Ara

Windows 11'de yerleşik uygulamaların açılmasını engelleyen yeni bir hata ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 11'de yerleşik uygulamaların açılmasını engelleyen yeni bir hata ortaya çıktı

Yakın bir zamanda piyasaya sürülen Windows 11, yeni bir işletim sistemi olarak çeşitli hatalarıda beraberinde getirdi. Hatalar yavaş bir şekilde çözülmeye devam ediyor olsa da ekran alıntısı aracı, dokunmatik klavye, sesle yazma ve emoji paneli gibi yerleşik uygulamaların açılmasını engelleyen farklı sorunlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bilinen hatalar şu şekilde:

• Ekran alıntısı aracı

• Ayarlar uygulamasındaki hesaplar sayfası ve açılış sayfası (yalnızca S modu)

• Dokunmatik Klavye, Sesle Yazma ve Emoji Paneli

• Giriş Yöntemi Düzenleyicisi kullanıcı arabirimi (IME UI)

• Başlarken ve İpuçları

Geçiçi çözümler önerildi

Microsoft, geçici bir çözüm olarak ekran alıntısı aracı için yedek bir tuş atanmasını tavsiye ederken, klavye sorunlarının yaklaşık iki hafta önce yayınlanan KB5006746 güncellemesi ile çözüleceğini söylüyor. Ayrıca bu güncellemenin AMD işlemcilerde yaşanan L3 önbellek sorununu da ortadan kaldırdığını hatırlatalım.   

Ayrıca Bkz.Windows 11 için TPM 2.0 neden gerekli? Nasıl satın alınır?

Ayarlar uygulaması için henüz bir çözüm maalesef bulunmuyor. Sorunların eski dijital sertifika ile ilgili olduğu tespit edilirken, bir veya iki hafta içerisinde paylaşılacak Windows 11 toplu güncellemesi ile sorunların kalıcı olarak çözülmesi bekleniyor.  

Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/windows-11-bug-prevents-apps-from-opening

• "bir hata ortaya çıktı" olarak düzeltip mesajımı silebilir miyiz?
  • win11 i silip 10a geri dondum. daha rahatim.

• Win 11 WhatsApp acımıyor ne gibi birsey yapsam acarım
  • Hata ekranin arayüzü de windows 10’dan..
  • kusura bakmasın ama bunu windows 10 diye devam ettirse anlardım. sadece saçmaladı şimdi de sıvıyor. yarın da tüy dikeyecek yer arar.

sağol bill. aynısının tıpkısını, tema giydirerek bize windows 11 diye geçirdin.

lisans almak istemedim ama microsoft asus'a asus da bana geçirdi. zorla satıyor yoksa bu işletim sistemine para verir miyim? bu işletim sistemi için ekistra para verip lisans alacağıma üstüne 5 daha koyar apple alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 6 Kasım 2021; 07:01:54 >
  • Hatalar bitmez ilk çıktığı günde çıkmadan öncede yazdım. En az 6 ay geçmesi lazım doğru düzgün kullanilabir hale gelmesi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sistem mantıken stabil olması gerekirken bunlar, cihaz sömürü canavarına dönüştürmüşler. Hele o "verilerinizi alacağız" yazıları ne öyle, veri almaya doymamışlar, ayaklı ajan resmen. Bugün tekrar W8.1'e geri döneceğim, en iyi sistemleri şimdilik w8.1
  • Microsoft: bi kapatıp açın düzelir
  • Çözüm Ubuntu'ya geçmek. Orada daha eğlenceli hatalar var Windows 11'de yerleşik uygulamaların açılmasını engelleyen yeni bir hata ortaya çıktı 

• Bey V kullanıcısına yanıt
    zaten 10 üzerine inşaa ettiler. yeni bir işletim sistemi olsa idi anlardım. çalışan sistemi bozmayı nasıl başardılar onu merak ediyorum.
  • Desteklenmeyen intel işlemcide oyunlar dahil hiçbi hata yaşamayan ben.

• 3 haftadır kullanıyorum Win 11 henüz bir hata ile karşılaşmadım.

• Win10'da yaşadığım sonsuz hatalardan sonra Win11 hâlâ çok iyi geliyor bana.

• windows 11 balon bir işletim sistemi bence, windows 10 varken ne gereği vardı da bunu çıkardılar bilmiyorum.Windows 10 geliştirmeye devam edilebilirdi, sürekli böyle bir şeyleri yarım bırakıyorlarmış gibi hissediyorum.

• windows 11'in windows vistadan farkı yok.

windows 12 çıkana kadar windows 10'da beklemeye devam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.