|
Bildirim
Bana ait olan her şeyi cihazımda tutmak için iCloud'la işim olmasın diye 512 GB iPhone ve yine 512 GB iPad aldım. Bütün uygulamaların iCloud yedeklemelerini kapalı tuttum. Ancak kullanmaya başladıktan sonra sistem tarafından yapılan iCloud alanı tacizlerine artık dayanamayıp huzura erişmek için henüz hiç kullanmadığım ve kullanmayı düşünmediğim 100 Gb iCloud alanı satın almak zorunda kaldım. Ancak bu durumun DH'de haber yapıldığına bir kez bile şahit olmadım.
Habere baktığımızda neymiş sistem ayarlarına girince oyun oynayanlar için Gamepass bilgilendirmesi görünecekmiş, çok affedersiniz ama derdinizi seveyim. Hangi oyuncu sistem ayarlarına girdiğinde Game Pass bilgilendirmesi görmekten rahatsız olacak onu da merak ediyorum. Haberin içeriğinde Win11 güncellemesinde pek çok hata düzeltmesi ve iyileştirme geldiği, 7-Zip ve Tape Archive (TAR) dosyaları oluşturma desteği Dosya Gezgini'ne eklendiği ile ilgili detaylar var ama başlığa ve haber içerindeki ön plana çıkarılan vurguya bakınca sanki reklam geliri elde etmek için sistem bize 3. parti reklam verenlerin reklamlarını gösterecekmiş gibi bir algı var. Bir konuyu atacağınız başlıkla nasıl yanlı bir bakış açısına dönüştürebileceğiniz konusunda iletişim fakültelerindeki derslerde verilecek güzel bir örnek olmuş bu haber. Daha önce de belirttim aynı editör Windows'la ilgili olarak bunu periyodik olarak yapıyor. |
musteriyi esir alma kafasindan cikamiyor bu sirketler bir turlu. Ne zaman ki asiri sekilde buyuyorlar o zaman artik gozlerini para hirsi buruyor adamlarin.
|
Aferim Windows böyle devam et linux desktop kullacı sayısı 1 yılda yüzde 2 den 4.33 e çıktı. Ve durmadan artıyor.
https://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide/#monthly-202306-202407 Ben de 2 ay önce linuxa geçtim kafa rahatlığımı anlatamam. Eskiden oyun sorunu vardı. Şimdi protonu aylık güncelle bütün oyunlar 50 fps üstünde çalışıyor. Bir tek banana mı ne o çalışmadı. O da mal gibi oyundur. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaz1903 -- 10 Temmuz 2024; 13:03:51 > |
|
Katılıyorum, Microsoft ürünlerini tanıtmak için daha iyi bir yol bulabilirdi. İşletim sisteminde reklam çok fazla. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |