|
Bildirim
Bir memur maaşı bir aylık takside ancak yetiyor. Ya taşrada karı koca memur olunacak ya da akrabalara el açılacak. Halihazırda birikmiş olmadan bu krediye girişmek ise imkansız zaten. Türkiye'de sıfırdan araba almak resmen ölüm. Çünkü herkesi arabası var da elindekini satarak peşinat elde edebiliyor zannediyorlar. |
Birtek senden vergi alınıyor biz bedavaya yaşıyoruz.
|
Üç kuruş mu |
Full modelde 7 bin tl artış var sadece. 1 sene önce 1923 iken şimdi 1930. Enflasyonu düşsen arabanın fiyatında indirim var resmen ne zammı. Geçen sene alan ciddi zararda tl bazında. 1 kg altın alabiliyordun o zaman. Altın alıp sabretseydik şimdi togg artı 1milyon paramız vardı en az:)
|
Bu ülke de ister sıfır ister ikinci el araç almak resmen zulüm. Ev hadi anlarım da araba almak neden bu kadar masraflı onu anlamıyorum.
|
Bu iktidar çok güzel taştaş kebabı geçiyor halkla xd
|
Gene alamıyorum |
@emrekaradag kendini vergi rekortmeni sanmayı bırak. Verdiğin üç kuruş verginin kaç mislini devletten hizmet olarak alıyorsun hala burda ahkam kesmeyi bırak.
|
Geçen seneki gibi 800 bin sıfır faiz olsa iyiydi. 500bin sıfır faiz az be.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir memur maaşı bir aylık takside ancak yetiyor. Ya taşrada karı koca memur olunacak ya da akrabalara el açılacak. Halihazırda birikmiş olmadan bu krediye girişmek ise imkansız zaten. Türkiye'de sıfırdan araba almak resmen ölüm. Çünkü herkesi arabası var da elindekini satarak peşinat elde edebiliyor zannediyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 17 Ocak 2025; 23:22:56 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
800 değilmiydi yılbaşından önce, onu da mı kıstılar. |
Üç kuruş mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gene alamıyorum |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1907 -- 18 Ocak 2025; 13:24:20 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabayı da geç basit teknolojik ürün olan telefon, oyun konsolu, televizyon, bilgisayar, drone ve fotoğraf video makineleri almak falan da lüx olmuş durumda iyice. Bunları dahi alamıyoruz. |
|
|
|