Arkadaşlar donanım olarak tam olarak hangileri vardır. Yani dynamigue versiyonlar da donanımlar standartmıdır ? yağmur ve far sensörleri standarmıdır ? veya kaç hava yastığı vardır ilanlara bakıyorum, dynamigue olan versiyon da abs digital , klima , yol bilgisayarı , yağmur ve far sensörleri, 6 hava yastığı , usb buletooth, 6 hop var ama farklı dynamigue ilanlarda çoğu yazılmamış araç alacağım fiyat da anlaştık yarın akşam yola çıkacağım sahibi donanımları pek bilmiyor. Konu hakkın da bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum iyi forumlar .
Önsis farları, gövde rengi tamponlar, tümüyle galvaniz gövde, otomatikklima, yükseklik ve derinlik ayarlı elektrohidrolik direksiyon,elektrikli far yükseklik ayarı, elektrik kontrollü ve sıkışma önleyicisistemli ön camlar, direksiyondan kumandalı radyo-CD çalar, katlanırarka koltuklar, bardak tutacağı, ISOFIX çocuk koltuğu sabitlemesistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi, ABS, sürücü veyolcu ön hava yastıkları, spoylere entegre 3. stop lambası, immobilizer