Hocam bunladın uygulamasını indirmem zaten. Webden giriyorum video otomatik başlıyor, durdurayım diyorum durmuyor kapata basayım diyorum çıkmıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft, Windows 10’daki can sıkan bir sorunu çözemediğini kabul etti (2. sayfa)
-
-
Kurtarma bölümünü 1000 mb yaptım. Maalesef yine güncellemeyi yükleyemedim
-
Micro$oft ve G00gle zaten rezillikten para kazanan firmalar. Ne kadar rezil ve kepaze olurlarsa, o kadar cok para kazanıyorlar.. Micro$oft, düzgün isletim sistemi yapsa, bu kadar kazanamazdı zaten.. Yaptıkları isletim sistemi, rezil kepaze olacak ki, bunlar daha cok kazanacaklar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 11:53:37 > -
başlık manipülatif.
birkaç komutla halledebiliyorsunuz rehberi var.
daha beter ms rezillikleri var, s0 sleep gibi, ona ses eden yok boş beleş şeylere tepki gösteriyorsunuz ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
olay şu, varsayılan w10 kurtarma bölümü ufak kalıyor. C'nin ucundan biraz alıp o kısmı kurtarma bölümü yapıyorsunuz ve sorun çözülüyor.
mesela bendeki solda bulunan 530 mb eski w10 kurulumlarında var, yenilerde C'nin sağında oluyor.
resimdeki 530mb olan yerin genişleyecek bir yeri yok, o yüzden o kısmı komple kullanımdan çıkarıyorum. C'yi 1gb ufaltıp açılan boşluğu diskpart komutlarıyla "kurtarma" alanı haline getiriyorum.
sizinki C'nin sağında kalıyorsa yine C'yi ufaltmanız gerekiyor, 1gb yerine 512mb ufaltmanız yeterli. komutlarla ufak kurtarma alanını önce silip, oluşan 1gb'lık boş alanı yine aynı komutlarla "kurtarma" alanı yapmanız gerekiyor.
basit bir işlem, komutları konuda paylaşmışlar.
-
Bu yükleneneyen yamayı sessizce emekliye ayırıp, daha doğrusu adını KB5042320 olarak değiştirip yeniden piyasaya sürmüşler. Hahahahaha :)
Yamayı yüklemek için YİNE AYNI ŞEKİLDE MANUEL OLARAK üstteki linkte belirtilen talimatları yerine getirmeniz gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Ağustos 2024; 3:28:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X