Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih37

şimdi baktım 346kb defender güncellemesi gelmiş kuruyor

Bende de onu kurdu

bende yuklemedi onu defenderi kullanmadigimdanmi

Olabilir, ben kullanıyorum. İlk kez antivirüs yüklemedim. Kaspersky Pure'nin son versiyonunu kurmadı, uyumsuzluk hatası verdi.

dogrudur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• defender kullananlar bence avira free anti viruse gecin defender bi halta yaramaz!...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

defender kullananlar bence avira free anti viruse gecin defender bi halta yaramaz!...

konuyu carpitmayalim update sorunlari olan yazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halen sorun yasayanlar varmı arkadaslar windows update ile ilgili

" windows update yeni güncellemeleri arayamadı hatası "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 10:53:12 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi baktım 346kb defender güncellemesi gelmiş kuruyor

Bende de onu kurdu

bende yuklemedi onu defenderi kullanmadigimdanmi

Olabilir, ben kullanıyorum. İlk kez antivirüs yüklemedim. Kaspersky Pure'nin son versiyonunu kurmadı, uyumsuzluk hatası verdi.

son durum nedir sizde bende dünden beri yapmadı microsoftan aradılar sorunun ya kendilerinde yada ttnetle alakalı olabilir dediler bu sorunla kimse aramadıgından ilgilenmiyorlarmış herkeste olmadıgından

• Ben şimdi denedim, 1 tane güncelleme buldu, yapıyor.

@Yılmaz YK
  • quote:

Ben şimdi denedim, 1 tane güncelleme buldu, yapıyor.

@Yılmaz YK

ne güncellemesi acaba

bende yokta ne ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 10:58:29 >
  • Defender

@Yılmaz YK
  • quote:

Defender

@Yılmaz YK

ha sen defendır kullanıyorsun ondan gelmiştir sorun olursa burdan yazarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Ekim 2013; 10:59:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

burayada bir göz atın

http://8.enpedi.com/2013/10/windows-81-nasl-yuklenir-nelere-dikkat.html

hocam orayınan ilgisi yok sorun cözüldü sanırım ama baska suan yasayanlar varmı acaba

sorun ya internet saglayıcısı ile ilgili olabilirmiş yada microsoft ile ilgili olabilirmiş
  • SONY VAİO VPC F12Z1E LAPTOP' a marketten 8.1 indirmeye başladım bunu ttnet üzerinden indiriyorum (win 8 de) indirmeden evvel uptade i kontrol ettiğimde güncellemelerin tamam olduğunu gördüm
    ama bu da can sıkıcı şekilde yavaş iniyor
  • quote:

SONY VAİO VPC F12Z1E LAPTOP' a marketten 8.1 indirmeye başladım bunu ttnet üzerinden indiriyorum (win 8 de) indirmeden evvel uptade i kontrol ettiğimde güncellemelerin tamam olduğunu gördüm
    ama bu da can sıkıcı şekilde yavaş iniyor

bende ttnet windows 8 pc hızlı indirdim
  • 1.8mbps :) bağlantı hızı wifi 2mbps kablolu :) diğer 10mbps download 10mbps upload double int modemi iptal edince ttnet hızı yerlere yeksan değiştirsem indirmeye devam edermi bilmiyorum şimdi
  • quote:

1.8mbps :) bağlantı hızı wifi 2mbps kablolu :) diğer 10mbps download 10mbps upload double int modemi iptal edince ttnet hızı yerlere yeksan değiştirsem indirmeye devam edermi bilmiyorum şimdi

inirir bekleyin bence
  • bekleyeceğiz artık daha%15 de
  • quote:

bekleyeceğiz artık daha%15 de

benim internet 8mhps kadar 1saat 10dk indirdi iso yu o arada diger pcdende iso yu cekiyordum
  • burada 8-9 pc bağlı hız yavaş hesap edemedim böyle olacağını :) %17 şu an birde koptu gitti geldi bir baktım %0 sonra düzeldi bakalım ne olacak
  • quote:

burada 8-9 pc bağlı hız yavaş hesap edemedim böyle olacağını :) %17 şu an birde koptu gitti geldi bir baktım %0 sonra düzeldi bakalım ne olacak

hayırlısı demin ekran kartı ile ilk hatayı aldım windows 8.1 ekran kartı durduruldu hatası heran windows 8 döne bilirim bir daha verirse
  • quote:

quote:

burada 8-9 pc bağlı hız yavaş hesap edemedim böyle olacağını :) %17 şu an birde koptu gitti geldi bir baktım %0 sonra düzeldi bakalım ne olacak

hayırlısı demin ekran kartı ile ilk hatayı aldım windows 8.1 ekran kartı durduruldu hatası heran windows 8 döne bilirim bir daha verirse

Kaspersky keyi olanlar için durum malesef vahim yeni çıkacak versiyonu bekliyecekmişiz.

inşalllah keylerimizi sıfırlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 21 Ekim 2013; 17:15:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.