Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gonuldagi

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

burada 8-9 pc bağlı hız yavaş hesap edemedim böyle olacağını :) %17 şu an birde koptu gitti geldi bir baktım %0 sonra düzeldi bakalım ne olacak

hayırlısı demin ekran kartı ile ilk hatayı aldım windows 8.1 ekran kartı durduruldu hatası heran windows 8 döne bilirim bir daha verirse

Kaspersky keyi olanlar için durum malesef vahim yeni çıkacak versiyonu bekliyecekmişiz.

inşalllah keylerimizi sıfırlarlar.

ne kaspesky ne keyi anlamadım ne alaka simdi ?

• saat 18:00 itibarı ile win8.1 kurulum tamamlandı sorunsuz laptopta
  • quote:

saat 18:00 itibarı ile win8.1 kurulum tamamlandı sorunsuz laptopta

iyi hayirli olsun ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güncellememiş arkadaş yapmayın olsun bitsin. Güncelleştirmeler iyileştirdiği kadarda yavaşlatıyor bilgisayarı ve hdd yi şişiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Ne güncellememiş arkadaş yapmayın olsun bitsin. Güncelleştirmeler iyileştirdiği kadarda yavaşlatıyor bilgisayarı ve hdd yi şişiriyor.

ssd oldugu icin sisse bile anlamiyorum siz kullanmiyorsaniz kullananlara mani olmayin sorunuz varsaya yazin yoksa konuyu kirletmeyin

• Microsoft sitesinde güncelleme hatası alanlar için Hot fix var denediniz mi ?
    Saat ve tarih bilgilerini güncellediniz mi ?
    Windows update sorun gider kısmını kullandınız mı ?

Microsoft, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Sorunu yaşayanlara şimdilik iki çözüm önerimiz olacak. Bunlardan birisi Windows 8.1 güncellemesini yüklemeden önce Windows’un yayınlamış olduğu tüm Windows 8 güncellemelerini yüklemeleri. Diğer bir çözüm de bilgisayarınızda güvenlik yazılımı gibi sürekli çalışmakta olan bir programları durdurmaları ve sürekli denemede bulunmaları.

SSD HDD farkını biliyorum bu arada ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 21 Ekim 2013; 21:59:46 >
  • quote:

Microsoft sitesinde güncelleme hatası alanlar için Hot fix var denediniz mi ?

Sorunu yaşayanlara şimdilik iki çözüm önerimiz olacak. Bunlardan birisi Windows 8.1 güncellemesini yüklemeden önce Windows’un yayınlamış olduğu tüm Windows 8 güncellemelerini yüklemeleri. Diğer bir çözüm de bilgisayarınızda güvenlik yazılımı gibi sürekli çalışmakta olan bir programları durdurmaları ve sürekli denemede bulunmaları.

onlarin hepsi denedi ayrica sorun yok bende mesajlari tam okumadan cevap yaziyorsun bence ben forumda halen bu sorunu yasan varmi diye sordum son mesajlarimda sorunu kaynagi microsoft serverlari yogunlumtan bir digeri ise internet servis saglayicisi terminallerinde bakim veya onarim calismasi

• quote:

guncellemeleri yukleyin demissin ama pc guncelleme yapmiyorsa nasil olacak bu is ayrica sen bunlari bir yerllerden okumadan alinti felanmi yapiyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

slm arkadaslar son 2 gundur windows 8 ile windows updateye tiklayip guncellemeleri denetle dedigimde windows en son guncellemeleri arayamadi diye hata aliyorum 3kere format attim windows 8.1 iso dosyasini indirip temiz kurulum yaptim ayrica daha baska seyler denedim olmadi sizlerdede boyle sıkıntı varmi acaba

windows 8.1 sıfırdan iso dosyasını indirim temiz kurulum yaptım

ekleme:

halen sorun yasayanlar varmı arkadaslar windows update ile ilgili

" windows update yeni güncellemeleri arayamadı hatası "

yada daha önce yasamıs olanlar

burdan yazsınlar sorun yasayanlar

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

slm arkadaslar son 2 gundur windows 8 ile windows updateye tiklayip guncellemeleri denetle dedigimde windows en son guncellemeleri arayamadi diye hata aliyorum 3kere format attim windows 8.1 iso dosyasini indirip temiz kurulum yaptim ayrica daha baska seyler denedim olmadi sizlerdede boyle sıkıntı varmi acaba ?

Bu mesajı yazman sende sorun olduğunu gösterir bu sorununa karşılık da ben çözümleri ve alıntıları aşağıda belirtmiş buluuyorum.

Windows 8.1 güncellemesini yüklemeden önce Windows’un yayınlamış olduğu tüm Windows 8 güncellemelerini yüklemeleri. Diğer bir çözüm de bilgisayarınızda güvenlik yazılımı gibi sürekli çalışmakta olan bir programları durdurmaları ve sürekli denemede bulunmaları.

ekleme:

halen sorun yasayanlar varmı arkadaslar windows update ile ilgili

" windows update yeni güncellemeleri arayamadı hatası "

yada daha önce yasamıs olanlar

burdan yazsınlar sorun yasayanlar

Bu mesajı yazman sorunun çözülmediğini ve başka arkadaşlarda aynı hatalar var mı diye merak etmektir. Benim burada amacım yardımcı olmaktır. Siz benim amacı anlamayıp sorgulamaya gitmeniz sizin sinirli olmanızdan dolayı sinirinizi başkasından çıkartmak istemenizdir. Lütfen sinirliyseniz forum dışına alalım sizi. İyi akşamlar dilerim.

Forum kirliliği : Forumları kullanırken konuları, ait oldukları başlıklar altına açmanızı rica ederiz. Gereksiz başlıklar açmamaya, aynı veya benzer bir konuda daha önce başka bir başlık açılıp açılmadığını 'Arama' fonksiyonunu kullanarak kontrol ettikten sonra başlığı açmaya, gereksiz ve flooding niteliği taşıyabilecek sıklıkta mesaj atmamaya özen gösteriniz.İç içe alıntılar yaparak forum düzenini bozmamaya özen gösteriniz. Eski tarihli konulara eğer ki mesajınız konuyla ilgiliyse mesaj atabilirsiniz. Konuyla alakasız mesaj atarak konuyu güncellemek yasaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 21 Ekim 2013; 22:24:28 >

• yeniliğe açık olmak lazım ms dos ortamından bu güne güncellemelerle geldik
  • quote:

yeniliğe açık olmak lazım ms dos ortamından bu güne güncellemelerle geldik

yani
  • quote:

burada 8-9 pc bağlı hız yavaş hesap edemedim böyle olacağını :) %17 şu an birde koptu gitti geldi bir baktım %0 sonra düzeldi bakalım ne olacak

bu hız varken ttnet le uğraştım ya neyse
     Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

• ben o hizi ruyamda gorurum anca

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.