|
Togg'a ilk zam geldi! İşte güncel Togg T10X fiyat listesi
-
-
Artsın artsın bir şey diyen yok. Sadece "dolar artışından size ne" demeyin başka bir şey istemiyoruz.
-
Hahahahaha
-
%30 kallavi bir artış olmuş, darısı ilerideki zamcıklara.
-
Yerli araba değilmiydi bu öve öve biteremediniz şimdi kurlardan dolayı fiyatlar yükselsin ne farkı kaldı yabancı arabadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neden ev sahiplerine gelince %25 zamda sınırlama koyuyorsunuz? sıkıyorsa her şeye %25 zam sınırı koyun haydi? yeter artık milleti kandırdığınız ya
-
" Dolarla mi maaş alıyorsunuz " ;
Dolarla ürün satın alıyoruz. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bedava dan alın bilgileri sonra haber yaptım deyin ayıp biraz emel verin emek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama bana kiracima yıllık %25 zam yap dediniz?
Zuahajahahahaahahahaja
Yerli ve milli zamcık 👌🏼
Dedi tüfek elinde kertecek kiraci arayan ev sahibi..
Alamayacaktık artık hiç alamayacağız. O parayı verecek enayi cikarmi. Mesela Peugeot 408 var efsane Renault austral Nissan Qashqai Toyota Corolla cross Kia Sportage yani bunlar dururken Chery gibi bir araba saçmalık. Yerli milli herşeyi satan yerli milli herşeyi ayaklar altına alan bir zihniyetin yerli muhabbeti de sıktı. Türk malı vardı eskiden adamlar Türk'e düşman.
Seçim öncesi gelen talimatın telafisi olmuş :)
Seçimden sonra togg mogg kalmadı ortada nedense :))
kardeşim ev sahibi de haklı kiracı da haklı. burada haksız olan hükümet. şimdi geçen sene 3.000 liradan kiraya verdiğimiz evin (3+1, ankara a.eğlence, 2.kat, kombili, eşyalı) kirası %25 artışla, hükümetin matematiğine göre 3.750 olmalı. şimdi etlikte kümesi bile 3bin liraya kiralayamazsın. kiralar 8binden başlıyor.
merak etme %25 şartı olmasaydı ben tutup da kiracıdan 10bin lira istemeyecektim. %50 zam isteyeceğim, yani yeni kira olacak 4500 lira. çok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 5 Temmuz 2023; 11:34:59 > -
Hahahha
16 mart tarihinde ön siparişe açıldığında
sip tarih başlangıcı 953000 tl 50.132,037 dolar
teslimat başlangıcı 953000 tl 48.930,260 dolar
yeni zam ile beraber 1207000 tl 46.333,439 dolar yapıyor
ilk sipariş zamanı parasını dolara çeviren 3798,598 dolar kar ediyor 98953,4779 tl yapar
-
aynı şey mi? ev sahipleri her ay yurt dışından parça alıp kiralık odamı üretiyorlar. yeni ev aldıysan %25 ile sınırlı değilsin. istediğin fiyatı yaz gitsin.
-
Olmayan arabaya %30 zam yapıyorlar bana gelince %25 yap diyorlar hahahahahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
neden ev sahiplerine gelince %25 zamda sınırlama koyuyorsunuz? sıkıyorsa her şeye %25 zam sınırı koyun haydi? yeter artık milleti kandırdığınız ya |
Yerli araba değilmiydi bu öve öve biteremediniz şimdi kurlardan dolayı fiyatlar yükselsin ne farkı kaldı yabancı arabadan
|
%30 kallavi bir artış olmuş, darısı ilerideki zamcıklara.
|
Yerli ve milli zamcık 👌🏼
|
" Dolarla mi maaş alıyorsunuz " ;
Dolarla ürün satın alıyoruz. :) |
Seçimden sonra togg mogg kalmadı ortada nedense :))
|
Tedarik zinciri falan hikaye. Zamın tek sebebi kurdaki artış.
|
TÜİK enflasyonu %19,77. Yersen. |
Hahahahaha
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X