|
Bildirim
Güzel araba hayırlı olsun ancak ne zaman halk bu araçları alabilecek güce ulaşır o zaman Türk milletinin arabası olur. Milletin öncelikli derdi karnını doyurmak kirasını ödemek
|
tesla 2008 'den beri seri üretimde ve sürekli güncelleme aldı bizim togg bu kadar kısa zamanda bu kadar sorunsuzluk açıkcası beklemiyordum vatandaşın desteği tam bence en başarılı yeni marka olduğu çok açık bu arabalar çok acayip değer kazanacak talebi artarak devam ederse yerli milli olarak devam etmesi en büyük temennim ayrıca yolda bazen denk geliyorum çok heybetli araba |
İlk sedan modelimiz hayırlı olsun. Satışa sunulması sedan severler için iyi olacaktır. Yalnız 350 km menzil çok az 600 km menzilli versiyonu bile Türkiye gibi geniş bir coğrafya için uzun bir menzil sayılmaz.
|
Kurban olduğum her seçim öncesi yeni bir model veriyor. Şimdi 4 yıl daha mı beklememiz lazım yeni model için?
|
350 km menzilden sonrası yok bende
|
2023 yılında tüm zamanların araç satış rekoru kırıldı. 1.200.000 küsür araç satıldı. Bu araçlar için paramız hep yurtdışına çıkıyor. Yurtdışına çıkan paranın ne kadarını yurt içinde tutarsak kârdır. Yurt içi üretim oldukça fabrikada çalışan, teknik serviste çalışan fabrikaya parça üreten herkes kazanacak. 500.000 liralık araba yapsalar bu sefer de "Bu ne LA? Araba mı bu ŞAhinden hallice, öööğğğ " diyeceklerdi.
Dünyada halkın alım gücüne göre yapılan arabalar Citroen 2cv, VW Beettle, Mini Cooper, Renault 4cv, Fiat 500... Tüm bu arabalar 2. dünya savaşı sonrası alım gücü olmayan avrupada üretilen araçlar. Alım gücü arttıkça kimse yüzüne bakmadı bunların. Citroen 2cv ilk çıktığında tek farı vardı ikinci far lükstü, 3 kişi ve bir çuval patates taşımak için tasarlanan koltukları çadır bezinden 9 beygir gücünde bir arabaydı. Sırf ucuz olsun diye bu konfigürasyonun 2023 versiyonunu almak ister mi Türk halk? Mercedes'in imajı nedeniyle millet 1985 model olanı bile alıyor. Bizimki gibi yeni yeni aşağlık kompleksinden kurtulan, zihni batı sömürgesinin etkisinden kurtulmaya çalışan bir millete halk arabası satmak intihar olurdu. (Bizim yapacağımız iş te bu kadar olur, peh derdi halk.) |
bir de köpek saldırısıyla ölmemek |
350km menzil olan versiyonu üretmek tamamen çöp üretmekle aynı yazık günah emeğe paraya malzemeye...
|
Hayırlısı olsun diyeceğiz başka bir şey yok. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Ön birebir Skoda olmuş |
bir de köpek saldırısıyla ölmemek |
coupe togg modeline benziyor, coupe un çıkması beni sevindirecekti , hevesim kaçtı |