Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen güncellemyi denetlerken donuyor tekrar devam ediyor sizlerdede oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

bazen güncellemyi denetlerken donuyor tekrar devam ediyor sizlerdede oluyormu

Bire bir aynı sorunları yaşıyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

bazen güncellemyi denetlerken donuyor tekrar devam ediyor sizlerdede oluyormu

Bire bir aynı sorunları yaşıyoruz :)

simdide modem degiştirp deniyorum
  • modemide degiştirip denedim ama yine hata verdi
  • yokmu bir cozum yolu bulan arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba şimdilik bir yolu yok, belkide Microsoft ile alakalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

Galiba şimdilik bir yolu yok, belkide Microsoft ile alakalıdır.

yok hocam yarin microsoft destekten arayip pc baglanti kuracaklar boyle sorunu olan herkes arayip bildirsinki sorunu cozsunler ne kar kisi ararsa hemen cozerler bugun aradigimda bu konu hakkinda kimse bize birmedi dediler

• Sorun Windows Güvenlik duvarı ile alakalı sanırım. Windows Update TCP protokolünden bağlanıyor ve 157.56.77.154:443 numaralı port ile giriş yapıyor. Güvenlik duvarından 443 girip portunu engelledim ve Update yapmayı denedim Windows yeni güncelleştirmeleri aramadı hatasını aldım yaptığımın tersini sizde uygularsak sorunu çözebiliriz diye umut ediyorum.

Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Güvenlik Duvarı/Gelişmiş Ayarlar/Giden Kuralları/Yeni Kural/Bağlantı noktası/İleri/TCP/Belirli uzak bağlantı noktaları 443 yazın. Bağlantıya izin ver/İleri
    Hepsi seçili kalabilir. Tekrar ileri Ad kısmına Update yazabilirsiniz. Ve son şimdi tekrar Windows Update denetlemesi yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 20 Ekim 2013; 0:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Sorun Windows Güvenlik duvarı ile alakalı sanırım. Windows Update TCP protokolünden bağlanıyor ve 157.56.77.154:443 numaralı port ile giriş yapıyor. Güvenlik duvarından 443 girip portunu engelledim ve Update yapmayı denedim Windows yeni güncelleştirmeleri aramadı hatasını aldım yaptığımın tersini sizde uygularsak sorunu çözebiliriz diye umut ediyorum.

Denetim Masası/Sistem ve Güvenlik/Windows Güvenlik Duvarı/Gelişmiş Ayarlar/Giden Kuralları/Yeni Kural/Bağlantı noktası/İleri/TCP/Belirli uzak bağlantı noktaları 443 yazın. Bağlantıya izin ver/İleri
    Hepsi seçili kalabilir. Tekrar ileri Ad kısmına Update yazabilirsiniz. Ve son şimdi tekrar Windows Update denetlemesi yapalım.

yarin denerim suan mobil deyim deneyen arkadaslar burdan yazarsa peki ben norton internet security kullaniyorum windows kapali ben ne yapacagim

• Norton internet security'nin güvenlik duvarında bu port nasıl açılır bilemiyorum ama onun yüzünden oluyor olabilir devre dışı bırakıp deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Norton internet security'nin güvenlik duvarında bu port nasıl açılır bilemiyorum ama onun yüzünden oluyor olabilir devre dışı bırakıp deneyebilirsin.

yarin deneyim bakalim suan mobildeyim

• Güncelleştirmeleri yüklemeye çalıştığınızda "Windows Update Güncelleştirmeleri Denetleyemiyor" hata iletisi alanlar
    Windows Update Sorun Gidericisi fix it indirip bi denesinler.
    http://support.microsoft.com/kb/2730071/tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 0:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Güncelleştirmeleri yüklemeye çalıştığınızda "Windows Update Güncelleştirmeleri Denetleyemiyor" hata iletisi alanlar
    Windows Update Sorun Gidericisi fix it indirip bi denesinler.
    http://support.microsoft.com/kb/2730071/tr

windows guncellemeri denetlemiyor degil

windows guncellemeri ariyamadi hatasi olacak

• Denedin mi ? Bi dene istersen sonra yorum yaparsın çalışmadı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Denedin mi ? Bi dene istersen sonra yorum yaparsın çalışmadı diye

deneyemem pc yanimda degil mobildeyim hatanin ismini duzeltmek icin yazdim

• windows guncellemeri denetlemiyor hatasi

windows guncellemeri ariyamadi hatasi

Kardeş ikiside aynı anlama çıkıyor neredeyse ha arayamdı ha denetleyemiyor ;)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_82810777/tm.htm
    win 8.1 güncellemeden kaldırılmış
  • semih37 kullanıcısına yanıt
    bende windows update calismiyor windows 8 ve 8.1 iyi haber bence

• sorun düzeldi arkadaslar sanırım microsoft el alttı dün windows rt 8.1 güncellemesini magazadan kaldırmıs sorun cıkarmaı nedeniyle bende bu sabah masaüstü pc de windows 8 yüklemiş 4 ay önce windows8.1 yükleyememiştim " windows yeni güncellemeri arıyamadı hataından dolayı" bu sabah windows updateye yıkladım güncellemeri denetle dedim 10 dk aradı 650mb güncelleme budu yükledim magazaya girdim önceden windows 8.1 gözükmüyordu simdi gözüküyor windows update sorunuda kalktı ayrıca laptopumdada windows 8.1 iso dosyasından temiz kurulımla yüklemiştim ondada aynı hatayı veriyordu şimdi oda vermiyor demekki microsoft serverları ile ilgili durum kabul etmeselerde
  • e-maillerinizi kontrol edin orda olabilir..benim e-mailimde var-dı....çünkü sildim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.