Şimdi Ara

Apple Türkiye'den iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünlere zam! İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
0
Favori
18.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone Xs ten accık daha iyi foto çekiyor diye deli gibi İphone 11 sattı. 144 piksel Instagrama foto atıcam diye kapış kapış satılan bir ürün bar ise adamlar da.bakar keriz çok. dayarlar zammı. ne de olsa yine satılacak yine satılacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rahatladık mı?

• Zam değil güncelleme

• Bundan sonra dolara yada altına yatırım yapacağınıza Apple yatırım yapmak daha mantıklı zira çok kazandırıyor. şaka bir yana Apple kullananlar cihazlarının değerini bilsin derim

• istante İ kullanıcısına yanıt
    O 2500 e aldığınız telefon muhtemelen 2 ay önce 1700-2000 arası idi. Sorun iPhone değil. Almayınca düzelsin. Sorun düzgün yönetilememek. Sadece iPhone'a mı zam geldi. Bir bakın etrafınıza. Zam gelmeyen herhangi bir kalem var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sounderland

Bu mesaj silindi.
    Senin küfürlerin ne olacak? Ayrıca hakaret var? Partiye üyesin anladık. Eninde sonunda bitecek biliyoruz. Bakalım o zaman ne yapacaksınız..

• biri amiral gemisş diğeri giriş seviyesi,11k ya alınca tabiki ona göre daha iyi kamera,ekran, batarya,ios gibi özellikleri ediniyosun.teknolojiyi takip etmek,ihtiyacı için alan kişilere salak diyosunuz bide 💩

• speed001 kullanıcısına yanıt

Beni değil istante arkadaşı alıntı yapmıştınız.Ben aslında hem arkadaşın hem sizin mesaja böyle yazdım ama eksik alıntı çıkmış.

Neyse...

Tartışma modu değil.Bazı gerçekler artık görülsün diye yazıyorum.Yani olaya çok yanlış bakıyor çoğu arkadaş.Zamlar geldikçe alma yapma etme falan filan yazanları gördükçe çıldırıyorum artık ! Hele bazıları başka boyutlara çıkartıp alma ne eleştiriyorsun çoluk çocuk iPhone alamıyor diye hükümeti eleştiriyor falan yazıyorlar ....Bir yerlerden anlıyorlar işte meseleyi.

Artık vergiler katlanarak gidiyor.Ee kur malum.Tamam 7-8 değerinden düştü ama aslında hissedilir değerler halen o fiyatlar.Çünkü ortada güven yok.Bu fiyatların düşmesi için 3-4 değerlerini görmemiz lazım.Ancak o zaman düşer.

Durum böyle iken ihtiyaçlarını karşılayamayınca insanın gücüne gidiyor arkadaş.Oturup ağlamak istiyorum yani bir köşede.Siniri bozuluyor insanın.Yazık yani.Ortalama bir geliri olan kişi için şu zamanda İpad alacağız diye 4-5 ay beklemek zorunda kalmak çok acı.

Öyle almayalım falan boş konuşmalar..Almazsak ne olur ? Adamlar buradaki 3.mağazasını açmaz, olanlardan 1 tanesini kapatır sonra diğerini kapatır ve gider.Bu iyi bir şey mi ? Salgın dönemindeyiz zaten.

Bu gelen kur artışları ve vergi zamları nedeniyle bazı firmalar kendi ürün zamlarını yapamıyor.Böylece hükümet neredeyse ürünün fiyatından fazlasını vergi olarak alıyor.Yani firmadan daha çok kazanıyor ! Evet.Bu doğru.İnanılmaz ama doğru.Apple ise kendi zam yapıyor.Fark bu.Ayrıca göreceksiniz Apple zam yaptı yarın diğer firmalar boş mu duracak sanıyorsunuz ?

• Almayı düşünen olursa eğer, Amazonda 2. nesil Airpods hala eski fiyatında + sanırım mobil uygulamayı ilk kez indirince de 20tl sepette düşüyor..

• 3 gün önce 16” MacBook Pro almıştım. Resmen yatırım olarak aldığım bir cihazdı.

Bu durumu bilerek ve hissederek aldım. 15.299₺ odedim. Aynı cihaz 20.200₺ şuan

Sigara içseydim, bunun üzerine sigara yakardım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung un huvainin telefonlarına baktıgımda apple sadece işletim sistemi için alınabilir ama parasına baktıgımda bugun telefona 2 bin tl dısında para vermem benım ıcın ekran kartı işlemci rem bunlar daha önemlidir eski dh cilerden kım kaldıkı sonucta

• Zenginler hadi iyisiniz. Havanız, cakanız biraz daha arttı.

• Diğer firmalar sanki cihazları appledan bugün almış gibi hemen değiştirdiler fiyatları....

• Zaten fiyatlar 6 TL'nın altındaki eski dolar kuruna göreydi, Apple'ın bunu çok daha önce yapmasını bekliyordum, Avrupa'da 400 Euro'ya satılan SE burada 5300 TL iken, Avrupa'da 700 Euro olan 11'in burada 7300 TL olması zaten fiyat dengesi açısından mantıksızdı. Döviz düşse Apple sadece SE'nin fiyatını aşağı yönde güncelleyecekti fakat TL değer kazanmamakta diretti, bunun üzerine adamlar halihazırdaki SE hariç ürünlere zam yapmak zorunda kaldılar. Ülkede cep telefonunda %90 vergi var, 700 euro baz fiyatı olan iPhone 11 700*%90 vergi ile 1330 euro yapar ki bu da 10.240 TL yapıyor. Yani Apple, birkaç yıl önceki Apple'ın aksine iPhone'larda Türkiye'ye özel düşük fiyatlandırma yapıyor. Mac'lerde ise vergi o kadar yüksek olmamasına rağmen fiyatlar uçuk şekilde kazık.

• Hayırlı olsun 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 1 Temmuz 2020; 11:5:52 >
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt

Dolar son dönemde 5 küsürlerden 6,9 a dayandı. Bayadır yansıtmıyorlardı. Üstüne vergiyi de ekleyince normal. Alt seviye android telefonlar 2000 den başlıyor artık. Mi9t 2500 e satılıyordu 3000 bandına çıktı. Kaldı ki orta segment bir telefon.

kur ve vergi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 1 Temmuz 2020; 11:6:55 >
  • dockhanger kullanıcısına yanıt
    S3'ü ilk çıktığın da 900tl ye aldım. Rahat 4 yıl kullandım, sonra fırtınaya yakalandığım gün bozuldu. 2 yıldır j5 pro kullanıyorum telefona bu kadar para verilmez zira yaptığı belli pc her işe yarıyor.

• cngzmls C kullanıcısına yanıt

Evet çok havalandım ben şu an...Off ne hava atacağım var ya şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

3 gün önce 16” MacBook Pro almıştım. Resmen yatırım olarak aldığım bir cihazdı.

Bu durumu bilerek ve hissederek aldım. 15.299₺ odedim. Aynı cihaz 20.200₺ şuan

Sigara içseydim, bunun üzerine sigara yakardım :)

Hayırlı olsun.

Bu aralar alacak olan çoğu kişi okul kampanyasını bekliyordu ,bu bir risk idi çünkü Apple her yıl Temmuz-Eylül arası zam yapıyordu zaten.Siz riski almadınız ,almış olanlar ise artık kulaklık ile almaları şart oldu gibi bir şey.Ancak kurtacaklar çünkü durumu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.