Abi Galatasaray'da oynuyorsan 3.kalecide olsan onun ağırlığını hissedip daha çok çalışacaksın gerekirse karşılaşacağın forvet veya kanatların geçmişini izleyeceksin bu adam nasıl vurur ne yapar diye inceleyeceksin. Bugün Balenin attığı vuruş tıpa tıpını 10 kere atmıştır ancak bu sefer cidden kurtarılacak basit bir bölgeye gitmiş sen sadece trene bakar gibi bakıyorsun ve 2.golde adam dengesiz vuruyor sen yanından geçen yumuşak topa dokunsan bile çıkartamıyorsun.
Sonra hatasız oynayan bizim defans çöküyor suçlu Chedjou,Gökhan Zan gibi iyi iş çıkaran oyuncular oluyor. Zaten 2-1 olduğunda maç bitmişti Melo savurganlaştı ve Sneijder'in ilk 11 başlamaması büyük yanlıştı. İlkyarıda kaç kere defans arkasına top atıldı koşular yapıldı izin vermedik kanatlar kapatıldı bunları gören yok tabi, ama maç sonunda yine suçlu defans.
Burada Chedjou Gökhan o bu şu diye suçlu aramayın yaşına tecrübesine bakmam tek suçlu yediği saçma gollerle Eray'dır. Aykut'u ligde kalede göreyim yine bu adamı bir daha kalede görmeyeyim şükür ederim.
22 yaşında ki bir genç için lig maçları fazla iken Şamiyonlar ligi ve karşında ki de Real Madrid olunca anca bu kadar olur belki adamın Kalecilik hayatı bitti ya da ve vs..
Eray'a kızmadım ama yönetimin Muslera'dan sonra ikinci kaleci olarak neden muslerayı aratmayacak bir kaleci bulundurmadı onu tartışmamız lazım.
Erayın hataları bariz belli kimse erayın hatasız oynadığını söylemez, ancak maalesef böyle bir maçta eraydanda üstün bir performans beklememek gerektiğni biz biliyoruz ama maalesef şampiyonlar liginde oynayan türkiyenin 3 büyük takımından biri olan galatasaray başkanı bilmiyor.
hadi gökhan allah var iyi oynadı da chedjou yerine 1 kilo soğan koysan maç 3-1 bitebilirdi
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıSevdası
22 yaşında ki bir genç için lig maçları fazla iken Şamiyonlar ligi ve karşında ki de Real Madrid olunca anca bu kadar olur belki adamın Kalecilik hayatı bitti ya da ve vs..
Eray'a kızmadım ama yönetimin Muslera'dan sonra ikinci kaleci olarak neden muslerayı aratmayacak bir kaleci bulundurmadı onu tartışmamız lazım.
Neden yönetim? Fatih Terim de de hata var. Yedek kaleci transferi için rapor verdimi hiç acaba?
Yoksa GS altyapısından çıkan futbolculara kıyak çektiği için mi Eray kalsın dedi?
Eray tecrübesiz biri, bu yüzden pek birşey söyleme lüksümüz yok ama yediği ilk iki gol tamamen balondu.
hadi gökhan allah var iyi oynadı da chedjou yerine 1 kilo soğan koysan maç 3-1 bitebilirdi
+1905
chedjou denen adama her maç içimden küfürleri saydırıyorum kimse kusura bakmasın adam dh forumunda şu an ülkeyi yöneten parti gibi bir durumda yaptığı bütün hatalar görmezden gelinir ama bir iyi hareket yapar oo chedjou çok iyiymiş diye konu açarlar bu saatli bombaya 7m euro verdik aldık ki zaten aldıktan sonra dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama kimse chedjou çok kaliteli stoper vs diye açıklama yapmadı bu da az çok oyuncunun kalitesini göstermişti oynayınca ne olduğunu anladık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme