Şimdi Ara

Tvden ve ses siteminden aynı anda ses çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vestel marka bir tv aldık ama hem 5+1 ses sisteminden hemde tvden ses cıkıyor. Sadece ses sisteminden ses çıkmasını istiyorum ama basaramadım. Bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baycall -- 6 Haziran 2016; 16:05:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• baycall kullanıcısına yanıt
    Tv nin sesini kıs Hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Tv nin sesini kıs Hocam...

Aslında düz mantıkla dediğin doğru

Şimdi aynı ses sistemi ile bir önceki TVde böyle bir sorun yoktu. Kumanda ile TV'nin sesini kısınca mantıklı olarak ses sistemi de kısılıyordu. (Ki zaten kulaklık girişine ses jarkı takınca ses sadece sistemden çıkması gerekmekte)
  • Kimsenin karşılaşmadığı bir durum mu bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baycall kullanıcısına yanıt
    Tv'nin ses menüsünde çift ses gibi bir özellik vardır. Onu bir değiştirip deneyin.

Bir de yine Tv'nin ses menüsünde hoparlör yapılandırması gibi bir seçenek vardır. Onu ses sistemi olarak seçin.

• Ses sistemini, tv nın audio out çıkışından aldıysanız.. tv ile paralel çalışır, sorun değil.
    Eğer, tv kulaklık çıkışından aldıysanız, ses menüsünü kurcalayin....

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Tv'nin ses menüsünde çift ses gibi bir özellik vardır. Onu bir değiştirip deneyin.

Bir de yine Tv'nin ses menüsünde hoparlör yapılandırması gibi bir seçenek vardır. Onu ses sistemi olarak seçin.

arakdaşın sorusuna cevap vermişsiniz zaten bende araya kaynak yapıp size bir şeyler sorayım arkadaşlar. arasam bulurum sorunun cevabını ama bu aralar cok yoğunum siz bilirsiniz belki.

şimdi bende pionenr 2 adet kule hop var en üstte tiz orta normal alt hoptanda sadece bas geliyor yani bir kulede 3 hop var. şimdi avr den ön kolonları large secmeyince bu kulelerin en altındaki bass lar devreye girmiyor o yüzden large seciyorum hafifi bir bass geliyor.
    ilk baştan en kötü bas bu hiç bas vurmuyo demiştim sonradan şunu farkettim.

sw de üç secenek var yes-no-sw plus. sub wooferi no yaptığımda sub woofer kapanıyor ama benim dandik dediğim kulelerin hoparlorlerinden muazzam bir bass geliyor sub wooferi aratmayacak neredeyse. ama bu kulelerden böyle bass gelmesi için sw yi no yapmam yani sub tan ses almamam gerekiyor.

ben istediğim ise hem bu kuellerinden sw kapalıymış gibi böyle bas gelsin hemde sub woofer dan normal ses alabiliyim işte o zaman muazzam bir bass elde etmiş olacağım.

bu sw yi kapatmadan kulelerin bass hoplarından tam anlamıyla faydalanmamnın bir yolu veya ayarı varmıdır acaba????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Pioneer AVR hiç kullanmadım ama bildiğim kadarıyla sw plus seçeneği istediğiniz şeyi yapan özellik. Bu şekilde bir deneyin, olmazsa pioneer AVR başlığında tekrar sorun derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.