|
Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar
-
-
Bu zamlardan anladigim kis turkiye icin sert gececek kur bazinda.
-
almak zorunda mısınız kardeşim bunlar hep lüks memlekette boş boş dolaşan sürüyle güvercin var kapın birini kullanın -
dolara %30 zammı geldi de bu fiyatlar bu kadar arttı.
yoksa apple damı bizi öğrendi? ne dayarsan sesleri çıkmıyor bunların zaten, bide ben vurayım kırbacı mı dedi? :) -
Okula dönüş kampanyası öncesi zammı dayadilar. Kulaklıkların parası çıkacak işte. -
Hey şükür. 1 saat kadar önce uyandık, dedim bugün bir gariplik var zam vergi haberi görmedim diye...
Şükür günün geri kalanında artık bu sorunu yaşamayacağım.Zam haberini aldım içim rahatladı
-
$ 14.499 olsaydi eger alirmiydim diye dusunuyorum suan -
iPhone 11 Pro Max - 512GB modeli 1350 TL zam almış. Neredeyse bu fiyata cihaz var. (Tabiki aynı kulvarda cihazlar değil!) -
belliydi zaten. iphone se’nin pahalı geldiğini hep söylüyorduk -
Yapacak şey yok.Ülke durumu,vergiler kur ...
Düzelmediği sürece hep böyle mokoko...
-
Iyi yönünden bakın. Ürünleriniz değerlendi -
Kaliteden tasarruf olmazzz!!! pahalı ama güvenli!! pahalı ama stabillll.... ( apple aşıklarının sloganı)
-
Bilgisayar olsun TV olsun, konsol olsun her forumda yorum yap pek sıkıntı olmaz.
Ancak telefon forumunda yorum yap adam ölümüne saldırıyor, 16 yıllık DH üyesiyim telefon fanboyluğunun artık bir Psikanaliz konusu olduğuna inanarak Sigmund Freud'a havale ediyorum. -
Almayın arkadaşlar....salaklık bu kadar para vermek. Hayatımda android kullanmamış biri olarak xiaomi ye geçiş yaptım. Telefonu 2500 liraya aldım. Resmen dünya varmış. Ufacık ekranlı iphone 7 den sonra bir oh çektim. Üstelik hafıza da 128 gb. Pil bitmiyor. Sabah yüzde 90-92 şarjla çıkıyorum, arada film seyrediyorum, video olsun, sosyal medya olsun akşama yüzde 35-40 ile dönüyorum. İphoneda kablo ile yaşıyordum resmen. Hızlı şarj var 1 saat dursa yetiyor. Daha hayatta almam iphone. Belki ipadi bırakmam. İphone 11 8000 lira..el insaf yani...3 kere telefon değiştiririm ben o paraya... -
Zamlara şaşıranlar ülkenin ekonomi durumuna iyi bir bakmalı.
Bence güzel zam yapmışlar. Ayrıca kredi kartı ile yine acaklar.
Not: konuyu okumanızı tavsiye ederim. https://forum.donanimhaber.com/tum-dunyayi-borclandirmak--144311078
Not: samsung s5 mini kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 1 Temmuz 2020; 9:34:51 > -
Zaten camın arkasından ekmek banıyorduk, şimdi bir cam daha koydular. Zaten ekmeğim değmedi merak etmeyin. -
Ezanlarımızı susturamayacaklaaaar! -
Ananıda al git tayyip -
Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı s*ksan az :)
Hey şükür. 1 saat kadar önce uyandık, dedim bugün bir gariplik var zam vergi haberi görmedim diye... Şükür günün geri kalanında artık bu sorunu yaşamayacağım.Zam haberini aldım içim rahatladı |
almak zorunda mısınız kardeşim bunlar hep lüks memlekette boş boş dolaşan sürüyle güvercin var kapın birini kullanın
|
Ohh bu başkanlık sistemi bir harika dostum.
|
Hala "Apple çok pahalı yhaa" diyorlar. Apple pahalı değil senin paran değersiz olan bu.
|
Adamların ürünlerinin değerlerinde bir değişiklik yok. Sadece senin paranın değeri azaldığı için daha çok TL vermen gerekiyor. Yoksa dolara, Euro'ya birşey yok.
|
Haha iyi oluyor daha çok zam gelsin. Her gün bir şeylere zam gelip duruyor apple’ın bir suçu yok türkiye deki vergi ve kurlar yüzünden böyle oluyor. Dün tekstil ürünlerine %20 zam geldi ama haberi bile yapılmadı. Ondan önce 400 ürüne ve ondan önce de 800 ürüne vergi zammı getirildi.
Ayrıca en çok beğeni alan yorumlar üstte gözükmüyor. Neden sansürleyip gizliyorsunuz? |
dolara %30 zammı geldi de bu fiyatlar bu kadar arttı.
yoksa apple damı bizi öğrendi? ne dayarsan sesleri çıkmıyor bunların zaten, bide ben vurayım kırbacı mı dedi? :) |
Almayın arkadaşlar....salaklık bu kadar para vermek. Hayatımda android kullanmamış biri olarak xiaomi ye geçiş yaptım. Telefonu 2500 liraya aldım. Resmen dünya varmış. Ufacık ekranlı iphone 7 den sonra bir oh çektim. Üstelik hafıza da 128 gb. Pil bitmiyor. Sabah yüzde 90-92 şarjla çıkıyorum, arada film seyrediyorum, video olsun, sosyal medya olsun akşama yüzde 35-40 ile dönüyorum. İphoneda kablo ile yaşıyordum resmen. Hızlı şarj var 1 saat dursa yetiyor. Daha hayatta almam iphone. Belki ipadi bırakmam. İphone 11 8000 lira..el insaf yani...3 kere telefon değiştiririm ben o paraya...
|
O 2500 e aldığınız telefon muhtemelen 2 ay önce 1700-2000 arası idi. Sorun iPhone değil. Almayınca düzelsin. Sorun düzgün yönetilememek. Sadece iPhone'a mı zam geldi. Bir bakın etrafınıza. Zam gelmeyen herhangi bir kalem var mı?
|
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- evernote ücretli mi
- reddit video indir
- tiktok hesap silme
- e devlet"ten abonelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X