Şimdi Ara

X Premium+ ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X Premium+ ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar
    Elon Musk’ın sosyal medya platformu X’te yeni yılda Premium abonelik fiyatları artırıyor. Sıfır reklam vadeden X Premium Plus üyeliğinin fiyatı Amerika’da %40 oranında, Türkiye’de %100’ün üzerinde zamlandı. Yeni X Premium+ fiyatı mevcut aboneler için de artacak.

Ayrıca Bkz.X'de reklam görmek istemeyenler için yeni abonelik planı: X Premium+

X Premium Plus ücreti ne kadar zamlandı?

X Premium+ abonelik şu anda aylık 300 TL, yıllık 3.139 TL olarak ücretlendiriliyor. 20 Ocak 2025 tarihi itibarıyla X Premium+ fiyatı aylık 770 TL, yıllık 8.000 TL’ye çıkacak.

X Premium+ fiyatı
    - Yeni fiyat Eski fiyat
    Aylık 770 TL 300 TL
    Yıllık 8.000 TL 3.139,98 TL

X Premium+ fiyatının zamlanmasına ilişkin açıklama şu şekilde; “X Premium+ abonelik fiyatını 21 Aralık 2024'te güncelliyoruz. Yeni aboneler o günden itibaren güncellenmiş fiyatı ödeyecekler. Hali hazırda aboneyseniz ve bir sonraki fatura döneminiz 20 Ocak 2025'ten önce başlıyorsa, geçerli ücretiniz üzerinden ücretlendirileceksiniz; aksi takdirde, yeni ücret o tarihten sonraki ilk fatura döneminizde geçerli olacak.

Kaynak:https://help.x.com/en/premium-plus-price-update

• Çok Merak ediyorum Hiç çevrenizde alan varmı ?
  • Zamlansın da boş beleş tipler onaylı hesap için etkileşim kasmaktan vazgeçsin. Platform çöplüğe döndü resmen.
  • Neyse ki gelen zamdan etkilenmediğim tek haber bu oldu....
  • Merakta etmiyorum bukadar bir fiyat sanki nedir :))
  • Pamuk eller ceplere.
  • iyi oldu keşke daha da artsa kimse alamasa çünkü millet premium alıp etkileşim peşinde koşuyor herkes eski tweetleri atıyor kalite çok düştü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru düzgün hizmet vermeyip de bu kadar artış olması ilginç. Ne yayın hizmeti var, ne bulut hizmeti var, sadece onay işareti almak bu paraya değmez.

• madem yalan ve algı peşindesiniz sökülün paraları demiş elon
  • İyi yapıyor ohh haşırt
  • premium+ değil de premium ne kadar oldu? en son 209 tl idi. arada alıyorum ben. :) webten alınca 150 tl ama web üzerinden artık ödeme kabul etmiyor bende. sanırım güvenlik amaçlı.

premium+'a gerek yok bence pahalı.

• Yuhhhhh!!!!
  • Grok için kullanıyorum normal Premium. İşimi çözüyor
  • Blasterreal B kullanıcısına yanıt
    Memlekette enayi çok kardeş.
  • Ooooo 🧿
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.