Şimdi Ara

Yeni yılda Togg T10X için sıfır faizli kredi kampanyası başladı: İşte güncel fiyatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İroni değil. Bu yüzden bende bloklu.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Diğerlerine göre eksikleri nedir? Almayı düşünüyorum cevabınız değerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Haklısınız burada mevzu araba olduğu için öyle dedim de diğer ürünleri almak da artık zor. Tutayım dışarıdan telefon getireyim deseniz 45k imei kayıt ücreti var geldiğimiz nokta bu.

• Bu kadar yüksek MTV ve ÖTV ile sıfır arabaya zor girilir artık.

• trumore güncellendi.
    en dolusu ₺1930000.
    güzel fiyat, piyasayı domine edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 18 Ocak 2025; 13:22:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadan önce şikayetvar sitesine bi göz atın aracı ölumüne savunanlar aldikdan sonra bela okuyorlar

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Zam yok

Enflasyona göre indirim var

Full paket halen %10 dilimde

Tesla ve BYD'ye göre ciddi eksikleri nelerdir?

• khrmndgn kullanıcısına yanıt

Paran yoksa veya taksitleri ödeyecek gücün yoksa almıyorsun kanka

Başka hayatını idame ettirecek şekilde karar veremediğin koşullar varsa yardımcı olurum

• mert1907 kullanıcısına yanıt

Dışarıdan telefon getireyim değil

Dışarıdan en pahalı akıllı telefon iPhone getireyim derseniz

45Kya şahane android telefonlar var yurtiçi distribütör garantili

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt
    Getireceğimden değil de orada ki mantıksızlığı vurgulamak için demiştim daha uyguna bile iş görecek cihazlar var ama üst seviye cihazlar artık gereğinden de pahalı.

• bana geçen yıl her ay alma perileri geldi. ama her seferinde birinden bişey duyup vazgeçtim. en son ayderi gelen arkadaşım 1. haftasında 3 gğn servise bıraktı aracı şarj almama sorunundan. çok teknolojik gğzel araç ama 2 milyon bağlayacağımız araba yolda kalmamalı.

• Memur için konuşacak olursam anca galeride araç bakar. (Ek iş yapmıyorsa ve eşi çalışmıyorsa...)

Neyse araba almayacağım için banane.

4. satırdaki fiyat cazip ama...

• rastomm R kullanıcısına yanıt
    Isı pompası yok soğuk havalarda yada aşırı sıcak havalarda biraz fazla tüketir.

Gerek tasarımı, gerek suv olması nedeniyle biraz fazla tüketiyor rakiplerine göre.

Yazılımı bayağı olgunlaştı eskisi gibi hata vermiyor ama verebilir. Sıfırdan işletim sistemi geliştirince mecbur olan şeyler bunlar.

Yazılım mağazası Tesla gibi değil ama diğerlerinde öyle bir şey bile yok çoğunlukla.

Apple CarPlay veya Android Auto desteklemiyor.

Uzaktan yönetim konusunda, uzaktan ısıt, pil bak, şarj başlat bitir gibi bir çok şeyin bir kısmını yapıyor diğerleride yapamıyor en iyi Tesla o konuda.

Şarj hızı bence daha iyi olabilirmiş ondan iyi olan bir tek 800V mimarili araçlar. Uzun yolda durma süresini etkilediği için önemli şehir içinde bir şey değişmiyor.

Avantajlarını saymıyorum çok avantajı var Tesla mı Togg mu desen Togg derim yanlış anlaşılmasın. Ben sedan Hyundai Ioniq 6 kullanıyorum. Sedan seviyorum SUV hiç sevmem o yüzden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• gun kullanıcısına yanıt
    Isı pompası hariç geri kalanı onemsenecek şeyler değil YouTube da akşamdan bırakıp diğer gün öglene kadar ısı testi vardı teslayla beraber togg yüzde 16 pilden yiyordu 0 derecede .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • togg kötü değil yeni bir markanın ilk modeli için gayet iyi ama şu ötv yi çek %10 a yapıştır kredi kampanyasını türkiye pazarını bi domine et getir oradan bir egea tarzıda araç hem ülkende fosil yakıt tüketimini öldür temizleştir hem markan para kazansın getir çinden mühendisler gömül argeye.

Çok yanlış bir strateji ile ilerliyorlar bi pazarı domine ette para kazan ki şuan çok büyük bir fırsat var önlerinde eskiden içten yanmalı motor işi zor olduğu için avrupalılar piyasayı silip süpürüyordu şimdi motor derdin yok elektrikliler geldi avrupalılar rekabet edemiyor çinle adamlar burada kar marjını yüksek tutmasına rağmen golf polo parasına kocaman seul u satıyor fırsat bu fırsat işte şu dönüşümleri yakalamak lazım

• vergileriniz işte bunlara gidiyor, birileri ucuza kredi kullansın diye sizi soyuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 19 Ocak 2025; 18:35:1 >
  • V2 RWD Uzun Menzil olan modelin fabrika verisi 523 km deniliyor ama
    soğuk ya da sıcak havalarda 450 kmyi zor görüyor.. bir de klima ya da ısıtma
    açıksa 400 km gidersen şanslısın..
    almaya niyetli olanlar mutlaka test etsin.
    belki daha iyi sonuç alan olur

Ben de deneme surusu yapmistim. SUV bana gore degilmis onu anladim. Yol tutusu ortalama geldi bana. Guvenlik testi Euro NCAPde yokmus sordugumda. Bir de bana garip gelen durum su oldu aslinda. Apple CarPlay veya Android Auto desteklemezsin anlarim ok. E bari Google maps vs indirt o da yok. Bizim kendi navigasyonumuz var diyorlar. Google la niye yarisma isine giriyorsun anlamadim. Bir de sordum Spotify var mi diye. O da yok Fizy diye bir sistem. Eskiler bilir Turkcell satin almisti eski Fizy'i. Kutuphanesi Spotify'la yarisabilir mi? Zannetmiyorum. E ozaman CarPlay'lere izin ver.. Garip bir strateji...

Bu dediklerim gecen yaz oldu. Belki simdi duzeltmislerdir bilemiyorum.

+sınırsız data kullanımı var

Neden mi sınırsız diyorum. Araç telefon bağlantısına (Carplay android aut0) izin vermiyor (Bluetooth ile bağlanarak telefon görüşmesi ve bluetooth üzerinden audio stream yapılabilir) fakat TOGG dışında herhangi bir aracın eğlence sistemine bağlanmanız için kendi tarifenizi yani data kullanımınızı paylaşmanız gerekir.

TOGG, üzerinde gelen sim kart ile LTE hızında ve sınırsız kullanım sunuyor. Henüz bu konuda bir ücretlendirme yapmadı. Neredeyse 2 sene olacak ama TOGG kullanıcıları aracı hotspot olarak kullansa dahi ücret yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.