Şimdi Ara

Riekerink eğer maç sonu kovulmaz ise Florya ya gitmemiz lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Not: Eşkiya değilim.

• Haklısın istifa !!! Semih'i stoper diye oynatan adamın ...... 2 golde de suçlu Semih 2. Golde orda olsam sahaya girer ağız burun dalardım bulunduğu yerde zıplıyor öküz!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple geri zekali beceriksizler takimi...

• Abi bu oyuncular tamam kötü ama kesinlikle bu takım defansta nasıl duracağını ve duran top organizasyonu çalışmıyor.
  • Sadece JOR un gitmesine tavsınız yani?! Bunca gevşek topçuya iş bilmez çapsız yönetime dokunmaya gerek yok JOR gidince.
  • Teknik adamla cikmasa bu takim daha başarılı olur. Malin tekini koysan semihe baltaya sabriye forma yuzu gostermez ama bize mal bile denk gelmiyor iste

• Rikerink bey diyeceksiniz

Takim.umut veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sadece JOR un gitmesine tavsınız yani?! Bunca gevşek topçuya iş bilmez çapsız yönetime dokunmaya gerek yok JOR gidince.

Kesinlikle hayır ama Semih gibi bir yeteneksizi inatla oynatanç. İlk 11 e 4 tane sol açık koyan adam şu an gitmeli. Sene sonu transfer yaparlar umarım. Ama şu an gitmesi gereken tek kişi var oda Riekerink.
  • O klüp basma olayı Hamza ile Sezona başlandığından yapılmalıyıd.. Gömleğin düğmesini yanlış iliklersen ondan sonra gelenlerde hep böyle yanlışiliklenmiş olur..
  • Bu mac ya 5-0 bitmeli ya da Galatasaaray almali maci. Oyle bir kadro ve futbol anlayisi ile cikmali takim.

• Hayatınızda hiç." Bu Maç Semih olsa gol yemezdik" dediğiniz bir maç var mı? YOK. O zaman Koy Ahmet Çalık'ı oraya.

4 sol açıkla oynuyoruz. Bruma AMC oynuyor ALlah kahretsin. Brumanın AMC nesine.

Formsuz mormsuz oraya Josue'yi koyman ŞART. Yanlarına 2 kanat. İleriye mecburen Poldi.

Eğer hele bi 45. dakikaya 2 forvet girmeyelim. Valla İzmir'den uçakla giderim Floryaya.
  • Ülkesi için sokağa çıkmaz, kendisine en ufak katkısı olmayan futbol fanatizmi için komşusunu bile keser bu kafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu

TT aromadan çıkış yok len

Giriş var len

Murumba 850 milyar len

Rodriges rüzgarın kızı len

Müzlera kaplan len

Şınıydır kel len

Yasin monaldo len

LEN

Karabük faciasının etkisi geçmemiş galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Ülkesi için sokağa çıkmaz, kendisine en ufak katkısı olmayan futbol fanatizmi için komşusunu bile keser bu kafa.

İşte bilgisi olmadan fikri olan bir kayıp Türk genci daha.

Allah Islah etsin seni hocam. Cİddi ihtiyacın var.
  • Tamamen oyuncu kitlesinden ayrı yazıyorum. Galatasaray gibi takım ligin en çok hava topu yiyen takımıysa hiç savunma çalışılmamış demektir. Her maç 5 gol atarsan anlarım ama Gs'de taktik anlamında çalışılmış bir şey yok.
  • Bu takımın bu üçüncü sınıf oyuncularla ligi ilk üç içinde bitirmesi zaten mucize idi. Haftalardır bu defans yan ortalardan kafa golü yiyor. Semih'in nasıl bir yeteneksiz öküz olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti. Ahmet Çalık ise Semih'ten 1 gömlek daha iyi ama o da bu takımın oyuncusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Ülkesi için sokağa çıkmaz, kendisine en ufak katkısı olmayan futbol fanatizmi için komşusunu bile keser bu kafa.

Konuyu açan benim herhalde, pardon. Git bas kulübü koş, madalyan hazır bekliyordur orada.
  • Adam teknik direktör değil. Teknik direktör olmayan adamı takımın başına geçiren bir yönetim dururken, teknik direktörün gitmesinin bir şeyleri değiştirmesini beklemek hayalcilik.

Çok saygıdeğer Dursun beyler bu takımdan gitmediği sürece bu taraftarın yüzünün gülme şansı YOK.

• Jorun kellesini alarak kurtulamazlar bu isten. O yagli surat ve ekibi defolup gidecek bu kulupten. Yeter artik cidden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Konuyu açan benim herhalde, pardon. Git bas kulübü koş, madalyan hazır bekliyordur orada.

Madalyayı alırım. Sonra sen gel. Ben sana takdim edicem o madalyayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.