Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaslar son 2 gundur windows 8 ile windows updateye tiklayip guncellemeleri denetle dedigimde windows en son guncellemeleri arayamadi diye hata aliyorum 3kere format attim windows 8.1 iso dosyasini indirip temiz kurulum yaptim ayrica daha baska seyler denedim olmadi sizlerdede boyle sıkıntı varmi acaba

windows 8.1 sıfırdan iso dosyasını indirim temiz kurulum yaptım

ekleme:

halen sorun yasayanlar varmı arkadaslar windows update ile ilgili

" windows update yeni güncellemeleri arayamadı hatası "

yada daha önce yasamıs olanlar

burdan yazsınlar sorun yasayanlar

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 11:00:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

resimdeki gibi hata aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 19 Ekim 2013; 23:01:19 >
  • Yılmaz YK bunu dener misin?

Denetim Masası/İşlem Merkezi Başlığının hemen altında Bilgisayarınızın durumunu gözden geçirin ve sorunları çözün/Sorun Giderme/Sistem ve Güvenlik başlığı altında Windows Update ile ilgili sorunları düzelt

Açılan küçük pencereden İleri de seni yönlendirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Yılmaz YK bunu dener misin?

Denetim Masası/İşlem Merkezi Başlığının hemen altında Bilgisayarınızın durumunu gözden geçirin ve sorunları çözün/Sorun Giderme/Sistem ve Güvenlik başlığı altında Windows Update ile ilgili sorunları düzelt

Açılan küçük pencereden İleri de seni yönlendirecektir.

sagolun hocam ilk onu denedim zaten olmuyor ne yaptiysam bu sorunu yasayanlar varmi forumda bildiginiz veya siz

• Rica ederim. Ben daha 8.1 i yüklemedim. İndiriyorum iki gündür aralıklarla hala %28 deyim :)
  • quote:

Rica ederim. Ben daha 8.1 i yüklemedim. İndiriyorum iki gündür aralıklarla hala %28 deyim :)

windows 8 kullaniyorsan ondada yapiyor magazadan mi yukluyorsunuz

• Evet mağazadan indiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet mağazadan indiriyorum.

ben isoyuda indirip kurdum forumda bir arkadas hem anlatmis nasil indirilecegini hemde kurulum icin key vermis onunla kurup kedi aldigim 29 tl key ile aktif ettim ama update sorunun dan kurtulamadim evde 2 tane windows 8 li pc var 2 side update hatasi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

ben isoyuda indirip kurdum forumda bir arkadas hem anlatmis nasil indirilecegini hemde kurulum icin key vermis onunla kurup kedi aldigim 29 tl key ile aktif ettim ama update sorunun dan kurtulamadim evde 2 tane windows 8 li pc var 2 side update hatasi veriyor

bende aynı şekilde kurdum update sorunum yok bugün 6 tane update kurdu şimdi deneyle diyorum denetliyor güncel update yok diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

quote:

bende aynı şekilde kurdum update sorunum yok bugün 6 tane update kurdu şimdi deneyle diyorum denetliyor güncel update yok diyor.

bende oyle demiyor epey ariyor ve resimdeki gibi windows guncellemeri ariyamadi kirmizi hata mesaji cikiyor

• kurulum sırasında bilgisayarlar internete bağlı mıydı?
  • quote:

kurulum sırasında bilgisayarlar internete bağlı mıydı?

yok hocam kapali

• Aklıma bu geldi belki kurulum sırasında netten bir günceleme indirmesi gerekiyordu ama indiremedi ve bu sorun oluştu. İstersen birde internete bağlı olarak kurulum yap.
  • quote:

Aklıma bu geldi belki kurulum sırasında netten bir günceleme indirmesi gerekiyordu ama indiremedi ve bu sorun oluştu. İstersen birde internete bağlı olarak kurulum yap.

hocam windows 8 dede yapiyor 1 senedir sorunsuz format atip guncelleyip kurdum ha madaustu pc de windows 8 kurulu 6 ay once format atti. 3 gun onceye kadar guncelleme yapiyordu ne olduysa bu 8.1 cikmadan 1 gun once oldu

• İlginç bir sorun gerçekten. :)
  • quote:

İlginç bir sorun gerçekten. :)

bu yuzden windows 7 ye gecmeyi dusunuyorum ssd var 8 aratmaz hiz konusunda

• birde microsoft sitelerine felan yavas giriyor tarayicida sizlerde demi oyle bu sorunlar yogunluktan mi acaba

• yokmu forum da bu sorunu yasan arkadaslar

• quote:

birde microsoft sitelerine felan yavas giriyor tarayicida sizlerde demi oyle bu sorunlar yogunluktan mi acaba

Aynı hatayı bende sürekli alıyordum. Sonra kullandığım vpn servisiyle İngiltere üzerinden internete çıkış yapınca ilginç bir şekilde güncellemelerin hepsini aldım. Tabi Avrupa üzerinden internete girince tarayıcı seçimi ile ilgili güncellemede yüklendi :). Ve evet microsoft ile ilgili tüm sitelerde bir yavaşlık söz konusu. Bölgesel bir internet sorunu zannedersem.

Güncelleme geçmişi ile ilgili ekran görüntüsü.

• Güncelleme alamayacaksak ben ne anladım orijinal windows kullanmaktan

Zorla korsana yönlendiriyorlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.