Şimdi Ara

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
8.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: novicem

quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

birde microsoft sitelerine felan yavas giriyor tarayicida sizlerde demi oyle bu sorunlar yogunluktan mi acaba

Aynı hatayı bende sürekli alıyordum. Sonra kullandığım vpn servisiyle İngiltere üzerinden internete çıkış yapınca ilginç bir şekilde güncellemelerin hepsini aldım. Tabi Avrupa üzerinden internete girince tarayıcı seçimi ile ilgili güncellemede yüklendi :). Ve evet microsoft ile ilgili tüm sitelerde bir yavaşlık söz konusu. Bölgesel bir internet sorunu zannedersem.

Güncelleme geçmişi ile ilgili ekran görüntüsü.
     Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

ben nasil halledecegim ttnet kullaniyorum windows guncellemeleri ariyamadi hatasini aliyorsunuz degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz nasil cozecegiz bu sorunu acaba

• Biraz bekleyelim dostum. Çözülür umarım birkaç güne kadar. @Yılmaz YK
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Biraz bekleyelim dostum. Çözülür umarım birkaç güne kadar. @Yılmaz YK

insallah banada oyle geliyor bolgesel sorun olabilir

• Acele etmeyin bu sorun internet ile ilgili bir sorun gibi. Bağlantı nasıl olsa bugün yarın düzelecektir. O zaman güncellemeleri alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novicem

Acele etmeyin bu sorun internet ile ilgili bir sorun gibi. Bağlantı nasıl olsa bugün yarın düzelecektir. O zaman güncellemeleri alırsınız.

insallah hocam agzinizdan bal damliyor

• Denetim masasından sorun gidermeye tıklayarak update ile ilgili sorunları gider'e tıklar mısın hocam? Bakalım sende kaç sorun bulacak?
  • 29 tl promosyonu ile aldığım w8'i ssd'ye yüklemiştim ve etkinleştirilmişti.şimdi 8.1 güncellemesini aldıktan sonra windows etkinleştirilemedi uyarı geliyor ve ürün anahtarını kabul etmiyor.böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

• quote:

Denetim masasından sorun gidermeye tıklayarak update ile ilgili sorunları gider'e tıklar mısın hocam? Bakalım sende kaç sorun bulacak?

onlari yaptim duzelmedi 2 sorun bulmustu

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Yılmaz YK bunu dener misin?

Denetim Masası/İşlem Merkezi Başlığının hemen altında Bilgisayarınızın durumunu gözden geçirin ve sorunları çözün/Sorun Giderme/Sistem ve Güvenlik başlığı altında Windows Update ile ilgili sorunları düzelt

Açılan küçük pencereden İleri de seni yönlendirecektir.

bu sabah dediginizi yaptın ressimdeki gibi hata düzeltildi dedi güncellemeleri kontrol et dedim bekliyorum arıyor

Windows 8 ve 8.1 Windows Update Yeni Güncellemeleri Arayamadı Hatası Alanlar ve Halen Sorun Yasanlar

• buldu güncellemeleri bendeki düzeldi sorunsuz güncelliyor

öncelikle dns adresleri 8.8.8.8 digeride 8.8.4.4 yaptım

en son sabah tekrar @MRT arkadasımın dedigini tekrar deneyim dedim

Denetim Masası/İşlem Merkezi Başlığının hemen altında Bilgisayarınızın durumunu gözden geçirin ve sorunları çözün/Sorun Giderme/Sistem ve Güvenlik başlığı altında Windows Update ile ilgili sorunları düzelt

ve yaptım düzeldi tesekkürler @MRT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 8:25:35 >
  • buda bulunan güncellemelerden örnek

• İlginç Olan Bir Durum Modemin Portlarından Kaynaklı Yedek Bir Modem Varsa Onla Dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkucukuncu

İlginç Olan Bir Durum Modemin Portlarından Kaynaklı Yedek Bir Modem Varsa Onla Dene

modemle denedim aynıı olmustu bugun windows ayarlarından dns adresini google dns yaptım degişti

modemin portundan olsa bugune kadar sorunsuz kullanmıstım 1 senedir aynı modemi onda yapmazdı ozaman bence microsoft ile alakalı yogunluktan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ekim 2013; 8:42:27 >
  • quote:

quote:

İlginç Olan Bir Durum Modemin Portlarından Kaynaklı Yedek Bir Modem Varsa Onla Dene

modemle denedim aynıı olmustu bugun windows ayarlarından dns adresini google dns yaptım degişti

modemin portundan olsa bugune kadar sorunsuz kullanmıstım 1 senedir aynı modemi onda yapmazdı ozaman bence microsoft ile alakalı yogunluktan olabilir

Şu 8.1 Güncelemesinin Çıktığı Dönemde Windowsun Sunucular Yoğun Ancak Beni Vurmadı Nedense 8.1i İndirirken Baya Hızlı İndiriyodu
  • quote:

quote:

quote:

Şu 8.1 Güncelemesinin Çıktığı Dönemde Windowsun Sunucular Yoğun Ancak Beni Vurmadı Nedense 8.1i İndirirken Baya Hızlı İndiriyodu

8.1 bende hızlı iniyordu ama güncellemede sorun verdi

• yine aynı sorunu verdi yuıkardaki yaptıklarımı denedim ama olmadı

• Ben dns de değiştirdim, denetim masasından sorun gider de dedim, yine aynı. Güncelleme yapmıyor.

@Yılmaz YK
  • quote:

Ben dns de değiştirdim, denetim masasından sorun gider de dedim, yine aynı. Güncelleme yapmıyor.

@Yılmaz YK

bende bir ara yaptı ne olduysa tekrar hata veridi windows güncellemleri arayamadı seklinde
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    sendede yukarıdaki resimdeki hata mı düzeltildi yoksa bir hata mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.