Şimdi Ara

Galatasaray Antrenmanına gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray a takımının antrenmanını izlemek istiyorum. Antrenman saatleri hangi antrenmanlar taraftara açık vs. nasıl öğrenebilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Galatasaray Antrenmanına Gitmek

Galatasaray Spor Kulübü'nün antrenmanlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde izleyebilirsiniz. Antrenmanları izlemek için belirli gün ve saatlerde tesisleri ziyaret etmeniz gerekir.

Galatasaray Antrenman Saatleri

Antrenman saatleri gün ve döneme göre değişebilir. Güncel antrenman saatlerini Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından öğrenebilirsiniz.

Galatasaray Antrenman İzleme Ücreti

Antrenmanları izlemek ücretsizdir. Ancak, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giriş için bir ücret ödemeniz gerekebilir. Güncel giriş ücretleri için kulübün resmi web sitesini kontrol etmeniz önerilir.

Metin Oktay Tesisleri Antrenman Saatleri

Antrenman saatleri gün ve döneme göre değişebildiğinden, güncel saatleri öğrenmek için Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip etmeniz önerilir.

Galatasaray Antrenman Günleri

Antrenmanlar genellikle hafta içi günlerde yapılır. Güncel antrenman günleri ve saatleri için Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol etmeniz önerilir.

Antrenmanları izlerken, tesis kurallarına uymanız ve oyunculara veya antrenman personeline saygı göstermeniz önemlidir. Ayrıca, fotoğraf ve video çekimi için kulübün izin politikalarına uymanız gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Florya Metin Oktay Tesisleri
    Florya Metin Oktay Tesisleri
    Florya – İstanbul

Tel: 0 212 663 00 90 / 0 212 663 04 80
    Faks: 0 212 574 04 24
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Florya – İstanbul

Tel: 0 212 663 00 90 / 0 212 663 04 80
    Faks: 0 212 574 04 24

Teşekkürler bugün aradım bu numaraları ama galiba saat 5 i geçtiği için açan olmadı.Yok mu bilen birisi ?
  • Arkadaşım gitme bence oranın güvenlikleri kekonun atası insanlara hayvan muamelesi yapıyorlar. Bundan 5 sene önce gitmiştim bi daha önünden bile geçmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

Kafana dikkat et.

the bomb has been planted

Ayıp
  • Taraftara açık antrenmanlar eskisi kadar sık yapılmıyor. Millet sahaya atlıyor hep, birkaç kere gittim ve bu millet hiçbir şeyi hak etmiyor onu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam arkadaşım bilgilendirme için saol ama birde bu söylediklerine rağmen o ortamı tecrübe etmek istiyorum. Bana nasıl gittiğini antrenman saatlerini falan nasıl öğrendiğini anlatsan daha yararlı olur.
  • şizofrenn Ş kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinden veya arayarak öğreniyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.