Şimdi Ara

windows 8 beklemeye alma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarimda windows 8 yüklü. Yaklaşık 2 haftadır bilgisayarımı açtıktan 5 dakika sonra kendi kendine beklemeye alıyor(uyku modu değil.direkt kapanıyor ve tekrar açtığımda kaldığı yerden devam ediyor). Bilgisayarı tekrar açtığımda 2 3 kere aynı olayı tekrarlıyor sonra sorunsuz kullanmaya devam ediyorum ve periyodik olmayan bir süre sonra tekrar aynısını yapıyor. Güç ayarlarında bütün eylemler kapalı. Sorun ve çözümü nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnctsn -- 27 Haziran 2014; 16:31:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• - Öncelikle şunu sorayım. Virüs taraması yaptın mı?

- kendine, yeni güç seçeneği oluşturup onu kullanmayı dene.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    virüs taraması yapmadım hemen yapıyorum. tarama bittiğinde güç seçeneği oluşturmayı deneyeceğim ama güç seçeneği yıllar sonra durup dururken değişmez diye düşünüyorum.
  • dnctsn D kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarında (sözde) durup dururken değişen hiçbir şey yok mu? Olmadı mı?
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Benim gördüğüm bariz bir değişiklik yok. Yıllardır kullandığım özenle kullanmaya devam ediyorum. Son zamanlarda yüklediğim herhangi bir programda vs. yok. Isınma ile ilgili bir problem desem oda değil 1 ay önce temizledim daha fanını. Bu arada virua taraması bile yapamadan beklemeye geçiyor çıldırmış durumda şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    windows 10 güncelleme sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.