Şimdi Ara

Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 2016 vs Toyota Corolla Dream 1.8 Hybrid 2020 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 milyon bütçemiz var hangi aracı önerirsiniz?

• Skoda aileler için geliştirilmiştir.

seat ise genç aracıdır.

sırf bu ayrımı görebilseniz hangi aracın ucuz olacağını anlarsınız.

seatte superb tarzı araba hala yok. Piyasaya Audi kasasıyla çıkarttılar. Tutturamadılar. Çünkü pahalı Seat modelini alacak müşteri kitlesi seatte yok.

buna karşın superb, sedan olarak o kadar başarılıki vw passat sedan tercih edilmiyor diye passatı bıraktı.

yani biri daha üst sınıf modelleri üreten bir marka. Siz hala Seat daha iyiydi diyorsunuz.

skodanın geçmiş model alt yapısı kullanma gibi bir durumu yok. Vag gruba yabancı olduğunuz buradan belli. Adamlar ortak platform araç üretmek için bir taraflarını yırtıyor, siz gelmiş o araç farklı, bu araç farklı diyorsunuz.

sadece önceki nesil fabianın kasa değişimi gecikti. Onun da model değişim zamanı İbiza ve polodan farklı gidiyor. Önceki kasa fabia, önceki kasa ibizadan daha genç bir modeldi.

• Fazla anlamam ne kadar dogru olur bilmem ama gönlüm toyota diyor:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yaş daha genç olduğu için Toyota diyorum . Ama bu aracın MTV si ne kadar acaba ?

• Şu teneke octaviaların fiyatı deli arttı. Eskiden Leon'dan ucuzdu bunlar.

• Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 2016 vs Toyota Corolla Dream 1.8 Hybrid 2020 ?

Skoda Octavia 1.6 TDI Optimal 2016 vs Toyota Corolla Dream 1.8 Hybrid 2020 ?

Eski derken ne kadar eski?

vag grup marka sıralamasında Skoda, Seat’tan önde yer alıyor.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt

Skoda liste fiyatından %20 iskonto veren bir markaydı. Kimse de yüzüne bakmazdı. Skoda, Kia, Mazda gibi tutulmayan arabaların fiyatı son dönemde çok daha fazla yükseldi sakın böyle arabalar almayın devran döndüğünde en çok bunlar değer kaybedecek. Skoda yok 100 bin km garanti yok 4 sene bakım beleş diye araba satarken Seat elini öpene Leon veriyordu insanları sıraya sokuyordu taa o zamanlar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5D7FEFF2 -- 6 Ağustos 2023; 17:1:2 >
  • Ağzı olan konuşuyor işte . Skoda şuan volkswagenden çok daha iyi araçlar çıkarıyor. Seat ise sadece görüntüden ibaret . İç malzeme full plastik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Kia Rio 1.0 T-GDI Motor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Seat modelleri güncel VW alt yapısı kullanırken Skoda'lar hep eski nesille devam etmiştir.

• Yok öyle bir şey dostum

• Skoda aileler için geliştirilmiştir.

seat ise genç aracıdır.

sırf bu ayrımı görebilseniz hangi aracın ucuz olacağını anlarsınız.

seatte superb tarzı araba hala yok. Piyasaya Audi kasasıyla çıkarttılar. Tutturamadılar. Çünkü pahalı Seat modelini alacak müşteri kitlesi seatte yok.

buna karşın superb, sedan olarak o kadar başarılıki vw passat sedan tercih edilmiyor diye passatı bıraktı.

yani biri daha üst sınıf modelleri üreten bir marka. Siz hala Seat daha iyiydi diyorsunuz.

skodanın geçmiş model alt yapısı kullanma gibi bir durumu yok. Vag gruba yabancı olduğunuz buradan belli. Adamlar ortak platform araç üretmek için bir taraflarını yırtıyor, siz gelmiş o araç farklı, bu araç farklı diyorsunuz.

sadece önceki nesil fabianın kasa değişimi gecikti. Onun da model değişim zamanı İbiza ve polodan farklı gidiyor. Önceki kasa fabia, önceki kasa ibizadan daha genç bir modeldi.

• Volkswagen - Audi - Skoda - Seat bu dört marka aynı motor ve şasiyi kullanır sadece iç mekanda kullanılan malzemelerin kalitesi farklıdır.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Toyota 5600tl, skoda 1600tl. Tabi bu sene çift mtvden dolayı x2 yapılacak

• Octavia’nın yüksek hızda yol tutuşunu ve konforunu beğenmiştim, dsg soru işareti. 2010 passatı uzun süre kullanmış biri olarak konfor neredeyse ona yakındı 2016 octavia’da.

Corolla en düşük pakette bile şerit takip, adaptif cruise control, otomatik uzun farlar, çarpışma önleyici vs güvenlik özellikleri açısından baya dolu. Özellikle aile aracı olarak kullanılacaksa kesinlikle öne çıkıyor bunlar.

Şehiriçi tüketim inanılmaz düşük, İstanbul gibi yerde, aşırı trafikte 3-4 litre benzin tüketmek muhteşem. şehirdışı çok bağırıyor ve tüketim artıyor, ne kadar sürat yaparsanız o kadar artıyor. Uzun yolda en son 7.3 ortalama gördüğümü hatırlıyorum.

Araç şehiriçi ve düşük hızlarda aşırı sessiz, sokak aralarında sürekli korna çalıp yayaları uyarmak gerekiyor. İç mekan kalitesi yeni Corolla’da eskilere göre çağ atlamış. Elektrikli park freni güzel detay. Geri görüş kamerası var ama sensör yok dream pakette, başta garip geliyordu ama alışmıştım sonra.

Corolla’da yüksek mtv’yi de göz önüne almak lazım.

• Hem kasası yeni ben teknolojisi,kesinlikle Corolla derim.

• octavia 1.6 tdi nin dengi corolla 1.6 benzinlidir, hibrit değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.