Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hezerfen

e-maillerinizi kontrol edin orda olabilir..benim e-mailimde var-dı....çünkü sildim.

ney emailimde olabilir hocam
  • w8.1..e-mailime gelmişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

w8.1..e-mailime gelmişti..

yok hocam ne maili gelmesi sadece reklamı geldi indirme linki bile yoktu onda
  • Bende de 514 mb güncelleme buldu şimdi. Yüklüyor, bakalım sorunsuz yükleyecek mi :)

Kendi kendine düzeldi. @Yılmaz YK
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Bende de 514 mb güncelleme buldu şimdi. Yüklüyor, bakalım sorunsuz yükleyecek mi :)

Kendi kendine düzeldi. @Yılmaz YK

hayir kendi kendine degil dun gece windows rt 8.1 tabletler olan surumun mazagadi guncellemesini kaldirdi ondan sonra duzeldi microsoftla ilgili durum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun yine basladı saat 13:00 kadar iyiydi güncellemeleri yükledim demin tekrar bir kaç güncelleme vardı onu yükleyip pc kapanıp acıldı ama güncelleme denetle dedigimde tekrar windows yeni güncellemeleri arayamadı hatası verdi
  • bir geliyor bir gidiyor yav anlamadım bu işi sizlerdedemi öyle arkadaslar
  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz YK -- 21 Ekim 2013; 14:49:00 >
    Bu sizin konu başında yapmış olduğunuz değişikliğin zaman ve saati.Dikkatlice bakılınca sorunun burada olduğu anlaşılıyor.Bu gün 20 si olmasına karşın sizin değişikliğiniz 21 Ekim.Yani sistemin zamanı 21 Ekim i göstermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz YK -- 21 Ekim 2013; 14:49:00 >
    Bu sizin konu başında yapmış olduğunuz değişikliğin zaman ve saati.Dikkatlice bakılınca sorunun burada olduğu anlaşılıyor.Bu gün 20 si olmasına karşın sizin değişikliğiniz 21 Ekim.Yani sistemin zamanı 21 Ekim i göstermesin.

yok hocam saatinen alakası yok donanım haberin kinde sorun olabilir
  • Donanım haber niye yalnız seninkini yanlış göstersin.Bak ben şimdi bir değişiklik yapacağım tarih normal olacak.Bios saati ile sistem saatinin aynı olması gerekir.Biosta pil veya başka bir sorun varsa tarih günlük zamana uymayabilir.Bunun haricinde herkese normal gelen güncellemeler size niye gelmesin.
    Tarih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 20 Ekim 2013; 15:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

Donanım haber niye yalnız seninkini yanlış göstersin.Bak ben şimdi bir değişiklik yapacağım tarih normal olacak.Bios saati ile sistem saatinin aynı olması gerekir.Biosta pil veya başka bir sorun varsa tarih günlük zamana uymayabilir.Bunun haricinde herkese normal gelen güncellemeler size niye gelmesin.
    Tarih

sorun yok diyorum konuyuda hemen açmadım zaten ki

tarih saat suan 21 ekim 2013 15:37 donanım haber

laptopunki

20.10.2013 15:33
  • Dün ayın 19 değilmi bu gün 20 si.Dün senin yaptığın bütün düzeltmeler 20 sini gösteriyor bu gün yaptığın düzeltme 21 ni gösteriyor.Dün seneden başka düzeltme yapan olmamış ve karşılaştırılamıyor.Bu gün ise benimki normal olan 20 yi göstermesine rağmen senin konu başılığını düzelttiğin için 20 yi göstermesi gerekirken neden 21 i gösteriyor.Uzatmak istemiyorum ben uyarıyı yaptım sorununun kişisel olduğunu düşünüyorum.Kolay gelsin.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    buyrun saatten alıntı yaptım hocam sizin gönderdiginiz mesaj tarihi benim pc saati isaretledim

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar
  • donanaım haber ayarlar kısmında tercihlerden saat kısmını 0 yaptım düzeldi saat 24 ayarlı idi daha önce
  • 3 -4 saatir iyi sorun yok bir oluyor bir olmuyor sorun microsoft serverlarimizda veya ttnet te sorun olabilir dedi 1 saat benim pc de denemeler yapti bizi bu sorundan kimse aramiyor dediler yarin tekrar arayacaklar duzeldimi devam ediyormu diye

• bu ara windows 8 pc magazadan guncelledim 8.1 herhan gibir sorun yok update harici daha hizli acilip kapaniyor ssd katkisida cok

• ilk defa pc de kitlenme oldu mağazadan şu Disney in timsah oyununuı indirdim çocuk oynarken donmuş restart attım düzeldi 8.1 sen nelere kadirmişsn uzun yıllar sonra pc de dondu eh artık nostalji yaşattın bize
    açtığımda uptade i kontrol ettim defender güncellemesi gelmiş 640 kb mı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

ilk defa pc de kitlenme oldu mağazadan şu Disney in timsah oyununuı indirdim çocuk oynarken donmuş restart attım düzeldi 8.1 sen nelere kadirmişsn uzun yıllar sonra pc de dondu eh artık nostalji yaşattın bize
    açtığımda uptade i kontrol ettim defender güncellemesi gelmiş 640 kb mı ne?

donma bende guncellemeri alırken oluyordu windows defender mi kullanıyorsun
  • win8 de comodo yüklü idi win8.1 de comodo int.secrty premium çalışmadı daha virüs prrm kurmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

win8 de comodo yüklü idi win8.1 de comodo int.secrty premium çalışmadı daha virüs prrm kurmadım

eset ve norton sorunsuz son sürümleri windows 8.1 ile uyumlu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.