Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen iso dosyası olarak mı yükledin, nereden yükledin, nasıl aktifleştirdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Aynı iki hata.

Sen iso dosyası olarak mı yükledin, nereden yükledin, nasıl aktifleştirdin?

http://forum.donanimhaber.com/m_82713987/tm.htm
    bu arkadasın anlattıgı gibi indirip @chip-izmir arkadasımız o konuda windows 8.1 kurabilmemiz icin lisan vermiş onu girdim kurlum bitti ürünü etkinleştir dedim 29tl lian almıstım onu girdim aktif oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 11:14:40 >
  • Yılmaz YK birde openDNS dene bakalım. :)

208.67.222.222
    208.67.220.220
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Yılmaz YK birde openDNS dene bakalım. :)

208.67.222.222
    208.67.220.220

dns ile ilgili degil sanırım windows update veri tabanı ile ilgili denedim senin verdigin olmadı
  • Sanırım başka siteden başka iso dosyası indirip yüklememiz gerekecek.
  • quote:

Sanırım başka siteden başka iso dosyası indirip yüklememiz gerekecek.

microsftun sitesinden indirdim ayrıca daha önce 1 sene önce indirdigim cd ile kurdum ondada sorun verdi cd dns ile alakası yok sanırım direk windows update veri tabanı ile ilgili bugun sabah yaptım güncelleme siz de durum nedir acaba
  • Ben sizin yaptığınız o güncellemeyi dün yapmıştım. Ondan sonra bende de sizinkiyle aynı hataları verdi, şu anda da güncelleme yapmıyor.
  • quote:

Ben sizin yaptığınız o güncellemeyi dün yapmıştım. Ondan sonra bende de sizinkiyle aynı hataları verdi, şu anda da güncelleme yapmıyor.

bende microsoft da sorun var herkesin nidirdigin yerden bende indirip kurdum sabaha güncelleme yaptı simdide sorun cıkarıyor 2. vista faciası olacak sanırım bu gidişle herkeste ayrı bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 12:19:57 >
  • quote:

Ben sizin yaptığınız o güncellemeyi dün yapmıştım. Ondan sonra bende de sizinkiyle aynı hataları verdi, şu anda da güncelleme yapmıyor.

siz kurlumu nasıl yaptınız peki ?

olmazsa windows 7 dönecegim düzene girdiginde kullanırım artık
  • Ben zaten 2 hafta sonra askere gideceğim. 2 hafta güncelleme yapmasa da olur

Şu an güncelleme yapmıyor ama sıkıntı yok, gayet stabil ve iyi çalışıyor bilgisayar.

Size önerim ise tekrardan başka yerden iso indirerek kurulum yapın.
  • quote:

Ben zaten 2 hafta sonra askere gideceğim. 2 hafta güncelleme yapmasa da olur

Şu an güncelleme yapmıyor ama sıkıntı yok, gayet stabil ve iyi çalışıyor bilgisayar.

Size önerim ise tekrardan başka yerden iso indirerek kurulum yapın.

hocam demin microsoft destek sayfasından görüştüm ama yardımcı olmuyor sunları sunları uygulayın diyorlar bilindik sey ler
  • Korsan kullananlara kızmasınlar artık, daha kendi adamları anlamıyor işten.

Nereden konuşuyorsunuz destek ile?
  • quote:

Korsan kullananlara kızmasınlar artık, daha kendi adamları anlamıyor işten.

Nereden konuşuyorsunuz destek ile?

http://support.microsoft.com/contactus/#livehelp_contact
    burdan teknik sohbete tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 13:10:18 >
  • Şimdi geçtim 8.1'e önce lisans ile ilgili küçük bir problem çıktı. Windows'u etkinleştirin dedi Cevrimiçi etkinleştire tıkladım ve etkinleştirildi. Ecel terleri döktüm.

Şimdi update sorunum var sadece Güncelleştirmeler denetleniyor diyerek kaldı yarım saattır güncelleme arıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Şimdi geçtim 8.1'e önce lisans ile ilgili küçük bir problem çıktı. Windows'u etkinleştirin dedi Cevrimiçi etkinleştire tıkladım ve etkinleştirildi. Ecel terleri döktüm.

Şimdi update sorunum var sadece Güncelleştirmeler denetleniyor diyerek kaldı yarım saattır güncelleme arıyor.

hayırlı olsun microsoft destegi bu sorunla kimse aramamıs hata verirse burdan resimde atarak yazabilirsiniz
  • arkadaslar windows update ile ilgili sorun yasayanlar microsoftu arsın bu sorunla ilgili kimse aramıyor dediler

yada burdan sohbet ile görüşebilirler

http://support.microsoft.com/contactus/#livehelp_contact
    burdan teknik sohbete tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 13:09:30 >
  • Konuştum, wireless sürücüsü kurmamıştım ben, onu kurup güncelleyin dedi. Olmazsa yeni kullanıcı profili oluşturun dedi. İnternet bağlantınızla ilgili sorun olabilir dedi.

Wireless sürücü kuruyorum, siz bunları yapmış mıydınız?

@Yılmaz YK
  • quote:

Konuştum, wireless sürücüsü kurmamıştım ben, onu kurup güncelleyin dedi. Olmazsa yeni kullanıcı profili oluşturun dedi. İnternet bağlantınızla ilgili sorun olabilir dedi.

@Yılmaz YK

wirelles sürücüsünü bu sabah güncelledi ondan sonra yeniden oldu kullanıcı profili dediginiz ney onu denemedim
  • quote:

Konuştum, wireless sürücüsü kurmamıştım ben, onu kurup güncelleyin dedi. Olmazsa yeni kullanıcı profili oluşturun dedi. İnternet bağlantınızla ilgili sorun olabilir dedi.

@Yılmaz YK

banada bu güncellemyi yapın dedi
    http://www.microsoft.com/tr-tr/download/confirmation.aspx?id=20858#

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

@Yılmaz YK

wirelles sürücüsünü bu sabah güncelledi ondan sonra yeniden oldu kullanıcı profili dediginiz ney onu denemedim

Yeni bir kullanıcı profili oluşturun dedi. Denetim masasından kullanıcı hesaplarından guest hesabı oluşturup deneyebiliriz olmazsa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.