|
Bildirim
Ülkeye bak ne hale gelmiş cidden yazık
|
2k zam gelmis.
Hemen ikinci el ilanimi 2k guncelleyim 😄 |
Arjantin ve Venezuela olduk bilmeyenlere hatırlatalım, bu ülkelerde dolar ile piyasa fiyatı farklı şuan Türkiye'de bankadaki dolar ile piyasadaki dolar aynı değil.. kapalı çarşıya gidin görürsünüz.. Ve artık bütün ülkelerden gelip tonla Türk lirası ile makara videoları dönecek..ki dönüyorda.. tahmini ne zaman uyanırsınız diye düşündüm yok abi siz düzelmezsiniz..
|
Ülke derin çöküşe gitti. Arabalar 50k dan oldu 300k. Sıfır araba desen 500k dan aşşa yok. Basit bir iphone 14 alayım diyorsun 35 bin tl. Bu fiyatlar hiperenfasyondur. Ülke ölmüş mezara gömülmüyor hala.. Hala aynı iktidar tepede...Simülasyonda yaşıyoruz sanki. Yeter artık. |
Zamanında bu fiyatlara araba alınırdı sıfır yada 2.el
|
2.000? minicik bir zam gibi duruyor di mi. iPhone 6 2.000? den satışa çıkmıştı ülkemizde.
|
android candır
|
Kardeş dolar’ın artık önemi kalmadı hiperenflasyon denen şeyi yaşıyoruz şu anda karşılığı olmayan şeylere para basıyoruz dolar kaç aydır ufak ufak baskılanıyor asgari ücrete zam geldi İPhone 15 pro serisi %90 50 bin üzerinde satışa sunulur |
Sene 2012 yurtdisindan yeni gelmişim, ilk arabamı alacağım. Renault megane 3 dizel otomatik en full paketini aldım. 51 bin tl. Arkadaslar ya bu arabaya bu para verilir mi diye bana laf sokuyor. Sene oldu 2015 arabayı 50 bin tl ye sattım ve 110 bin tl ye, Nissan Qashqai'nin en ful ve en pahalı paketi olan dizel otomatik platinum premium pack aldım.
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|