Şimdi Ara

Kulaklık Bozuk Değil Ama Bilgisayara Takınca Tek Taraftan Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona falan takınca normal iki taraftan da ses geliyor. Ama bilgisayara takınca tek taraftan geliyor. Nedir bunun çözümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lütfen yardım :(

• Selamlar,

Sorunun çözülmesi pek mümkün gibi durmuyor. Kulaklığa oring takıp deneyebilirsiniz. Bir ihtimal girişiniz bozuk daha az takmak işe yarayabilir. o ring jack girişine takılan küçük contaya benzeyen bir plastiktir genelde yalıtım amaçlı kullanılır. Eğer tam takmadan ses alabiliyorsanız bu kısmı tam girmemesi için batlayadabilirsiniz. Eğer bu çözüm olmazsa pc girişinde sıkıntı var demektir ki bu kısmın değişmesi gereklidir. Yukarıdakiler geçici günü kurtarmak amacıyla yapılacak denemelerdir.

Kolay Gelsin..
  • bilgisayar kasalarında genelde iki ses çıkışı olur. bir önden bir arkadan. öndekinden deneyin. muhtemelen girişinizde problem vardır.
    aynı sorunu hoparlörde de yaşıyor musunuz?
  • XemreG X kullanıcısına yanıt
    Biraz gevşetince iki taraftan da ses gelmeye basliyor fakat azıcık oynasın hemen bozuluyor.

• infra_dark kullanıcısına yanıt
    İki farklı kulaklıkta denedim. İkisi de normalde sorunsuz kulaklıklar. İkisinde de bilgisayara takınca sağdan ses gelmiyor. Biraz gevşetince ses geliyor ama cok hassas bi nokta yani biraz oynayınca hemen bozuluyor. Ve sorun hem öndeki hem arkadaki girişte aynanda ortaya çıktı bu da çol ilginç.

• kullandığın kulaklıklar telefon için olanlardansa bu normal bi durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Mikrofonlu bilgisayar kulaklıkları. Bugüne kadar böyle bir şey olmadi. Bir anda ikisinin de sağ tarak bilgisayara takılıyken calısmamaya basladi.

• Selamlar,

Oring yada bant ile o kısmı almanız gerekiyor yada seskartını değiştirmelisiniz onboardsa jack girişini değiştirmeniz gerekiyor. En basit yöntem günü kurtaracak bant ile o aralığı almak ve böyle kullanmak. Diğer yandan eğer bulursanız 3.5mm orgingler bu işi yapar gevşettiğinizde verdiğiniz aralığın girmemesini sağlayarak sesin doğru gelmesini sağlarlar.

Kolay Gelsin..
  • Hortlatıyorum ama aynı sorun bende var acaba kulaklık girişinde mi sorun var pcye format attım düzelmiyor.

• Arkadaşlar aynı sorun bendede var bu sorunun nedeni hem önden hem arkadan girişlerin olması aslında anakartdan öndeki girişi iptal ederseniz tek arkadaki girişi kullanacaktır ve 2 yerdende ses gelir. diğer bir çözüm ise usb ses kartı almaktır fiyatı 10TL gibi bişey usb kısmına takıyorsunuz ve kulaklık ve mikrofon girişleri var onlarıda oraya takıp sıkıntısız kullanıyorsunuz ben böyle çözdüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.