Şimdi Ara

Ünal Aysal '' Juventus Maçı Hayati Bir Önem Taşımıyor. ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GSTV'ye önemli açıklamalar yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile yapacakları maç için "Hayati bir önem taşımıyor" yorumunu yapan Ünal Aysal, transfer konusuna da açıklık getirdi. İşte Aysal'ın açıklamaları:

"Juventus maçını almak istiyoruz. Camianın hedefi tek. Galatasaray'ın başarılarına bir yenisi daha eklenecek. Ancak bu maçın hayati bir önemi yok. Dünyanın sonu değil. Sadece tur için önemli. UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek de önemli. Önceliğim Real Madrid'in Kopenhag'ı yenmesi. Kopenhag'ın devre dışı kalması lazım. Transfer konusunda şu anda konuşmak istemiyorum. Hocamızın büyük talepleri yok. Sadece birkaç genç isim istedi. Puan farkının kapanacağına inanıyorum. Galatasaray'da umutlar bitmez. Umutların bitmesi için de bir sebep yok. Başlangıçlar kimseyi aldatmasın."

habertürk

• Yalandır herhalde böyle bir şey söylemez.
  • şu yazının haber yapılması bile skandal. hadi haer yapan yer yaptı da bizim için önemi nedir? söylenmesi gerekeni söylemiş zaten,

geçmemizgerektiği, camianın hedefinin bu olduğunu ancak kaybedersek de dünyanın sonu olmadığını yani beyni aklı olan her insanın alfları işte sıradan.

neyi tartışııyorlar acaba bu yazıda ya da birazdan tartışacaklar.

harbiden cins memleket ya.
  • Doğru konuşmuş olmazsa olmaz yapacak bişi yok.
    Juventus taraftarı olsam gs yi çerez olarak görürdüm.
    Avrupada onların gözünde bir kopenhagdan farklı değiliz.
    Farklı olabilmemiz için önce yabancı sınırının kalkıp boş boş oynayan türklerden kurtulmalıyız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Yalandır herhalde böyle bir şey söylemez.

Haber Real Türk insanı realiteye hiç alışık değil . Hep Yalan hep yalanla olmaz ... Artık kendimizi bilmeliyiz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

şu yazının haber yapılması bile skandal. hadi haer yapan yer yaptı da bizim için önemi nedir? söylenmesi gerekeni söylemiş zaten,

geçmemizgerektiği, camianın hedefinin bu olduğunu ancak kaybedersek de dünyanın sonu olmadığını yani beyni aklı olan her insanın alfları işte sıradan.

Niye haber yapilmasin? Galatasaray baskaninin soyledigi her sey haber degeri tasir

• quote:

Gstv'de açıkladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

quote:

şu yazının haber yapılması bile skandal. hadi haer yapan yer yaptı da bizim için önemi nedir? söylenmesi gerekeni söylemiş zaten,

Niye haber yapilmasin? Galatasaray baskaninin soyledigi her sey haber degeri tasir

laf olsun diye söyleme.

ben haber değerinden demiyorum,

bu lafın üzerine tartışırlar şimdi, yok gs hedef küçültmüş, yok nasıl hayati değil ıvır zıvır işte... birazdan gelirler ama ben erken yazdım belki çok saldırmazlar :)

• bu memleketten bir cacık olmaz.

şu gelen yormlara bak ya, ağlıycam resmen sinirimden, nedir bu ülkenin eğitim seviyesi böyle? bu okullar hocalar bir halta yaramıyorlar, bilgisayarlar kitaplar kişisel gelişim rezalet boyutta.

dün bir yönetici konuşmuş diyor ki, geçelim meçelim juveyi de, sonuncuda olabiliriz ona göre dikkatli olmalıyız diyor, aysal diyor ki elbette tur için çıkacağız ancak dünyanın sonu değil diyor. hayır aksini iddia eden varsa gs elenirse gidip kendini boğazdan atsın hayati mesele ise.

ne kadar boş ya.
  • Abi gayet mantıklı bir açıklama nesi problem oldu anlamadım
  • quote:

böyle bir şey derken sanki adam "Juventus'u zaten yenemeyiz, inşallah yenilmeyiz de avrupada devam ederiz" demiş.

Gayet doğru şeyleri söylemiş, illa kazanmamız gerekmiyor, böyle bir gruptan Avrupa ligine gitmek de başarıdır artık kendimizi büyük görmeyi bırakalım. Geçen sene kek bir grup geldi, hedef gruptan çıkmaktı, sonra Schalke geldi, geçeriz dedik geçtik.

Ama bu sene grup zor, biri Madrid, öbürü istatistikçilerin kupayı kazanma ihtimalini favorilerden sonra en yüksek gördüğü takımlardan.

Yani kısaca; hedef yenmek, yenersek güzel bir şey ama berabere kalırsak ya da yenilip avrupa liginden devam edersek de iyi bir sonuç. Kötü sonuç nedir? bir anda grupta 4.lüğe düşmek. Bu sonuç olmadığı sürece her sonuç iyidir bizim için.

• Türkiye kupası bizim için daha önemli deseymiş daha doğru bir cümle olurmuş.
    Kimse juve'ye 5 atıcaz falan demesini beklemiyor zaten ama hayati bir önem taşımıyor ne demek lan.
  • quote:

Türkiye kupası bizim için daha önemli deseymiş daha doğru bir cümle olurmuş.
    Kimse juve'ye 5 atıcaz falan demesini beklemiyor zaten ama hayati bir önem taşımıyor ne demek lan.

dostum hayati öneme sahip olduğunu düşünüyorsan, olumsuz bir sonuç sonrası kendini boğaz köprüsünden aşağı atabilirsin, istersen öncesinde silahla floryayı basıp 3*5 futbolcu öldürüp sonra intihar da edebilirsin.

yani mantığınız nasıl çalışıyor, kavrayamıyorum, gerçekten uzun yıllar gerektiriyor, düşünüyorum insanlar nasıl bu kadar farklı düşünebiliyor basit şeyler üzerinde.

bir takım elbette bir takımı yenmek için sahaya çıkar hele ki galibiyete ihtiyacı olan tarafsa. yani aysal diyecek ki beraberliğe mi oynayın? yenmemiz lazım zaten,

sen yenmek için galibiyet gereken durumda oyuncularına 'çocuklar buün beraberlik almaya çıkıyoruz haydi' der misin?

• Başkanın kendi takımına güveni yok! Koy Juveye sonra kim ne halt yerse yesin. Böyle bir şeyi görmedim. Rezillikten başka bir şey değil...

http://s14.directupload.net/images/131207/oa3otrru.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Başkanın kendi takımına güveni yok! Koy Juveye sonra kim ne halt yerse yesin. Böyle bir şeyi görmedim. Rezillikten başka bir şey değil...

bu yorumu yazan adam üniversite okuyor.
  • quote:

quote:

Türkiye kupası bizim için daha önemli deseymiş daha doğru bir cümle olurmuş.

dostum hayati öneme sahip olduğunu düşünüyorsan, olumsuz bir sonuç sonrası kendini boğaz köprüsünden aşağı atabilirsin, istersen öncesinde silahla floryayı basıp 3*5 futbolcu öldürüp sonra intihar da edebilirsin.

yani mantığınız nasıl çalışıyor, kavrayamıyorum, gerçekten uzun yıllar gerektiriyor, düşünüyorum insanlar nasıl bu kadar farklı düşünebiliyor basit şeyler üzerinde.

bir takım elbette bir takımı yenmek için sahaya çıkar hele ki galibiyete ihtiyacı olan tarafsa. yani aysal diyecek ki beraberliğe mi oynayın? yenmemiz lazım zaten,

sen yenmek için galibiyet gereken durumda oyuncularına 'çocuklar buün beraberlik almaya çıkıyoruz haydi' der misin?

Gruptan çıkma şansımız devam ediyor ve başkanın söyledikleri saçmalıktan başka bir şey değil.

Sende hikaye anlatmaktan vazgeç artık.

• ben beğenmedim açıklamayı, tamam yenmek var yenilmek var dersin de, kelimesi kelimesine doğruysa cl de işimiz yok avrupa ligine bakıyoruz diyor adam, hani gören de oraya gidince tur atlayabileceğimizi sanır :) daha antep bb'yi zor eledik.
  • Dünyanın sonu değil ama bunu başkan olarak maçtan önce söylemesi garip, bu konuda toy biraz başkan....

Mac oynanir juve 3-0 kazanır "gayet doğal, olabilir" ama sonra başkan zaten onemsememisti derler boşuna medya zarar verir belki çoğu taraftar da kizar al iste bu kafayla elenmemiz doğal der...diyecekse futbolculara desin medyaya boşuna malzeme birakiyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Başkanın kendi takımına güveni yok! Koy Juveye sonra kim ne halt yerse yesin. Böyle bir şeyi görmedim. Rezillikten başka bir şey değil...

bu yorumu yazan adam üniversite okuyor.

Adamın yanlış söylediği şey ne ?!

Alışmışız biz başkaları birşey yapsın bizde onlar sayesinde gruptan çıkalım. Kendi kaderini kendin belirle. Yen juventusu diğer maçı düşünme .

O kadar selçuk Galatsaray forması giyicek kapasitede değil diyorsun balon diyorsun , Ama o klübün başkanı başka klüplerin kendi kaderini çizmesini normal karşılıyorsun ?!

Madem büyük klüpsün kendi kaderini kendin belirle. Kaldıki gruptan çıkmak için Real kophenag'ı yensin diyorsunda Avrupa Ligine ŞL den gelecek takımlara nasıl karşı koyacaksın. Nasıl başarı bekliyorsun. Başkan olarak takımına güvenip cesaret aşıla en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Dünyanın sonu değil ama bunu başkan olarak maçtan önce söylemesi garip, bu konuda toy biraz başkan....

Mac oynanir juve 3-0 kazanır "gayet doğal, olabilir" ama sonra başkan zaten onemsememisti derler boşuna medya zarar verir belki çoğu taraftar da kizar al iste bu kafayla elenmemiz doğal der...diyecekse futbolculara desin medyaya boşuna malzeme birakiyor...

Bu adam
    dandirik medya, 3-5 keko taraftarın düşünceleriyle mi hareket edecek? ona göre mi demeç verecek? 3-5 keko mutlu olsun diye mi konuşacak?

aysal'ın umrunda mı şuan senin onun bunun ne düşünüdğü?

aysal'ın işi zeki adamlarla. şuradaki çoluk çocuk aklıyla hareket etse bu yerlerde olmazdı zaten.

medya sabah akşam konuşsa ne konuşmasa ne?adamın umrunda mı? önemli olan kongre ne düşünüyor, çünkü onun seviyesi onu yargılayacak yer orası... taraftara kalsa haftada bir başkan hoca futbolcular yenilenir.

şunun haber olması tartışılması inan utanç verici bir şey. ciddi diyorum, bu basit mesele değil.

--

çıkma şansı son maçakalmış evinde oynayan takımın elendik demesi dünya tarihinde yok.

bugün uşakspor amatörde, gs ile maç yapsa yine insan içten içe ulan yener miyiz der iken, biz burada SON MAÇA KALMIŞ HEMDE KENDİ EVİMİZDE HEMDE İYİ KADROMUZLA, İŞTE UMUTLAR MI BİTMİŞ, BAŞKANA YAKIŞMADI GİBİ ABUK SABUK ŞEYLER SÖYLÜYORUZ.

ULA AYSAL'IN ŞİMDİ İÇİ İÇİNİ YİYOR HEYECANLI, GÖRENDE MAÇA 7 KİŞİ ÇIKACAĞIZ, TAKIM OLARAK AMATÖR TOPÇULARIZ DA JUVE İLE MAÇA ÇIKACAĞIZ.

CİDDİ DİYORUM ŞU FORUM GERÇEKTEN TÜRKİYE'NİN AYNASI EĞTİİM SEVİYESİ FUTBOLA BAKIŞ AÇISI HER ŞEYİ GÖSTERİYOR.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.