Değerli DonanımHaber Otomobil Ailesi ;
Herkese sağlıklı ve hayırlı günler dilerim.
17.11.2021 tarihinde , aracım hatalı park sonucu çekildi. İşe yetişmem dolayısıyla , otoparka giderek hızlıca ilgili ücreti ödedim ( Yaklaşık 170 TL ). E-Devlet tarafından gönderilen e-maile istinaden , aracımla alakalı gözüken borç durumu söz konusu ve %25 erken ödeme indirimi yapılmakta.
Bu duruma istinaden , otoparka ödediğim ücreti iade alıp , e-devlet üzerinden ödeme yapabilir miyim ?
Aciliyetim sebebiyle otoparktan aracımı alırken hiç bir fiş/fatura / ödeme belgesi almadım.
Değerli bilgilerinizi iletirseniz çok sevinirim.
Herkese sağlıklı günler.
IMEI KAYIT İPTALİ HAKKINDA ( PARÇALANAN TELEFON )
Arkadaşlar herkese hayırlı ve sağlıklı günler dilerim.
Google'da aramama rağmen bilgi bulamadığım bir durumu , öğrenebilmek açısından forumda tecrübeli arkadaşlardan destek almak amacıyla açıyorum
2019 Yılında, İtalya'dan satın aldığım iPhone 11 Pro Max telefonumu 2020 yılında pasaportuma kayıt ettirdim. Bugüne kadar telefonumu sorunsuz kullanıyordum ancak bugün bir kızgınlıkla telefonumu paramparça ettim. Şuan ekranda hiç bir görüntü yok, WhatsApp üzerinden bildirim gelince telefon tepki veriyor ancak arama sırasında telefon ulaşılamaz gözüküyor.
Telefonumun kaydını sildirip , tekrar yurtdışından bir telefon satın aldığımda, yeni kayıt yapabiliyor muyum ?
Yoksa 2023 'ün 1 Ocak tarihine kadar pasaport kaydını beklemek durumunda mıyım ?
İlgili Regülasyona erişemedim. Bilgi verebilecek varsa sevinirim.
Sevgiler.
Değerli DonanımHaber Otomobil Sevdalıları ; Hepinize sağlıklı günler dilerim.
Bugün tarafıma gelen postada , İkâmet ettiğim Bakırköy'de - Fişekhane Caddesi - ( Bakırköy Meydan, Carousel ve Capacity'nin olduğu lokasyon ) konumu belirtilerek tarafıma '' SEYİR HALİNDE CEP TELEFONUYLA KONUŞMA '' şeklinde trafik cezası gelmiş.
Bana hiç bir şekilde bir tutanak tutturulmadı, çevirme olmadı . 24/08/2020 tarihinde, saat 12:18'de ceza yediğime dair bir not düşülmüş, imzalanıp tarafıma iletilmiş ve E-DEVLET üzerinde, böyle bir ceza gözükmemekte.
Belirtilen konum, Istanbul | Bakırköy'ün en işlek caddesi ve trafik yoğunluğunun gayet yoğun olduğu bir vakit.
Bunun itirazını nereye , nasıl yapabilirim ? Böyle birşey nasıl olur anlamış değilim. Yolda giderken, kafalarına göre ceza yazabiliyorlar mı ?
Sevgiler.
|
|
|
Şampiyonlar Ligi Deplasman Maçı Hakkında
|
GİTTİGİDİYOR AIRPODS REZİLLİĞİ ! > RESİMLER EKLENDİ <
|
Neden Bütün Problemlerin Kaynağı = FENERBAHÇE ?
|
İlgi Alanları: Drone Kullanmak - Seyahat - Video Editleme - Fotoğrafçılık - Figür Koleksiyonu - Konsol ve Oyunları - Ticaret
YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan Donanım Tercihlerim Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo MobileApple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB |
YOUTUBE ve INSTAGRAM SAYFALARIMA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan Donanım Tercihlerim Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo MobileApple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB |
Merhaba ; Ben Eren Aslanhan.2009 Yılından beri aktif olarak DonanımHaber Forumları içerisinde ilgisi ve bilgisine sahip olduğumu düşündüğüm konular dahilinde ; Deneyimlerimi , tecrübelerimi yazmaktayım.10 yılı aşkın süredir , çeşitli forum içi organizasyonlar , paylaşımlar vb. DonanımHaber'in sahip olduğu dinamiklere ve etkinliklere uygun olarak forumu kullanmaktayım.Aynı zamanda , 10 yıldır aktif olarak İkinci El bölümünde Dükkanım mevcuttur. Hobi olarak : Figür Koleksiyonculuğu , Konsol Oyunları , Seyahat Etmek , Drone Kullanmak , Alışveriş Yapmak , Elektronik aletler ile çeşitli incelemeler çekmek ve buna benzer durumlara ilgim var. Tüm sorularınızı PM ile tarafıma iletebilirsiniz.Gün içerisinde dönüş yaparım. |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.669
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.398
Konularının görüntülenme sayısı: 95.343 (Bu ay: 1.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.812 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun