Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

win8 de comodo yüklü idi win8.1 de comodo int.secrty premium çalışmadı daha virüs prrm kurmadım

eset ve norton sorunsuz son sürümleri windows 8.1 ile uyumlu

acelesi yok comodo 2 pc dede kurulu laptop win8 de halen açmadım daha işte kullandığım için proğramlar önemli gerçi desktop ta klonlanmış hdd var eski ve sağlam hdd win8 duruyor sağlamda comodo 8.1 güncellemesi gelir 2-3 güne memnunum lisanslı karspersky var eset de var şirkette ama comodo şimdiye kadar sorun çıkartmadı bende yıllardır teşekkürler tavsiye için

• quote:

quote:

quote:

win8 de comodo yüklü idi win8.1 de comodo int.secrty premium çalışmadı daha virüs prrm kurmadım

eset ve norton sorunsuz son sürümleri windows 8.1 ile uyumlu

acelesi yok comodo 2 pc dede kurulu laptop win8 de halen açmadım daha işte kullandığım için proğramlar önemli gerçi desktop ta klonlanmış hdd var eski ve sağlam hdd win8 duruyor sağlamda comodo 8.1 güncellemesi gelir 2-3 güne memnunum lisanslı karspersky var eset de var şirkette ama comodo şimdiye kadar sorun çıkartmadı bende yıllardır teşekkürler tavsiye için

bir sey degil su windows yeni guncelleme arayamadı hatası azaldı gibi bayagıdır yapmıyor masallah

• win 8 de yapmadığım kalmadı en sonunda yılıp haline bırakmıştım 8.1 de hiç karşılaşmadım defender 3 güncelleme oldu bu arada 8.1 de
    birde anakart pili bitmiş win8 de iken saati hep yeniden ayarlıyordum pc yi açtığımda sonradan güncelleme hatası saatten kaynaklanıyordur diyede düşünmeden edememiştim.
    pili çıkarttığımda pil şişmişti resmen gigabayte ep45 ds3r anakart işlemci q9550 intel ekran kartı msi gtx 460 sistem eskidi ama iş görüyor
  • quote:

win 8 de yapmadığım kalmadı en sonunda yılıp haline bırakmıştım 8.1 de hiç karşılaşmadım defender 3 güncelleme oldu bu arada 8.1 de
    birde anakart pili bitmiş win8 de iken saati hep yeniden ayarlıyordum pc yi açtığımda sonradan güncelleme hatası saatten kaynaklanıyordur diyede düşünmeden edememiştim.
    pili çıkarttığımda pil şişmişti resmen gigabayte ep45 ds3r anakart işlemci q9550 intel ekran kartı msi gtx 460 sistem eskidi ama iş görüyor

evet ama benim saat ayarları filan normal microsoft teknisyeni pc me baglandı herseye baktı
  • quote:

quote:

win 8 de yapmadığım kalmadı en sonunda yılıp haline bırakmıştım 8.1 de hiç karşılaşmadım defender 3 güncelleme oldu bu arada 8.1 de

evet ama benim saat ayarları filan normal microsoft teknisyeni pc me baglandı herseye baktı

hala devam ediyormu sorun sizde pc özellikleri ne ? format attınızmı zira arkadaşım aynı sorun yüzünden 3 format attı düzelmedi oda bıraktı uptade ile uğraşmayı birde onun sistem aple mac üzerine kurulu ingilizce ne kadar uğraştığını tahmin etmek zor

• quote:

quote:

quote:

hala devam ediyormu sorun sizde pc özellikleri ne ? format attınızmı zira arkadaşım aynı sorun yüzünden 3 format attı düzelmedi oda bıraktı uptade ile uğraşmayı birde onun sistem aple mac üzerine kurulu ingilizce ne kadar uğraştığını tahmin etmek zor

bende kac kere format attım 2 pc var edebve biri masaüstü digeri laptop sorun saat 4 den beri yapmıyor düzeldi sanırım

masaüstü
    işlemci intel i3 2100

anakart asus p8z68 vlc

ekran kartı asus gtx550ti 192 ddr5

hardisk corsair gtx 120gb ssd

ram 8gb

laptop

asus k50in cift cekirdek 4 senelik pc

• semih37 kullanıcısına yanıt
    microsoftu arayıp durumu bildirdi mi arkadasın bu durum ya ttnet yada microsoft kaynaklarından olabilir dedi microsoft arkadasını hangi internet servis saglayıcı kullanıyor acaba

aramadıysa microsoftu arayıp söylesin adamlar kimse aramıyor diye ilgilenmiyorlar bir sende var diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 21:27:51 >
  • ben de unutmuştum açıkcası uptade lere bakmıyordum explorerden girince ekran uptade de donuyordu restart ederek geri geliyordu gerçekten sinir bozucu özelliklede benim gibi takıntılı biri için geceler boyu uğraşıyordum ve orjinal yazılımlı pc me uptade alamıyordum kaç değişik uptade paketi indirmiştim ama olmamıştı uptadeyi nereden aklıma getirdin şimdi yahu ikide bir bakmadan edemem daha
  • yok aradığını zannetmiyorum microsoft ta halt etmiş sade sende var diye internet uptade sorunundan geçilmiyor arkadaşım fiber optik internet kullanıyor şişlide ttnet
    ben gbh telekom winet kullanıyorum gebzede var sadece
  • quote:

yok aradığını zannetmiyorum microsoft ta halt etmiş sade sende var diye internet uptade sorunundan geçilmiyor arkadaşım fiber optik internet kullanıyor şişlide ttnet
    ben gbh telekom winet kullanıyorum gebzede var sadece

işte onları kimse aramadıgından bende zannediyorlar hocam sizin windows 8 de olmusmuydu "windows update windows yeni güncellemeri arayamadı" hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 21:34:11 >
  • arayamadı değilde kilitleniyordu güncelleştirmeleri gösteriyor ve ilk açılışta güncelle ibaresi geliyor sonra bakayım bu güncellemeler ne dediğimde denetim masasından veya metro arayüzünden veya explorer araçlar dan uptadeye gittiğimde uptade sayfası açılırken donuyordu ctrl alt deleteden görev yöneticisine giderek bazen windovs gezgininin görevini sonlandırıyor bazen de görev yöneticisine de gidemiyor restart ederek donmadan kurtuluyordum ayrıca uptadeye bi bakayım dediğimde de aynısı oluyordu win 8 de oldu bütün bunlar çözüm için bütün microsoft yordamlarını denedim düzelmedi bende uğraş uğraş bıktım yıldım oluruna bıraktım 8.1 de bu sorun yok unutmadan sony vaio i7 işlemcili nvidia ekrankartlı laptop umda bu sıkıntı hiç yaşanmadı internet tedarikcisi aynı işte ve evde gbh telekom durum böyle dediğiniz hatayı hatırlıyorum ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum çünki bırakmıştım uptade ile uğraşmayı uzun zamandır

• quote:

arayamadı değilde kilitleniyordu güncelleştirmeleri gösteriyor ve ilk açılışta güncelle ibaresi geliyor sonra bakayım bu güncellemeler ne dediğimde denetim masasından veya metro arayüzünden veya explorer araçlar dan uptadeye gittiğimde uptade sayfası açılırken donuyordu ctrl alt deleteden görev yöneticisine giderek bazen windovs gezgininin görevini sonlandırıyor bazen de görev yöneticisine de gidemiyor restart ederek donmadan kurtuluyordum ayrıca uptadeye bi bakayım dediğimde de aynısı oluyordu win 8 de oldu bütün bunlar çözüm için bütün microsoft yordamlarını denedim düzelmedi bende uğraş uğraş bıktım yıldım oluruna bıraktım 8.1 de bu sorun yok unutmadan sony vaio i7 işlemcili nvidia ekrankartlı laptop umda bu sıkıntı hiç yaşanmadı internet tedarikcisi aynı işte ve evde gbh telekom durum böyle dediğiniz hatayı hatırlıyorum ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum çünki bırakmıştım uptade ile uğraşmayı uzun zamandır

yani sizdede oldu bu hata tmm hocam sagolun

• Başkan durum nedir, yapıyor mu güncelleme? Dün en çok senle ben çektik bu sıkıntıyı @Yılmaz YK
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Başkan durum nedir, yapıyor mu güncelleme? Dün en çok senle ben çektik bu sıkıntıyı @Yılmaz YK

bugun sabahtan 1 kadar normaldi 1 den sonra yapmaya basladi saat 4 kadar o arada microsoftu aradim 1benim pc ye baglandi 1 saat ugrasti bir seyerler yapti bir ara duzeldi geri yapti tekrar aradim durumun ttnet veya microsoft serverlari ile ilgil olabilir dedi obur masaustu pc dede hic bisey yapmadim oda duzeldi suan sorun yok yarin geri aryacaklar sizde durum nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 22:48:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün hiç sıkıntı olmadı. Az önce yine yaptım, cayır cayır yapıyor

@Yılmaz YK
  • quote:

Bende bugün hiç sıkıntı olmadı. Az önce yine yaptım, cayır cayır yapıyor

@Yılmaz YK

duzeliyor sanirim yogunluktan olabilir sanirim

• şimdi baktım 346kb defender güncellemesi gelmiş kuruyor
  • quote:

şimdi baktım 346kb defender güncellemesi gelmiş kuruyor

Bende de onu kurdu
  • quote:

quote:

Bende de onu kurdu

bende yuklemedi onu defenderi kullanmadigimdanmi

• quote:

quote:

quote:

Bende de onu kurdu

bende yuklemedi onu defenderi kullanmadigimdanmi

Olabilir, ben kullanıyorum. İlk kez antivirüs yüklemedim. Kaspersky Pure'nin son versiyonunu kurmadı, uyumsuzluk hatası verdi.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.