Şimdi Ara

Yıkandıktan sonra kumaşında sorun oluşan forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yıkandıktan sonra kumaşında sorun oluşan forma  Yıkandıktan sonra kumaşında sorun oluşan forma

ev haricinde formayı giymedim. dün formayı makinede yıkadım, gece fark etmedim. formaya isim ve numara + şampiyonlar ligi ve türk bayrağı armasını ekletmiştim. numaranın bazı bölümleri kalkmış, 2 arma da komple çıkmıştı. formayı alalı 1 ay bile olmadı... arma ve isimi kafaya takmadım da formanın üstü çok kötü gözüküyor.

acaba evde bi yere mi taktırdım diyeceğim, ama evde çalı çırpı yok ki

forma için değişim yaparlar mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Forma Nasıl Yıkanır?

Formalar, hassas kumaşlardan yapıldıkları için uygun şekilde yıkanmaları gerekir. Aksi takdirde, dokusunda veya baskılarında hasar oluşabilir. İşte formalarınızı hasar vermeden yıkamak için adım adım bir kılavuz:

• Forma Yıkanır Mı? Evet, formalar yıkanabilir ancak hassas yıkama ayarı kullanılmalıdır.

• Orijinal Forma Nasıl Yıkanır? Orijinal formalar, diğer formalarla aynı şekilde yıkanabilir. Ancak, özellikle etiketindeki yıkama talimatlarına dikkat etmelisin.

• Forma Kaç Derecede Yıkanır? Genellikle formalar 30 santigrat derece veya soğuk suda yıkanmalıdır. Sıcak su, kumaşa zarar verebilir.

• Baskılı Forma Nasıl Yıkanır? Baskılı formalar için, baskının solmasını önlemek amacıyla ters çevirerek yıkamalı ve mümkünse elde yıkamalısın.

• Formalar Nasıl Yıkanır? Formaları aşağıdaki adımları izleyerek yıkayabilirsin:

• Forma üzerindeki tüm kirleri fırçala veya sil.
      • Forma ters çevirerek hassas yıkama ayarında yıka.
      • Ağartıcı kullanma.
      • Düşük ısıda kurut veya havayla kurumaya bırak.

Forma yıkama talimatlarına uymak, formanın ömrünü uzatmaya ve hasar oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı sorun bende de var, forma inanılmaz derecede hassas, montumun iç çebinde ki cırtlı cebin cırtı formadan iplik çekmiş nasıl saçma bir iş çözemedim o kadar da dikkat ediyordum hassas olduğunu bildiğim için.. Bende götürmeyi düşünüyorum, konuyu takip ediyorum
  • Geçmiş olsun. Formayı mümkün mertebe elde yıkamaya çalışırım makine sıkma esnasında bu tür sıkıntılar oluşturabiliyor. Store a sormanda bi fayda var belli bi süre garantisi var sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılmaz, çamaşır makineniz kaç devir? Genelde 800 devir üzeri makinalara kurutma sırasında bu tür sorunlar olabiliyor.

Ayrıca kazan dolu muydu? Yoksa büyük çoğunluk boşta miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamaşır makinesi 800 devir. Kazanın yarısı doluydu.

Forma böyle mi kalcak ya da gitti mi forma parası
  • Formaları çok düşük derecede kısa programla yıkayın. Çünkü çok hassas kumaştan yapılmışlar.

Ben bazı tshirtleri de o şekilde yıkatıyorum zarar görmesin diye. Kiri gitsin yeter fazla zorlamaya gelmiyor.
  • Benim daha önce dilim yandı bu durumdan bi daha asla makinede yıkamadım. Özellikle son sezonlarda üretilen formalar çok hassas kumaştan yapılıyor. Kesinlikle elde yıkayın yıkayacaksanız formanızı. Diğer türlü makinede hasar görme olasılığı yüksek.
  • geçen sene alıdığım siyah formamın avea yazıları çıktı nikeda böyle bi durum var

2007-08 sezonu formamı aldığım günden beri giyiyorum 2 günde bir yıkıyorum arması yıldızları yeni söküldü(formayı gündelik tişört gibi kullanıyom)
  • Düşük ısıda yıkamakta fayda var zaten bi ter kokusu gitse yetiyor öyle kirlenmiyorlar pek
  • Deri montun iç kısmındaki kısmen sert dikişler-köşeler bile zarar vermiş. O derece hassas formalarımızın kumaşı... Ben geri alacaklarını ya da herhangi bir değişim/onarım yapacaklarını sanmıyorum. Belki "nike'a" şikayet maili falan atarsanız çok kalitesiz bir ürün yapmışsınız diye, geri dönüşleri olabilir. GSSTORE'dan herhangi birşey beklemeyin derim
  • Montumun içindeki küçük bir çıkıntı pamuklaştırmış formamın arkasını, çok hassas forma.
  • Formayı tersten mi yıkadınız düz olarak mı?
  • forma ve baskılı her şey ters yıkanır benim bildiğim.

bir de authentic yani maç formalarında böyle bir durumun olacağını sanmıyorum. taraftar formalarının kalitesi baya düşük demek.
  • Aynen storedeki calisanlarin soylediklerini uyguladim. Tersten ve 30 derecede yikattirrim. Hadi baskili sampiyonlar ligi ve turk bayragi logolari cikti, bu deforme nasil oldu? Bu kadwr mi dandik forma kalitesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

Aynen storedeki calisanlarin soylediklerini uyguladim. Tersten ve 30 derecede yikattirrim. Hadi baskili sampiyonlar ligi ve turk bayragi logolari cikti, bu deforme nasil oldu? Bu kadwr mi dandik forma kalitesi...

Hocam formayı ben aldım alalı sadece maç günleri 2 saat giydiğim için yıkatmaya gerek görmedim, her maça giymiyorum bile. Ama ilk aldığımda terziye götürüp cl ve bayrak logolarının kenarlarından beyaz iple farkedilmeyecek şekilde dikiş attırdım. Dediğim gibi hala yıkanmadı ama üzerine giydiğim monttan bile arkadaşın resimlerinde gözüktüğü gibi deformasyon oluştu ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

Benim daha önce dilim yandı bu durumdan bi daha asla makinede yıkamadım. Özellikle son sezonlarda üretilen formalar çok hassas kumaştan yapılıyor. Kesinlikle elde yıkayın yıkayacaksanız formanızı. Diğer türlü makinede hasar görme olasılığı yüksek.
    nasıl yıkadığını anlatır mısın
  • Senelerdir forma çorap krampon ayakkabı terlik düzlük tekmeliyor v.b.v.b şeyleri makinede yıkıyorum bi sorun olmadı.. Makinelerin bazılarında hassas yıkama yada direk forma krampon modu oluyo ben hep o modda yıkıyorum bi sorun olmuyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.