Şimdi Ara

Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dayandılar, daha erken olması lazımdı.

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    En alttaki XR 64 GB yanlış yazılmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim alır be çok pahali ydi zaten

• speed001 kullanıcısına yanıt

Her zaman öyle olmuyor ama bu işler.

Siz bu ürünleri alan herkesi 15-20 yaşında ergen veya elindeki ürün ile hava atmaya çalışan mı sanıyorsunuz ben anlamıyorum yani ? İnsanların gerçekten ihtiyaçlarını gören ürünler işte tam bu "almayın" dediğiniz ürünler oluyor bunu bilin yani.

Üstelik sadece Apple ürünleri zam yapmıyor ! Yine böyle sanıyorsanız üzgünüm hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Ben 11 vs falan almam.Hiç düşünmedim bile.Ama bilgisayar aksesuar için bakarım ,düşünürüm.5 yıl önce SE ilk çıktığında hemen almıştım ,üstelik askerde iken işsiz iken.Sonra 2.el iPhone 6 'ya geçmek durumunda kaldım.Halen kullanıyorum ama yetmiyor artık ! Evet yetmiyor ve yenilemem gerek ,ama yenileyemiyorum.İşsiz halimle aldığım telefonu bu sefer nispeten biraz fazla kazanıyor olmama rağmen alamıyorum artık .Nedeni belli.Ben sen almayınca Apple aa düşürelim vergi veriyorlar zaten falan filan demeyecek üstelik ! 3 ay sonra bunlara yine vergi eklenecek !

Eeeea yaw illa ki iPhone mu alacaksın sen yani diyeceksin biliyorum.Evet .Çünkü alıştım ,çünkü işime yarıyor ,çünkü macbook iPad Apple tv kullanıyorum ve her şeyi direk kesintisiz bağlayabiliyorum.İpad yenilemem gerekiyor iPad Pro için para biriktiriyoruz (bu ayrı bir komedi) ama alamıyoruz ! 1.5 ay sonra alırım artık nihayet diyordum pat zam geldi.Evet İpad Pro yine gerekli.Çünkü işim gereği görsellik mobil olmak çok önemli.

Yani bu vergilerin artışların nedeni vatandaş falan değil ! ( Aslında öyle ama dolaylı yoldan biraz ) Senin ekonomin sağlam olur o zaman firmalar yine keyfi zam yaparsa o zaman başka konuşuruz.Öyle x kişi hava atıyor y kişi hava atıyor ondan böyle siz almayın demeler ile olmaz bu işler.Hava atacak adam her fırsatta yapar bunu.O zihniyete sahip çünkü.

• Gerekirse 50 bin tl olsun yine Alıcaz her şekilde alırız Siz kafaya takmayın bu kadar telefona zam gelirken Applei haber yapmak göz önüne sokmakla neyi amaçlıyorsunuz parası olmayan almasın Yetmez ama Apple.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel haber biraz daha zam olabilirdi ama neyse

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığın gerçeğin farkına varabilecek bir kitle yok ülkede.

• Bir de cuma günü açıklanacak enflasyon verisi var. Bakalım ne çıkacak.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Hocam ben sizi desteklemek için alıntı yaptım ama siz nasıl anladınız mesajı ben çözemedim, hemen tartışma modundasınız, bu telefonu veya genel anlamda bu cihazları bahsettiğiniz Apple marka ürün havuzunda yaşayıp, yani spesifik kullanamayıp sırf en son çıkan diye alan ve ''ergen olmayan'' bir yığın insan var bahsettiğim ve karşılaştığım tipler buydu.

• 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam

• Çogünlü bir arasözü vardı yav neydi
    Hah buldum

Devamke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zam değil o, güncelleme ??

• Aynen :)

• Hala "Apple çok pahalı yhaa" diyorlar. Apple pahalı değil senin paran değersiz olan bu.

• Cebimizde kontör alacak paramız yok ama yine de Apple

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.