|
Bildirim
Rezillik.
|
Donanım haberin mobil tarayıcı sayfasındaki alt kısmında bulunna açılır kapanır reklamda video oynatmayı ne zaman keseceksiniz? Bi haberi açıyorum altta 2 saatlik video var. Link kısaltmalardaki reklam botları gibi
|
Benim anlamadığım 7/24 sürekli arkada bişeyler download/upload yapan windows, sorumluluk almaya gelince mi utangaçlığı tutmuş :)
|
250 megabaytlık alana 500 MB'lık güncelleme yüklemeye Kalkan mühendisten ne beklenir Microsoft mühendisleri bu kadar ahmak işte.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2024; 17:58:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Mayıs 2024; 17:35:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Doğrudur, benim güncelleme aylardır olmuyordu alan ekledim 500mb sonra bir denedim oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mis gibi cozumu var : Select edition for Feature update to Windows 10, version 22H2 (19045.4355) amd64, Turkish - UUP dump Temiz kurulum yapin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İnadına Windows 11'e geçmeyeceğim. Giderim Linux kurarım daha iyi. Oyunlarıda artık oynamıyorum eskisi kadar oynadığım oyunlarda eski oyunlar. Kurarım bir VMware keyfime bakarım. |