B SEGMENTİ ARABA SEÇİMİ
-
-
İlla b segment olacaksa 1.5 motorlu monte carlo.
Ama o paralara çok daha mantıklı c segment araçlar var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlla B segmenti olması gibi bir düşünceniz yoksa bir üst segmentten Citroen C4'ü incelemenizi tavsiye ederim.
Seçenekler içinden ise bir Corsa kullanıcısı olarak Corsa'yı tavsiye ederim.
-
Kesinlikle Fabia
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araçtan beklentileriniz nedir? Performans, az yakması, iç genişliği vs istediğiniz kriterlere göre değişir.
Clio, corsa, fabia şeklinde sıralama olur.
Yarise de bakabilirsiniz. Sürüş keyfi, konfor olarak çok iyi iş çıkarmış. Kalan konularda vasat ama sırf sürüşü için almayı düşünüyorum. Bu ay fiyatları da aşağı çekilmiş.
-
O paralara c sınıfı 5-6bin kmde güzel araçlar alınır. B sınıfının konforu zaten kısıtlı, üst paketlerdeki büyük jantlarla iyice mahvoluyor
Bu üçünden bırını tercıh etmem gerekse kesinlikle fabıa olurdu.
Ancak ben b segmentı araç alacak olsam direk Honda Jazz alırdım.
1.5 full hıbrıt motor çok başarılı. şehir içi 3-4 lt arasında yakıyor. Yeni nesil ecvt şanzıman ile çok performanslı bır araç olmuş. Sürüşü keyifli, donanımı mükemmel. Honda sense de tüm güvenlik donanımları var ve harika çalışıyorlar. 8 hava yastığı standart. Isıtmalı koltuk/direksiyon, kör nokta uyarısı, navıgasyon vs. standart.
İç hacmi ınanılmaz geniş. Arka diz ve bas mesafesi bazı c hachbacklerden daha ıyı. Magıc seat koltuklar eşya taşımada büyük kolaylık.
Bence radarınızda yoksa bile en azından bayide bır inceleyin. Honda sağlamlık olarakta sızı asla üzmez. 6 yıl garantisi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku.pasa -- 6 Mart 2024; 17:34:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X