Arkadaşlar herkese merhabalar ; Forumda ve Google üzerinden yaptığım araştırmalar sonucu net ve sağlam kaynak bulamadığım için buraya bilgi almak için konuyu açıyorum ...
6 Kasım Tarihinde oynanacak Schalke - Galatasaray Maçına gitmeyi düşünüyorum . Hali hazırda vizem mevcut .
Almanya ( Köln ) şehrine 9 kez gittim . Schalke ( Gelsenkirchen şehri ) için ulaşım , bilet vb nasıl işliyor . Daha önce giden tecrübe eden arkadaşlar varsa bilgi verebilirse çok sevinirim .
Köln' üzerinden mi gitmek daha yakın olur veya farklı bir şehir lokasyonu var mıdır .
Lütfen bilgi veriniz
Sevgiler
Bu tür sorular için umarım buradan birileri yardımcı olabilir ancak istediğin sonuca facebookta bulunan galatasaray germany sayfasından daha rahat ulaşabilirsin. en azından ordaki şahıslarla irtibata geçip.
Haritadan baktım da, Köln baya bir uzak kalıyor. Düsseldorf Dortmund Duisburg havalanı olan ve daha yakın olan şehirler. Hiçbiri olmadı o zaman Köln'ü tercih edersin.
Almanya da ulaşım çok kolay. Tren! Gideceğin şehri belirle sonra da google mpas'den tren seferlerine bak. Gerçekten çok kolay..