Şimdi Ara

Samet Aybaba Kasıma Kalmaz Kasımpaşa'yla Gider

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samet Aybaba Kasıma Kalmaz Kasımpaşa'yla Gider

Büyük bir ihtimal Kasımda gider

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Büyük bir ihtimal Kasımda gider

sende gideceksen gitsin kurtulalım.
  • Yenerbalcı Prodüction
  • yener balcı kım gelsin bide aklında bir kadro varsa paylaşşsana bilelim valla merak ettim
  • İnşallah Mustafa Denizli gelir kurtuluruz
  • quote:

İnşallah Mustafa Denizli gelir kurtuluruz

mustafa denizli satmadımı bu takımı ? serdal adalı gibi
  • Bence yenerbalcı Mustafa Denizli'nin oğlu...Başka izahı olamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

İnşallah Mustafa Denizli gelir kurtuluruz

mustafa denizli satmadımı bu takımı ? serdal adalı gibi

satmadı. hemen içler acısı duruma sokmayın olayı.önümüze gelene 100 tekme felsefesini bırakalım artık. ama samet aybaba sezon sonunu görecek. bunu Tamer Kıran söyledi.
  • Bu sene idare etcez artık malum kadronun gücü belli her hafta aynı şeyleri söylemek sıkmaya başladı sametin yerine gelicek adamın bu kadroyu uçurmasını beklemeyin.
  • Mustafa Denizli öl de kurtulalım la senden
  • Gitsin tabi ya, kalmasın. Schuster veya Del Bosque gibi bir adam getirin, yağdırın paraları. Onca yaşanana ve takımın durumuna rağmen bazı taraftar hala uslanamamış. Sabredin şu adama, ne kaybedersiniz? Zaten kimse beklenti içinde değildi sezon başında, noldu şimdi kötü adam oldu Samet Aybaba? Alternatifi varsa bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Gitsin tabi ya, kalmasın. Schuster veya Del Bosque gibi bir adam getirin, yağdırın paraları. Onca yaşanana ve takımın durumuna rağmen bazı taraftar hala uslanamamış. Sabredin şu adama, ne kaybedersiniz? Zaten kimse beklenti içinde değildi sezon başında, noldu şimdi kötü adam oldu Samet Aybaba? Alternatifi varsa bilelim.

Bu Yalakalar oldugu surece basarı zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schuster veya Del Bosque keyif için gelir ama Mustafa Denizli gelirse çoğu kişi korkar

Mustafa Denizliye laf söyleyenler 2. yılında adam boş kağıda imza attı, karganın kafasını ezdi ... saymakla bitmez
  • seni nası bi insansın anlamadım ki
  • mustafa denizli ile konuşuldu ve kadro bozulmama sözü verilmediği için gelmedi diye biliyorum. gerçekten işi biliyor bende seviyorum Mustafa Denizliyi ama adam kadro istiyor.yapacak birşey yok. Samet hocaya söz söylemenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Almeida gibi birinin tekelinde bulunan forvet hattıyla, istediğin kadar iş bilen hoca ol. hiç birşey yapamazsın.
  • hector cuper gelse bu takım uçar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

hector cuper gelse bu takım uçar

pardon af edersin de bi ... olmaz. 2 maç kaybeder yollarsınız onu da. BAŞARI İSTİKRARLA SAĞLANIR öyle her sezon yeni hocayla olacak iş sadece şanstır. Başkasının kurduğu kadroyla bir sezon oynuyorsun sonra kendi istediğin BİR oyuncu alabiliyorsun sonra haliyle sıradan bir takım sezon sonu yollanıyorsun. Ardından gelen yine aynı şeyleri yaşıyor. Biz aykut kocamana süre verdik ve açıkcası memmunum şu an oynanan futboldan. 2 sezondur başarı gelmedi mi geldi aslında ama gelmese de vermeliydik bu süreyi... Şimdi ben en az çeyrek final bekliyorum avrupada bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

mustafa denizli ile konuşuldu ve kadro bozulmama sözü verilmediği için gelmedi diye biliyorum. gerçekten işi biliyor bende seviyorum Mustafa Denizliyi ama adam kadro istiyor.yapacak birşey yok. Samet hocaya söz söylemenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Almeida gibi birinin tekelinde bulunan forvet hattıyla, istediğin kadar iş bilen hoca ol. hiç birşey yapamazsın.

Q7 elimizde parasını da ödüyoruz kadro da bozulmamış

iki tane de 10,5 numara var Mustafa Denizli devrede bitiminde 1-2 transfer yapar şampiyonluğa oynarız

Samet'le de ilk 8 zor gireriz bu adamın şampiyonluğa inancı yok Mustafa Denizli puan geride kaldığında bile biz şampiyon olacağız diyor

Mustafa Denizli elindeki takozlarla 2 kupa aldı 2 tane 10,5 numarayla ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ratumix

mustafa denizli ile konuşuldu ve kadro bozulmama sözü verilmediği için gelmedi diye biliyorum. gerçekten işi biliyor bende seviyorum Mustafa Denizliyi ama adam kadro istiyor.yapacak birşey yok. Samet hocaya söz söylemenin de gereksiz olduğunu düşünüyorum. Almeida gibi birinin tekelinde bulunan forvet hattıyla, istediğin kadar iş bilen hoca ol. hiç birşey yapamazsın.

Q7 elimizde parasını da ödüyoruz kadro da bozulmamış

iki tane de 10,5 numara var Mustafa Denizli devrede bitiminde 1-2 transfer yapar şampiyonluğa oynarız

Samet'le de ilk 8 zor gireriz bu adamın şampiyonluğa inancı yok Mustafa Denizli puan geride kaldığında bile biz şampiyon olacağız diyor

Mustafa Denizli elindeki takozlarla 2 kupa aldı 2 tane 10,5 numarayla ...

şampiyon olduğumuz senelerde tümer-sergen-guinti gibi orta saha tecrübelerimiz vardı.
    mustafa denizli zamanında onların yerine yusufu-fink-ernst vardı
    bu sene fernandes-necip-veli-olcay var ama Onlar'da bu tarzda oyuncular değil.en azından tecrübe ve stil bakımından üsttekilerden 1 tık gerideler(fernandes hariç) Oğuzhan bu tarzda olacak ama daha çok erken.

bunun yanında ernst-egemen gitti. mustafa hoca t.d iken veli yerine fink oynuyordu ve veliden daha yüksek bir standardı vardı.
    hal böyle olunca belli bir denge sağlanamıyor.gönderdiklerimizin yerine tam olarak birileri oturmuş değil.
    q7 yi yönetim kesti ve geri gelmeyeceği bilincinde olduğu için kabul etmemiş olabilir.

ben tekrar ediyorum bitirici bir forvetimiz olsun bize bu senelik yeter.takımın mücadelesinde sorun yok sadece teknik olarak yetersiz kalıyoruz.

• Denizli gibi korkak futbol oynatan td ye ihtiyacı yok bu takımın.

Adam 4 defans önüne toraman + ernst + finki oynatırdı.. Kendi yarı sahasına çekilen bir beşiktaş izlemek istemiyorum artık.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.