Xbox Series S (Satılık) - Sıfır Gibi ve 2 Yıl Daha Microsoft Garantili
Amazon Almanya’dan Aralık 2020’de satın aldığım konsolu yoğunluğum nedeniyle toplamda 7-8 kere kullandım. Sıfırdan farksız bir şekilde bekleyen konsolu yurtdışına yerleşeceğim için satıyorum.
Seri numarası 187434204117 olan konsolun garantisinin 2 Ağustos 2023’e kadar devam ettiği, Microsoft’un sitesindeki garanti sisteminden kontrol edilmiştir ve fotoğraflardan görülebilir.
Amazon faturası, garanti belgesi, diğer belgeler, orijinal kablolar ve 1 adet orijinal oyun kolu kutu içindedir. Gamepass hesabı dahil değildir.
Fiyat: 3.350 TL
Kargo ile veya tercihen Ankara içinde elden teslim alabilirsiniz.
Bana buradan veya minaxoo@icloud.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Mini Oyuncu Kasası - 6K Bütçe
Edit: teşekkürler, pc almaktan vazgeçtim. Xbox aldım.
Merhaba herkese,
PS4 çok pahalı geldiği için 6k civarı bütçeyle konsol tarzı küçük kasalı bir oyun bilgisayarı almak istiyorum. PC toplamak için vaktim ve tecrübem yok. O yüzden hazır bir kasa tercihim. İkinci el de değerlendirebilirim. Yalnızca kasa olacak.
Asus ROG G20, MSI Trident gibi modeller ilgimi çekiyor. Ancak sıfır fiyatları 9 binden başlıyor. Birçok model de stokta yok. Bana bu tarzda ama 6-7k arası bir kasa önerebilir misiniz?
Bu arada kendileri toplayıp yollayan siteler de var biliyorum ancak açıkçası şu rengarenk, içi görünen, kocaman kasalardan nefret ediyorum. eğer daha kompakt, sade ve renksiz kasalarla da bunu yapmanın yolu varsa bu yola da açığım.
Kullanımım televizyona bağlayıp çoğunlukla kablosuz kontrolcüyle, bazen de kablosuz klavye-mouse ile oynamak şeklinde olacak. Bu konunun detayları ile ilgili de yardımcı olabilen olursa çok sevinirim. Yani gerek kontrolcü gerek klavye mouse'u bluetooth ile bağlama ve oyun oynama konusunda bir sıkıntı yaşamamam gerek.
Cok teşekkür ederim şimdiden :)
TM 494 Puanin Siralamasi Nedir?
|
Hesabım Hacklenmiş
|
Sistem Güncelleme (750 Ti)
|
Philips The One Neden Kötüleniyor?
|
TV PLUS açıkken Wi-Fi ile internete giremiyorum
|
Başlangıç İçin Bu Program Nasıl?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.640
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 106.156 (Bu ay: 1.158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.124 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO