Bu gariban kardeşinizi kim bu hale getirdi? |
Maraz'ın bu hale gelmesinde kim sorumlu?
Maraz'ın bu hale gelmesinde kim sorumlu?
(En Son Oy Tarihi: 2.4.2023)
-
-
delirmiş olum bu, tipim de tipim tipim de tipim anaaa.. tipsiz değilsin, sorun sende diyoruz yok anam inandıramıyoruz da
-
Malesef Türkiye
Maraz ali sadece ulkemizdeki durumsal sorunsalların aşırı ucuna yakın bi adam
Bunun bi tık yükseği kizlar bana bahmiyeeeeaaahhh diye çıkıp insan öldürenler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rahmetli baskan kennedy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vajinali yaratiklar
onlar bana itmisim gibi davranmasa digerleri olmazdi
-
maraz , bu 250 gr a sahip hayatta hiç bir vasfı olmayan b*k parçalarını hayatının bu kadar önemli bir meselesi haline getirmekle sen en büyük hatayı yapmışsın olum be zaten . bu kadar ezik bi eleman olmasaydın kendini güçlü durmaya zorlasaydın iki üç tane boş beleş için kendini beş paralık duruma düşürmezdin . hayatta birilerinin sana iyi davranmasını bekliyosan sen daha çok farklı hallere gelirsin , sıkarsın kafana en sonunda . yaşanmaz olum böyle yaşanmaz , hayatına çeki düzen ver . 1 2 tanesiyle konuşabilmeyi becerseydin çoğunun ne kadar mal olduğunu anlardın haline acırdın . ama ne anlatabilirim ki ben sana . yazık etme kendine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 15 Nisan 2021; 1:34:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020maraz , bu 250 gr a sahip hayatta hiç bir vasfı olmayan b*k parçalarını hayatının bu kadar önemli bir meselesi haline getirmekle sen en büyük hatayı yapmışsın olum be zaten . bu kadar ezik bi eleman olmasaydın kendini güçlü durmaya zorlasaydın iki üç tane boş beleş için kendini beş paralık duruma düşürmezdin . hayatta birilerinin sana iyi davranmasını bekliyosan sen daha çok farklı hallere gelirsin , sıkarsın kafana en sonunda . yaşanmaz olum böyle yaşanmaz , hayatına çeki düzen ver . 1 2 tanesiyle konuşabilmeyi becerseydin çoğunun ne kadar mal olduğunu anlardın haline acırdın . ama ne anlatabilirim ki ben sana . yazık etme kendine
hocam sizce napmaliyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluvajinali yaratiklar
onlar bana itmisim gibi davranmasa digerleri olmazdi
Her seferinde suçu farklı bir yere atıyon yav bi karar veremedin
kılışdar sorumlu
-
İsminde ki tarihin bir önemi var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
chp sorumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 15 Nisan 2021; 3:25:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisikılışdar sorumlu
quote:
Orijinalden alıntı: 11 Kasım 2020
Bu mesaj silindi.Sen kimin yan hesabisin. Cok iyi seyler yazmissin iki mesajında da
Hav havquote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluhocam sizce napmaliyim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5Sen kimin yan hesabisin. Cok iyi seyler yazmissin iki mesajında da
Alıntıları Gösterneler dönüyo burda la.
İncellik sorumlu. Biraz özgüveniniz olsun lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: izayoineler dönüyo burda la.
Alıntıları GösterMaraz bi kızla konusma ssleri atmış izoyoyocum. Olay oldu. Ama maraz yanlış yapmış erkek gibi davranmamış altta kalmış yine
Analarının memelerinden emdiği sütü memelerinden emdiği sütü burunlarından getiren partidir.
yan hesap değilim kendim yazdım kendi hesabım bu .
maraz , bu 250 gr a sahip hayatta hiç bir vasfı olmayan b*k parçalarını hayatının bu kadar önemli bir meselesi haline getirmekle sen en büyük hatayı yapmışsın olum be zaten . bu kadar ezik bi eleman olmasaydın kendini güçlü durmaya zorlasaydın iki üç tane boş beleş için kendini beş paralık duruma düşürmezdin . hayatta birilerinin sana iyi davranmasını bekliyosan sen daha çok farklı hallere gelirsin , sıkarsın kafana en sonunda . yaşanmaz olum böyle yaşanmaz , hayatına çeki düzen ver . 1 2 tanesiyle konuşabilmeyi becerseydin çoğunun ne kadar mal olduğunu anlardın haline acırdın . ama ne anlatabilirim ki ben sana . yazık etme kendine |
delirmiş olum bu, tipim de tipim tipim de tipim anaaa.. tipsiz değilsin, sorun sende diyoruz yok anam inandıramıyoruz da |
kılışdar sorumlu |
vajinali yaratiklar onlar bana itmisim gibi davranmasa digerleri olmazdi |
Her seferinde suçu farklı bir yere atıyon yav bi karar veremedin |
Benzer içerikler
- roket tube
- damardan kan gelmemesi
- buscopan reçetesiz alınır mı
- sadece ad soyad ile tc kimlik no öğrenme
- antidepresandan kaç saat sonra alkol alınabilir
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X