Bildirim
Ford Focus Collection (2011) Benzinli 1.6 Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende almayı düşünüyorum.. -
senın bakış acın nedır arac için ? birde Ecoboost sistemi varmıs bu sistem hakkında bir bilgin varmı ? -
ne kadara buldunuz.. -
Ecobost'u deneyenler pek tatmin olmamışlar. 180 Hp araca göre zayıf bulmuşlar motoru. -
quote:
Orijinalden alıntı: te1973
Ecobost'u deneyenler pek tatmin olmamışlar. 180 Hp araca göre zayıf bulmuşlar motoru.
0-100 ü 7.9 Saniye olan bi araba nasıl tatmin etmezki.. Deneyenlerin altında ne varmış merak ettim. -
1,6 otomatik focus var altımda -
1,6 otomatik focus var altımda -
Sizin araca göre hantalmı kaldı
Diğer 180 Hp sunan araçları test etme fırsatınız oldumu ? Örn. Astra İnsignia veya Volvo yeni s60 gibi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Temmuz 2011; 17:14:57 > -
ben 100 ps arabaya göre hantal dmedim ama benim beklentilerimi karşılamadı. heleki 180 ps bir motor yada turbolu bir araba gibi gitmiyor. hatta biz test ederken çok komik anılarımız oldu. aracı 125 ps diye sürdük. 125 için güzel gidiyor diyede beğenmiştik.
araç düşük devirlerden itibaren tatlı bir gidişe sahip ama 180 ps gibi hissettirmiyor. bu arada 7.9 sn yi profosyonel testlerde yakalayamadık diye yabancı sitelerde yazıyor diye bir şey duydum.
bir ihtimal araç ivmesini hissettirmiyor diye öyle geldi ama tsi 140 lık olsun dynoda 150 ps veren yaızlımlı t-jet punto olsun daha düşük güçte aşırı beslemeli araçlar da sürdüm 170 ps v6 mondeoda tattım. ben 180 ps ecoboostu gözümde çok büyüttüğüm için biraz hayal kırıklığı var. ford o araca 140 ps dese o zaman güzel derdim. o aracın 180 ps olduğuna ikna olmam için ikili bir teste sokmam lazım. ama euro normları yüzünden yine araçlarda hissizlik var diyr düşünüyorum. c180 1.6 turbo içinde benzer yorumlar var
-
hatta işin garibi yurt dışında 150 lik bir versiyon da var aklımın kenarında acaba dedim otosan bu dedim -
Evet dediğiniz gibi belki fazla gözünüzde fazla büyüttüğünüz için yeterli performansı bulamadınız.. Ancak 140-180 hp aralığında turbo beslemeli atmosferik motorlar hemen hemen aynı güçleri üretmekte.
Bende bir beklentiyle bindiğim için Golf Tsi ın performansından yeterince memnun kalmamıştım.. Bizim 115 ps lik Ti-Vctlerin hızlanma isteği çok daha güzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 29 Temmuz 2011; 11:19:58 > -
Arkadaşlar Ford Focus Collection 1.6 benzinli aldım. Bu araç hakkındaki düşüncelerinizi
artı ve eksilerini paylaşmak istiyorum.Mesala otomatik vites ne kadar dik yokuşta geriye
kaydırıyor.Lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz.selamlar -
arkadaşlar bende bu araçtan almak üzereyim yakıt meselesi kafamı karıştırdı ne dersiniz acil -
quote:
Orijinalden alıntı: trimpot79
arkadaşlar bende bu araçtan almak üzereyim yakıt meselesi kafamı karıştırdı ne dersiniz acil
Benzin+lpg =23 krş km
kullanıcı yorumu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X